Stalo se vám někdy, že se partner citově úplně odpojil?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
170
26.5.26 13:49
@em488 píše: Více

Apropos, taketo rozhodnutie nepada zcista-jasna. Kym s tym clovek vyrukuje, trva to nejaku dobu. Pre toho druheho to vsak byva sokove prekvapenie.

Aj mne to dlho trvalo, kym som si uvedomil, ze takyto zivot mi nevyhovuje a este dlhsie mi trvalo, kym som to dokazal povedat svojej polovicke. Tiez to bol pre nu sok.
Obaja sme ho prezili, potom to par rokov vyzeralo tak-nejak taliansky, kym sa situacia ukludnila. Uplne spokojny nie som, ale uz kvoli tomu tolko nenervacim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33696
26.5.26 16:48
@Šmoulice píše: Více

To už jsem jí psala včera, a vůbec nereaguje, jen pořád dokola to stejné. Komu není rady, tomu není pomoci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15512
26.5.26 17:46
@arinecka píše: Více

Všimla jsem si :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
26.5.26 17:57
@em488 píše: Více

Jasně, ale je to těžká situace pro obě strany, ta žena si taky nevybrala, že chce mít náročné/postižené dítě a mužův zápřah trvá v práci, ale její neustále a ještě je na ní tlak, aby nepříjemné projevy dítěte utlumila nebo odklonila kvůli mužově pohodě. Stává se taky, že je obviňovaná, že to zhoršuje její výchova.
Ideální řešení by bylo, kdyby volný čas mimo mužovu práci a ženinu stejně dlouhou směnu u dítěte, byl rovnoměrně rozdělen na volný čas každého z nich, čas každého samostatně s dítětem a čas všech společný, aby se to dalo vydržet, ale to se málokdy děje.
Ono se to krásně projeví po rodičáku, že oba mají plný úvazek, ale starost o děti a domácnost bývá málokdy napůl. Žena zvládá víc, první vstává, poslední jde spát, pamatuje si doktory, kroužky, besídky. Jakto? Ale abych nekřivdila, tak znám naopak i páry, kde žena je přísná a skoro vše dělá naopak muž, ale to je výrazná menšina. A perlička je, že ti muži ještě makají a bojí se, aby jim žena neutekla a nosí je na rukou. Zatímco my uhoněné blbky, co se snažíme vše zvládat, se pak ještě dozvíme, že jsme málo příjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
26.5.26 21:15

Podle me ceka jak to dopadne s tou novou a dela si zadni vratka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
26.5.26 21:22

Já už nevím. Cela ta situace mě úplně zničila.
Byl to pro mě celkem šok. Teď to musím zpracovat. Musím být silná pro malou, ale ničí mě to. Celkově…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.26 09:01
@Nina19 píše: Více

Vyuzij podporu, kterou mas, treba kamaradky na vykecani se. Nebo podporu rodiny. A urcite i vyhledej odbornou pomoc. Nesnaz se byt dokonala a vsechno zpracovat hned a fungovat. Tohle je pro tebe velky sok, dej si cas a bud k sobe vlidna/mila.

• Citovat
  • Upravit
4465
27.5.26 11:39
@Nina19 píše: Více

Tak tohle je prostě megašok. Taková nálož a směs emocí se musí nějak zpracovat. Já bych se stáhla a věnovala se teď hlavně sobě. Neřeš jeho. Že tě nemiluje, je vlastně jeho problém. Nebála bych se vyhledat třeba on-line terapeutku, která ti pomůže se vším nějak pracovat. Může ti to ušetřit spoustu bolestí a trápení. Posílám hodně sil. A takové klišé na závěr… Ať to dopadne jakkoliv, věř, že jednou bude zase dobře. Protože víš jak… Nezáleží až tak na tom, co člověka v životě potká, ale jak s tím naloží :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí