Stalo se vám někdy, že se partner citově úplně odpojil?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
319
25.5.26 20:07

@Nina19
To co popisujes, je prostě nepretrzity stres a starosti. Tisíckrát nic umorilo vola.

Byt mate na hypoteku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
25.5.26 20:24

Ano máme hypotéku. Já jsem v situaci kdy ani nemám kam jít s dcerou.
Věřím, že on by nám pomohl. Jen jsem se ho teď zeptala, jaká je jeho motivace pro to, aby se to mezi námi zlepšilo. Řekl mi jenom ta moje malá. Myslí dceru, že díky ní chce tomu dávat šanci. Upřímně to asi nestačí že?
A jak jsem četla to o té nenávisti toho se bojím. On ví, že ho miluju. Má mě jistou přesně tak.
A on se postaral abych věděla, že on mě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33676
25.5.26 20:27
@Nina19 píše: Více

No jasne, prober se uz zenska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.26 20:34

But spolu kvuli diteti asi jde, pokud jsou oba odmilovani a nastavi se jasna pravidla a je to tam v tomhle uprimne.

U neho je ta klasicka zadost, ze chce cas. Toho uz mel on dost, tak moc ze uz se stihl za ten cas odmilovat.

A tobe to rekl ted a vicemene ti to pekne kouskuje. Nikde nevidim plnou pravdu a rozumne si promluvit o tom jak to bude.

A myslis, ze si te jeste vazi?

• Citovat
  • Upravit
33
25.5.26 20:40

Já ani nevím. Když mi to oznámil. Tak jsem viděla jak lito mu to je. Jak je zmatený.

Ale já to pořád nechápu. Jak se dokázal odmilovat tak rychle. Nebo já si to pořád přehrávám v hlavě. Já odminování nejsem. Miluju ho. Upřímně mě ničí že on mě né.

A všichni mi říkají dej mu ten čas potřebuje ho. Se všema on mluví a přijde mi že s niam mluvi jiny clovek než semnou doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.26 20:53

Citis, ze to pouto, to spojeni uz neni, ze? Jako bys volala a volala. A peijemce uz to nezveda anebo cislo neexistuje.

Ono mu to odmilovani treba taky trvalo delsi dobu. To ti asi sam nerekne. Nebo dlouho nevedel co se deje a az mu to pak docvaklo. Treba to bylo uplne jinak.

Jen si dej pozor at toho casu si nedas az moc. Protoze pak bys toho litovala pozdeji, ze jsi zustavala a davala cas.

Ja jsem ex mela vyrazit hned jak rekl, ze potrebuje cas. Mozna by se to pak dalo zachranit anebo bych si usetrila dva roky doufani a cekani. A hlavne bych si usetrila ty paychicke nasledky, stale se z toho jeste dostavam.
Usetr si cas a svoji psychiku, a prestan se snazit na to ted prijit. Mozna na to nikdy neprijdes. Anebo ti to postupne dojde treba za nejaky cas.

Jak jsem psala, on uz cas dostal. Takze ted si dej cas ty sama sobe. A rozhodni se. Mas to ve svych rukach.

Ve vztahu musi byt dva. A rozhdnout se muze jen jeden ze odejde. On uz odesel. Jen jeho telo tam jeste je.

• Citovat
  • Upravit
33
25.5.26 20:58
@Anonymní píše: Více

Přesně tak, cítím se jak když už nepatřím k němu. Jakobych tam nebyla.
Ja tolik milovala nas tolik jsme zbožňovala náš život. Citim se jak kdybych se rozpadla na milion kousku.

Já pro nej nic neznamenám. Vyloženě nic
Ja stále věřila ze tam je kousek v něm mě.
Ale jak píšeš na vztah jsou dva. Já zůstala sama …..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
25.5.26 21:00

@Nina19 Zajímalo by mě, co si od dotazu na tomhle fóru slibuješ. Pokud bys tu byla déle zjistila bys, že naprosto bez ohledu na to jak popíšeš svou situaci, tak „rady“ veskrze budou začínat návětím „je to mizera/sobec/hajzl“ a pokračovat tím že „má milenku/hraje automaty/bere drogy“ a končit doporučením „pusť ho do oběhu/naval na něj více práce/začni si odklánět peníze pro sebe/žádej vysoké alimenty“. Takže za mě rada - vykašli se na nás, cizí ženské, které neznáme ani tebe ani jeho, a bav se s ním ne jako s nepřítelem, jak ti tu všechny podsouvají, ale jako s někým s kým hledáš řešení, ať už bude jakékoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
716
25.5.26 21:03

Je dobré, že si to s pomocí tady holek vše uvědomuješ. Je těžké si přiznat, že ačkoliv jsi dělala, co jsi mohla, stejně to pro toho druhého nakonec nebylo dostačující. Zvykl si na komfort, který jsi přinášela. Zpětně to, co jsi do toho vztahu přinášela, určitě uvidí, ale teď nemůže. Potřebuje prostor, aby si to uvědomil. Teď s tím nic neuděláš. Vím, že je to pro tebe těžké pochopit. Pro mě to taky bylo těžké. Život není občas fér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
716
25.5.26 21:05

@Wendy s tím ale určitě souhlasím. Je potřeba to hlavně řešit s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.26 21:12

Jak Vam ostatnim diskutujicim prijde, ze on se snazi a chce to resit?

Kdyby chtel neco delat, tak rekne narovinu, ze uz zakladatelku nemiluje ale jsme porad oba rodice, tak si pojdme sednout a promluvit si a vymyslime jak to bude dal s malou a s nami jako jejimi rodicemi?

Asi jsem porad naivni, tak bych to chtela ja.

• Citovat
  • Upravit
14623
25.5.26 21:13

Nevím, jestli je za tím jiná žena (i když kdybych si měla tipnout, tak minimálně platonicky ano), ale on každopádně hledá únik. Od tebe, od vašeho společného života. Zřejmě to bude vyústění všech stresů, které jsi popsala a které neuměl / nechtěl řešit včas, až už prostě nemůže dál, nevidí jiné východisko. A pokud je v tom jiná, dost možná začala tlačit, aby se rozhodl a on je teď úplně v pr…, protože to asi není typický hajzel a kuevník, jen se mu ten život prostě sesypal jinak, než si představoval. Neví, co s tím. Ví, že ti ublíží, ví, že bude před všemi za toho špatného on. Čeká, že to vyřešíš za něj. Že ti tak dlouho bude dávkovat pravdu, až to neuneseš a vyhodíš ho sama. A měla bys to udělat. I když tě to bude bolet, pořád je lepší čistý řez, než týdny, klidně měsíce deptání, kdy se jeho frustrace bude stupňovat a tím i jeho výpady vůči tobě. Vidím to jako jedinou možnost, pokud máte v budoucnosti mít ještě nějakou šanci. Klidně mu to řekni tak, jak to je - že ho žádáš, aby odešel, protože tě ničí takto vedle něj žít. Postav to tak, že mu dáváš ten čas, o který prosí, ale chceš zároveň ochránit i sebe. A uvidíš. Jestli se vrátí, je tam naděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33676
25.5.26 21:15

Fakt ti vsichni rikaj abys mu dala cas? A co ty? Tvoje pocity nejsou nic? Rekl ti ze te uz nemiluje, mas jako cekat na zazrak, nebo na co? Nechapu ze nikdo nepodpori tebe. Porad jen on…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
25.5.26 21:36

Nu zakladatelko, 3,5 roku jsi byla primárně matka a tvůj spolubydlící dospěl k tomu že takový život žít nechce a protože pochopil že na světě jsou ženy co dokážou být matky i partnerky najednou… a ty to najednou ted chceš zachraňovat. Příjde mi to jako brečet nad roky rozlívaným mlíkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
25.5.26 21:39

Já ho chápu s tím jak to po tobě teď celé čtu, že ho rozčiluje tvá přítomnost, sama to znám, když mě někdo leze na nervy i když toho člověka mám ráda, nemůže za to on ani ty, ty jsi velmi rozumná a on taky podle toho jak to komunikujete jen si prostě nemůže pomoci, nikdo jiný v tomto případě tam nebude.Je to těžký :,( ale vím jak on to myslí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí