Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Blackova.K píše:
@vendula77 no tak to ti nezávidím, být mezi dvěmaProstě to chlap musí skousnout, jinak přijdeš o dceru. Ona je zaláskovaná a přes to vlak nejede. Nesnáším synovu pixlu, je to něco tak tupého, falešného a blbého a nemůžu nic. Ani když nás se synem rozhádala, prostě láska
takže teď trpím jak blázen a vyčkávám že se mu v tý palici rozsvítí.
Nejradši bych ji skopla ze schodů, ale neudělám to. Takže když přijdou budu se usmívat a uvařím ji čajNechci aby se rozešliale aby pochopil že maminka je žena jeho života
@Anonymní píše:
ty jo, já takhle nesnáším bratrovu přítelkyni. Musím anonymně, bo kdyby se to dozvěděla, bylo by to peklo. Stejná důra, namyšlená dvacítka, s hysterickými výlevy, no strašný prostě. Loni trávili štědrý večer u nás, je tlustá jak prase, má na 165cm téměř 90 kilo, přibrala prý chudinka po antikoncepci. Přemýšlela jsem, co jí za dárky, brácha říkal, že potřebuje svetr, sehnala jsem jí krásný, což ve velikosti ma mastodonta je celkem fuška, zkusila si ho a sedl jí náramně, pak koukla na cedulku, a dostala hysterický záchvat. že co jsem si to dovolila jí kupovat oblečení velikost XL, že ona není tlusťoškaa kvůli bráškovi tuhle krůtu zase budu mít u stromku a budeme se přátelsky usmívat
jo, Vanoce vanoce prichazeji… svatky pokory, miru, klidu, lasky k bliznimu…
omlouvam se za rypanecek, jenom takovy malicky. Kupte ji sperk, tim neudelate chybu.
@vykladzkaret píše:
A nemeli by si to tak trochu vyrikat chlapi? Pritel je Brit?
Přesně! Mě by vadilo už to, do jaký pozice tě partner staví. On s ním má problém, ale řešit to máš ty a ještě přes dceru
Ať si to vyřeší sám když mu to tak vadí.
@Anonymní píše:
ty jo, já takhle nesnáším bratrovu přítelkyni. Musím anonymně, bo kdyby se to dozvěděla, bylo by to peklo. Stejná důra, namyšlená dvacítka, s hysterickými výlevy, no strašný prostě. Loni trávili štědrý večer u nás, je tlustá jak prase, má na 165cm téměř 90 kilo, přibrala prý chudinka po antikoncepci. Přemýšlela jsem, co jí za dárky, brácha říkal, že potřebuje svetr, sehnala jsem jí krásný, což ve velikosti ma mastodonta je celkem fuška, zkusila si ho a sedl jí náramně, pak koukla na cedulku, a dostala hysterický záchvat. že co jsem si to dovolila jí kupovat oblečení velikost XL, že ona není tlusťoškaa kvůli bráškovi tuhle krůtu zase budu mít u stromku a budeme se přátelsky usmívat
NO, kdyby mi ženská, co mě nesnáší, koupila svetr XL, tak bych taky radost neměla. Kdyby mi ho koupila kamarádka, která by mi chtěla udělat radost, tak budu ráda.
@Anonymní píše:
Mela jsi ji rict, at jsi jde tedy zkusit S, ze ji ho mile rada koupis ![]()
@Takyjedna píše:
NO, kdyby mi ženská, co mě nesnáší, koupila svetr XL, tak bych taky radost neměla. Kdyby mi ho koupila kamarádka, která by mi chtěla udělat radost, tak budu ráda.
a z čeho bys měla radost když by ti jiná velikost nebyla? Z malýho svetru? To by pak byl zase naschvál ne?
@Takyjedna to moc nechapu, zlobit se na nekoho za velikost, kterou mam? ![]()
@xantipi píše:![]()
![]()
Supr tchýně
no to jsem! jsem se ji ještě zastávala. Ale jen co se dostanu do jejich blízkosti, tak jim to rozrýpu ![]()
@terien píše:
a z čeho bys měla radost když by ti jiná velikost nebyla? Z malýho svetru? To by pak byl zase naschvál ne?
Asi tak
@Eemii píše:
Mela jsi ji rict, at jsi jde tedy zkusit S, ze ji ho mile rada koupis
jo
![]()
@Eemii Já bych se zlobila za to, že o mě někdo píše jako o mastodontovi, když jí to dělá takový problém, pak bych radši žádný dárek nedostala…
@terien Z ničeho, od ženský, která mě nesnáší. Tady nejde o svetr, ale o to, žes ho dala babě, kterou nesnášíš. Proč jí vůbec dáváš dárky? Vždyť je to neupřímný. Uf. Naštěstí nemám v okolí nikoho, o kom bych tohle mohla říct.
@Takyjedna píše:
@terien Z ničeho, od ženský, která mě nesnáší. Tady nejde o svetr, ale o to, žes ho dala babě, kterou nesnášíš. Proč jí vůbec dáváš dárky? Vždyť je to neupřímný. Uf. Naštěstí nemám v okolí nikoho, o kom bych tohle mohla říct.
no a když dárek nedá tak bude u stromečku dusno, a pokud tam jsou děti tak nevím no. prostě člověk se musí občas přetvařovat i když ho to nebaví. Já beru jako plus že koupila pěkný a sedící svetr ![]()
@vendula77 hele, ze ho tam pritel nechce mit nakvartyrovaneho na 2 mesice, tomu proste rozumim. Kor, kdyz, jak rikas, se neumi chovat. Myslim si, ze to neni zadna vase povinnost, leda dobra vule a je jen na uvazeni vas dvou, zda s tim souhlasite.