Konec sexu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1972
3.2.25 15:22

Pokud je to partner, který nemá na prvním mistě sex a vlastně by „bez toho“ dokazal žít už předtím, tak by tě opustit nemusel.

Pokud je to chlap, co chce denně a je to pro něj alfa a omega, tak je dost pravděpodobné, že bude hledat jinde :nevim:

To ale musíš vědět ty, jak moc je tvůj chlap na sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22568
3.2.25 19:25
@Anonymní píše: Více

Tady se ale rec stocila na jeji diagnozu, protoze asi mnoho z nas o dg s mnohaletym zakazem sexu neslyselo a cele to zni jako nesmysl. Pokud ti uraz a monentalni pocity sex neumozni, je to individualni, ne narizene lekarem.

Mmch ja mam jednu z nemoci zminovanych vyse s sex mi nikdo nezakazal.

Co se partnera tyce, to nikdo nemuze odhadnout. Bude to kazdopadne narocne.
Nicmene furt nejsem presvedcena o tom, ze zakladatelka neni troll.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
3.2.25 20:01
@Anonymní píše: Více

To máš sice pravdu, ale co když chce partner rodinu, děti,…? Pak mu nemůžeš mít za zlé, že odejde, protože on má taky nějaký sen, něco, co si chce splnit. A pokud druhého člověka miluju, nemůžu mu přikázat, že já jsem nemocná a on to musí strpět. Ale láska je i o tom, že chápu potřeby a sny toho druhého a umožním mu je splnit i za cenu našeho vztahu. Právě proto, že mi na tom druhém záleží a nestavím svou nemoc nad zájmy a sny toho druhého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.25 20:11

Nevím, co má zakladatelka za zdravotní potíže, ale v okolí znám mladého člověka (do 40 let), kterého postihla mrtvice a jeho rekonvalescence bude trvat roky, tak je možné, že je to něco podobného. Hodně sil

• Citovat
  • Upravit
1106
4.2.25 06:36

Co anální sex, taky zakázaný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat