Konkrétní rady pro vzdor 25m

Napsat příspěvek
Velikost písma:
123
11.12.14 13:35

@Panuška Strategií jsem opravdu vyzkoušela víc, takže nejvíc prostě funguje po dobrým. Jak začnu já nebo prostě ten, co jí hlídá vyšilovat, tak to vede akorát k mega histeráku
@Bibi239 :hug: Hurá, nejsem jediná, kdo má takové dítě, mě vždy všichni tvrdí, že když jí zmlátím pořádně, tak to půjde. Ono to půjde, ale tak akorát do kopru. Naše babička mě jednou řekla, že mi to předvede, jak na ní :roll:, domluvit si nenechala, pak to stejně vyzkoušela ještě jednou po zlým :cert: a teď už se taky snaží vše vyřešit v klidu. Ale její nervová soustava je křehčí než ta moje, takže jí to spíš nejde než jde, skončí to křikem a pak je v koncích.
@Carmen6 Tak na tohle se netěším a čeká mě to též. Já myslím, že jdeš na to dobře. Já se řídím heslem „Nahoru nepoletí, dole jí najdem“. Dcera takhle jednou zahučela po schodech, na které neměla lézt a už tam nechodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
11.12.14 13:49
@randr píše:
@Lynette
Ja taky nemlatim a pouzivam jen negativni tresty a to jeste dost sporadicky. Vetsinou staci rict, ze se mi nelibi, co dela a ze se zlobim. A funguje to, neumim si vubec predstavit situaci, ktera by me mohla dovest k tomu, ze bych dceru musela fyzicky trestat 8o

U nás to taky docela zabírá. Jen pak přijde období, nevidí, neslyší a nejde s ní hnout. Včera zas trochu zkoušela, pak se přišla normálně omluvit, že nechce, aby byla maminka smutná. Jako je fakt čertík, ale mlátit jí víc a víc, to tada mi nepřijde v poho. Já jsem byla bita doma jednou jedinkrát a myslím, že i ta situace šla vyřešit bez bití. Ale jen čas asi fakt ukáže, která metoda je nejlepší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
12.12.14 20:02

@Carmen6 ahoj, nám se má druhé dítko teprve narodit, ale já to mám vymyšlené tak: mladsiho (novorozeně) uvážu do šátku a staršího buď povedu za ruku nebo ho dám do golfek, prostě raději nést toho lehčího (to je situace venku) a do schodů - máme sice výtah, ale taky bych asi počkala než sejde sám, případně, když bude prcek v šátku, měla bych obě ruce volné, tak přinejhorším bych čapla i toho dvoulehého..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí