Nemá ho rád a já to musím řešit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11514
2.12.14 20:02
@Blackova.K píše:
@vendula77 no tak to ti nezávidím, být mezi dvěma :? Prostě to chlap musí skousnout, jinak přijdeš o dceru. Ona je zaláskovaná a přes to vlak nejede. Nesnáším synovu pixlu, je to něco tak tupého, falešného a blbého a nemůžu nic. Ani když nás se synem rozhádala, prostě láska :roll: takže teď trpím jak blázen a vyčkávám že se mu v tý palici rozsvítí.
Nejradši bych ji skopla ze schodů, ale neudělám to. Takže když přijdou budu se usmívat a uvařím ji čaj :roll: Nechci aby se rozešliale aby pochopil že maminka je žena jeho života :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Supr tchýně
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vykladzkaret
2.12.14 20:02
@Anonymní píše:
ty jo, já takhle nesnáším bratrovu přítelkyni. Musím anonymně, bo kdyby se to dozvěděla, bylo by to peklo. Stejná důra, namyšlená dvacítka, s hysterickými výlevy, no strašný prostě. Loni trávili štědrý večer u nás, je tlustá jak prase, má na 165cm téměř 90 kilo, přibrala prý chudinka po antikoncepci. Přemýšlela jsem, co jí za dárky, brácha říkal, že potřebuje svetr, sehnala jsem jí krásný, což ve velikosti ma mastodonta je celkem fuška, zkusila si ho a sedl jí náramně, pak koukla na cedulku, a dostala hysterický záchvat. že co jsem si to dovolila jí kupovat oblečení velikost XL, že ona není tlusťoška 8o a kvůli bráškovi tuhle krůtu zase budu mít u stromku a budeme se přátelsky usmívat :zed:

jo, Vanoce vanoce prichazeji… svatky pokory, miru, klidu, lasky k bliznimu… 8) omlouvam se za rypanecek, jenom takovy malicky. Kupte ji sperk, tim neudelate chybu.

• Citovat
  • Upravit
34473
2.12.14 20:04
@vykladzkaret píše:
A nemeli by si to tak trochu vyrikat chlapi? Pritel je Brit?

Přesně! Mě by vadilo už to, do jaký pozice tě partner staví. On s ním má problém, ale řešit to máš ty a ještě přes dceru :pocitac: Ať si to vyřeší sám když mu to tak vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
2.12.14 20:05
@Anonymní píše:
ty jo, já takhle nesnáším bratrovu přítelkyni. Musím anonymně, bo kdyby se to dozvěděla, bylo by to peklo. Stejná důra, namyšlená dvacítka, s hysterickými výlevy, no strašný prostě. Loni trávili štědrý večer u nás, je tlustá jak prase, má na 165cm téměř 90 kilo, přibrala prý chudinka po antikoncepci. Přemýšlela jsem, co jí za dárky, brácha říkal, že potřebuje svetr, sehnala jsem jí krásný, což ve velikosti ma mastodonta je celkem fuška, zkusila si ho a sedl jí náramně, pak koukla na cedulku, a dostala hysterický záchvat. že co jsem si to dovolila jí kupovat oblečení velikost XL, že ona není tlusťoška 8o a kvůli bráškovi tuhle krůtu zase budu mít u stromku a budeme se přátelsky usmívat :zed:

NO, kdyby mi ženská, co mě nesnáší, koupila svetr XL, tak bych taky radost neměla. Kdyby mi ho koupila kamarádka, která by mi chtěla udělat radost, tak budu ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21918
2.12.14 20:05
@Anonymní píše:

Mela jsi ji rict, at jsi jde tedy zkusit S, ze ji ho mile rada koupis :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
2.12.14 20:06
@Takyjedna píše:
NO, kdyby mi ženská, co mě nesnáší, koupila svetr XL, tak bych taky radost neměla. Kdyby mi ho koupila kamarádka, která by mi chtěla udělat radost, tak budu ráda.

8o a z čeho bys měla radost když by ti jiná velikost nebyla? Z malýho svetru? To by pak byl zase naschvál ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21918
2.12.14 20:07

@Takyjedna to moc nechapu, zlobit se na nekoho za velikost, kterou mam? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
2.12.14 20:07
@xantipi píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Supr tchýně

no to jsem! jsem se ji ještě zastávala. Ale jen co se dostanu do jejich blízkosti, tak jim to rozrýpu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21918
2.12.14 20:08
@terien píše:
8o a z čeho bys měla radost když by ti jiná velikost nebyla? Z malýho svetru? To by pak byl zase naschvál ne?

Asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
2.12.14 20:09
@Eemii píše:
Mela jsi ji rict, at jsi jde tedy zkusit S, ze ji ho mile rada koupis :jazyk:

jo :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
2.12.14 20:09

@Eemii Já bych se zlobila za to, že o mě někdo píše jako o mastodontovi, když jí to dělá takový problém, pak bych radši žádný dárek nedostala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9414
2.12.14 20:10

@terien Z ničeho, od ženský, která mě nesnáší. Tady nejde o svetr, ale o to, žes ho dala babě, kterou nesnášíš. Proč jí vůbec dáváš dárky? Vždyť je to neupřímný. Uf. Naštěstí nemám v okolí nikoho, o kom bych tohle mohla říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
2.12.14 20:10

@Takyjedna Naprosto souhlasím :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
2.12.14 20:12
@Takyjedna píše:
@terien Z ničeho, od ženský, která mě nesnáší. Tady nejde o svetr, ale o to, žes ho dala babě, kterou nesnášíš. Proč jí vůbec dáváš dárky? Vždyť je to neupřímný. Uf. Naštěstí nemám v okolí nikoho, o kom bych tohle mohla říct.

no a když dárek nedá tak bude u stromečku dusno, a pokud tam jsou děti tak nevím no. prostě člověk se musí občas přetvařovat i když ho to nebaví. Já beru jako plus že koupila pěkný a sedící svetr :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
2.12.14 20:13

@vendula77 hele, ze ho tam pritel nechce mit nakvartyrovaneho na 2 mesice, tomu proste rozumim. Kor, kdyz, jak rikas, se neumi chovat. Myslim si, ze to neni zadna vase povinnost, leda dobra vule a je jen na uvazeni vas dvou, zda s tim souhlasite.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML