Nemá ho rád a já to musím řešit

38
2.12.14 19:37

Nema ho rad a ja to musim resit..

Ahoj, potrebovala bych poradit, protoze fakt nevim jak to vyresit :think:. Mam dceru 20 let ma pritele 18let, jiz spolu bydli a ted k tomu co me trapi. Moje dcera zije v Cr a ja s pritelem v Anglii, v lete tady za nama byla i se svim pritelem, jenomze jeji pritel nesedl tomu memu. Uprimne receno ja ho teda take moc nemusim :cert: ale proste to beru tak ze ma moji dceru tak to tak nejak prekousnu.Pote co od nas odjeli muj pritel prohlasil ze uz ho u nas nechce videt, ze moje dcera muze prijet kdykoliv( nemame ji spolu) ale sama. No a ted by chtela zase prijet v breznu tak na tyden a pak jeste na prazdniny na brigadu ale i snim. Vubec nevim jak to resit, muj pritel si stoji za svim a ja se snim nechci hadat. Moc dekuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30994
2.12.14 19:41

Snad by mohl 1 tyden tvuj pritel prekousnout, ne? Stejne asi chodi do prace, tak je uvidi jen vecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
2.12.14 19:42

Hm. A jak velký máte dum? Asi bych se snažila pritele presvedcit. Týden by měl vydrzet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
2.12.14 19:43

To by se mi teda od přítele nelíbilo. Taky ale záleží na tom, jaký spolu mají tvá dcera a její přítel vztah, jestli je dlouhodobější nebo jen chvilkový…
Upřímně, kdyby mě někdo řekl, že si nepřeje, aby se mnou přijel i můj přítel, tak bych se asi rozhodla nepřijet vůbec,… jestli se milují, tak jsou nejradši spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
2.12.14 19:43

Pokud to mezi sebou netají- že se nemusí, tak bych navrhla ubytování třeba na penzionu..
Asi por mněho divné, ale u nás v rodině taky byly vypjaté vztahy, a když přijedou z Čech, tak už nespí x dní u někoho, ale na penzionu a chodí po návtěvách..
JInak další varianta mě nenadá, aby nedošlo k hádkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
2.12.14 19:45

Bydleni neni problem mame v dome pokoj pro hosty, ale uz ted kdyz jsem pritelovi rekla ze maje dcera asi prijede, poznamenal a doufam ze bez nej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
2.12.14 19:47

@vendula77 Příteli bych neustupovala, to se do budoucna nevyplatí - ustoupíš jednou, on si na to zvykne a pak to bude pravidlem. Ať se snaží zvládat situace, které mu nejsou moc příjemné, to se mu bude v životě jenom hodit. ;). Kdyby to ale bylo mezi nimi moc na ostří nože, tak bych oběma zúčastněným vysvětlila, aby si vzájemné sympatie vyřešili mezi sebou a mě s tím neotravovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.12.14 19:49

Podstatné je, čí je to bydlení v té Anglii. Rozuměj, jestli jste rovnocennými partnery, bydlení je společné, platíte to společně a tak. Pak bych prostě svému partnerovi oznámila, že chápu, že ho nemá rád, ale že je to moje dítě se svým partnerem, vidím je jednou za čtvrt roku týden, takže ho prosím, ať se přemůže a vyjde mi vstříc a prostě by mé dítě přijelo i s partnerem. Pokud ovšem nejste rovnocennými partnery, nemyslím to zle, ale tvůj přítel je ten, kdi tě tam jakoby má na hrbu a jsi na něm závislá, snažila bych se ho přemluvit, ale úměrně tomu, jak by to ohrožovalo mou existenci tam.
Z pozice dcery, kdybych měla mamku v Anglii a nesměla jsme za ní jednou za čtvrt roku s partnerem, se kterým tu žiju, kvůli jejímu partnerovi, cítila bych se dost ublížená a dotčená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.12.14 19:50
@vendula77 píše:
Bydleni neni problem mame v dome pokoj pro hosty, ale uz ted kdyz jsem pritelovi rekla ze maje dcera asi prijede, poznamenal a doufam ze bez nej…

měla jsi mu říct, že doufá marně, že je on je teď dceřina rodina a holt to týden za čtvrt roku přežije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
2.12.14 19:52

Podnajem by se najit dal, tedy kdyby prijeli v lete na brigadu ale to moje dcera nechce, nebo se ji moc nechce davat penize za pronajem, kdyz u nas by to bylo zadarmo. Je to ale situace :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
2.12.14 19:53

@vendula77 a co teda bude dělat přítel u vás.. Jakože ona bude třeba někde na brigádě a on??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940

@vendula77 no tak to ti nezávidím, být mezi dvěma :? Prostě to chlap musí skousnout, jinak přijdeš o dceru. Ona je zaláskovaná a přes to vlak nejede. Nesnáším synovu pixlu, je to něco tak tupého, falešného a blbého a nemůžu nic. Ani když nás se synem rozhádala, prostě láska :roll: takže teď trpím jak blázen a vyčkávám že se mu v tý palici rozsvítí.
Nejradši bych ji skopla ze schodů, ale neudělám to. Takže když přijdou budu se usmívat a uvařím ji čaj :roll: Nechci aby se rozešli

ale aby pochopil že maminka je žena jeho života :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde

Pokud se mezi nima nestalo neco hodne zasadniho a on pouze tvemu priteli nesedi, tak je to od tveho pritele hodne blby. To by mi vadilo, aby takhle razantne odmital jeho navstevu.

• Citovat
  • Upravit
21918

Kdybych byla ta dcera a reklo se mi, at prijedu, ale bez pritele, neprijela bych a hodne by me to od mamy mrzelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45747
2.12.14 19:54

A co provádí ten dcerin přítel tak hrozného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí