Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Midaku píše:
Když tak koukám, jak všichni se.ou na karanténu, nedivím se, že se to tak šíří pořád… ta karanténa není od toho, že máte sedět doma s příznaky. To je snad logicky, že budete doma. Karantena je od toho, že máte drepet doma pro jistotu, kdyby se u vás ty priznaky po kontaktu s nemocným objevily. Ono to není tak, že dnes měl pozitivní test spolužák, já vezmu dítě hned zítra na test, a když bude negativní, kašlu na karanténu…ach jo… nas to teď možná čeká taky, uvidíme, ale kdyby náhodou jo, tak roznaset to dal v plánu fakt nemame
Souhlas. Teď je to 7 dní, to by měl snad každý vydržet. Já spoléhám na svou krevní skupinu 0, ta prý tak často kovid nechytá. Psalo se to zkraje. A taky že jsem to nechytla, když se to v práci rozbujelo a to jsem byla s kolegyní celý den.
@Sonarka píše:
Já zase nechápu celou tuhle covid šaškárnuPři chřipce taky dodržuje někdo karanténu?? A to je podle mě celkem závažná nemoc…ať už jdou s tím covidem do pí…fakt už mě to nebaví poslouchat…denně umírá spousta lidí na mnohem závažnější nemoci. Tohle je výsměch fakt. Moje děti nikdy nemarodily tolik, jako tenhle rok…a víš proč? Protože se někdo rozhodl jít proti lidské přirozenosti, proti imunitě, udělat z nás všech naprostý chcípáky, všema těma rouškama, karanténama a podobnejma zhovadilostma…Přeju si, aby už nikdo nic nedodržoval a aby jsme konečně společnýma silama ty z.rdy nahoře vyfakovali…
Když jsem nemocná, nelezu nikam a jsem doma. Nezveme kamarády, nenavštěvuju babičku. Poctivě si myju ruce. Nekašlu do éteru.
@Sonarka píše:
Já zase nechápu celou tuhle covid šaškárnuPři chřipce taky dodržuje někdo karanténu?? A to je podle mě celkem závažná nemoc…ať už jdou s tím covidem do pí…fakt už mě to nebaví poslouchat…denně umírá spousta lidí na mnohem závažnější nemoci. Tohle je výsměch fakt. Moje děti nikdy nemarodily tolik, jako tenhle rok…a víš proč? Protože se někdo rozhodl jít proti lidské přirozenosti, proti imunitě, udělat z nás všech naprostý chcípáky, všema těma rouškama, karanténama a podobnejma zhovadilostma…Přeju si, aby už nikdo nic nedodržoval a aby jsme konečně společnýma silama ty z.rdy nahoře vyfakovali…
Už je to moc rozjetý, lidi fest zpracování. Těžko se to už bude zastavovat a obracet. Jde jenom o očkovani, ale ani to ničemu nepomůže, když dávek musí být x. Lidi v naději budou chodit každý půlrok Tak, jako šli na první, druhou, třetí dávku.
@lovean můžu se zeptat na věk a prubeh zatím u dětí? Děkuji.
@Jaruna88 nejstarší má 11 let ten to měl nejhorší horečky nejvyšší kolem 38,5, kašel, rýmu a nějaké bolesti kloubů ale už jen občas zakašle jinak už je ok syn bude mít 9 roků ten je bez příznaků a dcera 1 a půl roku taky bez příznaků
@Midaku píše:
Když tak koukám, jak všichni se.ou na karanténu, nedivím se, že se to tak šíří pořád… ta karanténa není od toho, že máte sedět doma s příznaky. To je snad logicky, že budete doma. Karantena je od toho, že máte drepet doma pro jistotu, kdyby se u vás ty priznaky po kontaktu s nemocným objevily. Ono to není tak, že dnes měl pozitivní test spolužák, já vezmu dítě hned zítra na test, a když bude negativní, kašlu na karanténu…ach jo… nas to teď možná čeká taky, uvidíme, ale kdyby náhodou jo, tak roznaset to dal v plánu fakt nemame
Lidi už to prostě nebaví, nechtěj testy, karanténu a podobný saskarny, chtěj normálně zit.. Moje dcera je teď v karanténe kvůli nakazeny neockovany učitelce a to mě štve. Všechny děti ze třídy jsou negativní a kvůli nezodpovědny úče by měly sedět doma? Ani náhodou.
Já zase nechápu celou tuhle covid šaškárnu
Při chřipce taky dodržuje někdo karanténu?? A to je podle mě celkem závažná nemoc…ať už jdou s tím covidem do pí…fakt už mě to nebaví poslouchat…denně umírá spousta lidí na mnohem závažnější nemoci. Tohle je výsměch fakt. Moje děti nikdy nemarodily tolik, jako tenhle rok…a víš proč? Protože se někdo rozhodl jít proti lidské přirozenosti, proti imunitě, udělat z nás všech naprostý chcípáky, všema těma rouškama, karanténama a podobnejma zhovadilostma…Přeju si, aby už nikdo nic nedodržoval a aby jsme konečně společnýma silama ty z.rdy nahoře vyfakovali…