Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je naprosto ve hvězdách, někdo nestihne ani první opravdovou ms (nevyvolanou poklesem hormonů při pauze v HA), někomu ms může stávkovat klidně půlroku, než se rozběhne cyklus.
Já brala prášky jeanine a první cyklus jsem měla 50dnů. Druhý cyklus tuším kolem 40dnů a další už nebyl, byla jsem těhotná.
To je u každýho individuální. Někomu přijde ms na hodinu, jiná čeká i 60 dní. Já třeba nečekala vůbec, ovu jsem taky nehlídala, jen jsem tušila, že je někdy uprostřed, sex byl 1. A asi jsme se trefili, protože ms nepřišla.
Já mám teda zkušenost s HA (klasický pilulky) a po vysazení jsem MS dostala zhruba v termínech jako při braní HA, a cyklus je pravidelný(tuk, tuk)
. Ovulace je většinou kolem 14 dne cyklu, tak to zkus vysledovat, někdy to poznáš díky bolesti podbřišku a změně struktury hlenu.
MS jsem dostávala +- 30-40dní
(nikdy jsem ji neměla pravidelnou, jen s HA)..5.měsíc po vysazení HA jsem byla těhotná..ovulaci jsem nesledovala.
My jsem taky ve fázi snažení, jedeme 3 kolo (3.měs po vysazení HA)
1. MS po 34, 2. MS po 31 a teď 3. už by nemusela přijít ![]()
Tak přeji ať se ti brzy zdadaří ![]()
Příspěvek upraven 15.01.13 v 15:17
Zkus a uvidíš, na tohle není recept
já vysadila po 8 letech pilulky, 3.7.jsem dostala menzes a žádný další už nebyl
hned jsme si udělali syna a to jsem ani nestihla řešit, zda mám ovu, nebo kdy ji vůbec mám
je to individuální… Držím palce ať to vyjde dle právní ![]()
Mě ovulace a mesntruace po dobrání HA naskočila tak jak měla a cyklus jsemměla normální, u mě teda 35dní, ale přesně
Ahoj, já jsem měla taky Jeanyne (či jak se píšou) první MS mi vnechala, druhá dorazila, tedy po cca těch 60ti dnech a třetí už nic, byla jsem taky těhotná, jako Gladys. jen nevím, jestli to bylo mým tělrm, nebo že jsem mu pomohla přírodními kapičkami nastartovat cyklus ![]()
Ahoj všem, prosím o radu a zkušenosti.
15. prosince jsem vysadila hormonální antikoncepci (používala jsem kroužek NuvaRing), MS jsem měla jako vždy, pravidelně od 18. do 22. prosince 2012. Potom jsem již s žádnou antikoncepcí nezačala, začali jsme se snažit o miminko. Nevíte, kdy tedy takhle po vysazení čekat ovulaci a případnou menstruaci? HA jsem užívala 6 let nepřetržitě, pouze s pauzami na menstruaci. MS vždy byla pravidelná jako hodinky, vždy ve stejný den i čas. Jaké máte zkušenosti a rady? Díky moc