Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Damar neporadim v tekovedle situaci jsem nebyla, ale ja bych to asi nevydrzela a pani svuj nazor rekla. estli to bude mit smysl, tot je otazkou druhou ale ty si ulevis. ono take zalezi v jake jste mezi sebou vztahu, fakt tezko rict promin nevim
@superandrysek píše:
@Damar neporadim v tekovedle situaci jsem nebyla, ale ja bych to asi nevydrzela a pani svuj nazor rekla. estli to bude mit smysl, tot je otazkou druhou ale ty si ulevis. ono take zalezi v jake jste mezi sebou vztahu, fakt tezko rict promin nevim
Proč jí říkat názor? Ona si o tom pomyslí své a půjde rozbíjet rodinu jinam. Takže zbytečné.
@Damar já bych se do toho nepletla. Ještě by se to obrátilo proti Tobě.
Buď ráda, že jsi nad ní vyhrála a zachovej si svou hrdost. Kašli na ní.
Kontaktovat milenku primo zakazuji
Cim mene se dozvite o nevere, tim lepe. Proste byl neverny a tecka. Jestli budete zjistoval jak casto, kdy, kde, co spolu delali (a milenka vam to mozno povi)tak vam to pak bude vsechno pripominat a nezapomenete nikdy. To plati jestli chcete zachovat vztah. Ja vim, ze to je lakave, ale nevyplati se to. Manzelka si velmi nadava, ze se s ni setkala a ze se ptala… Takze rezolutne: Na milenku se vykaslat. Stejne bude mozna podvadet dal. Nezbyva nez popremyslet nad jinym resenim.
@Damar
Ja to udělala 2× ne osobně přes tel a nikdy žádna odezva.
SMS byla ve tvaru ze o ni vím a ze jestli zjistím ze ji manžel jen pozdravil tak mu mile rada sbalim kufry a jde si za ni.
Ovšem manžel sám nechtěl odejít a v tom druhém případe to byla kolegyně se kterou nic neměl jen se zamilovala…kdybych mela tvou možnost asi bych v afektu za ni šla jsem na tohle horka hlava ![]()
@Damar je to těžké, ale asi bych za ní nechodila, protože stejně se ti vysměje a ty to jak blbá je nezměníš, stejně tak nezměníš kamarádky chlapa, záleží v jakém vztahu jsi s tou kamarádkou a jejím mužem, blízká nebo jestli jste známí, jít o blízké přátele, asi bych spíš řekla chlapovi kamrádky ať neblbne, že to za to nestojí, nebo něco v tom smyslu… možná lepší se do toho neplést vůbec, protože jak to mají doma oni, ví zase jenom oni
@Damar nene, ona ta dotycna predsa za nic nemoze, to laska, prasaci su len ti chlapi, najprv Tvoj a teraz ten druhy. Ale to je z toho vseobecneho ospravedlnovania mileniek. Zena je silnejsia nez muz, a to vo vsetkom. Jedine v com ma muz navrch je fyzicka sila.
Ale nemyslim ze by si nieco poriesila, keby si za dotycnou sla. Musela by si mat na nu nejaku paku, aby Ta vzala na vedomie, inak si pre nu len otravnou muchou. Ona totiz tym, ze sa vsetka vina dava len a len chlapom ma navrch aj nad Tebou.
A proč bys za ní chodila???
Ona bere jen to, co jí ti muži nabízí. Když jí chtějí, tak je to jejich problém (či chtěli). A už vůbec bych se do ní nemíchala kvůli cizímu vztahu, jen se to obrátí proti tobě.
Tím, že by žena šla za milenkou toho svého, tím z něj čestného, milujícího a věrného partnera neudělá…
Nechci nic zjišťovat, já to mám už uzavřené. Jenže ona je pěkná mrcha a jde si systematicky za svým. Chci zachránit manželství kamarádce. Jenže ta potvora je pěkně inteligentní a dělá to tak šikovně, že si chlap ani nestihne všimnout, že to na něj navlíkla.
A proč bys za ní chodila???
Ona bere jen to, co jí ti muži nabízí. Když jí chtějí, tak je to jejich problém (či chtěli). A už vůbec bych se do ní nemíchala kvůli cizímu vztahu, jen se to obrátí proti tobě.
Tím, že by žena šla za milenkou toho svého, tím z něj čestného, milujícího a věrného partnera neudělá…
Když to udělala mě, tak jsem za ní nešla, ale že se s prominutím s*re do dalšího manželství, tak mám chuť jí rozbít hlavu. Někdy jsou chlapi vážně natvrdlí.
@Damar píše:
Nechci nic zjišťovat, já to mám už uzavřené. Jenže ona je pěkná mrcha a jde si systematicky za svým. Chci zachránit manželství kamarádce. Jenže ta potvora je pěkně inteligentní a dělá to tak šikovně, že si chlap ani nestihne všimnout, že to na něj navlíkla.
Tak to ma vraj kamaratka loutku a nie manzela, a ma byt rada ze ju ta anjelska bytost od takeho nesvojpravneho manzela oslobodi ![]()
Neslo by kamaratke naznacit ze sa v jej okoli pohybuje mrcha? A je mozne ze Ti kamaratka uveri, alebo bude tocit tu o vlastnych rozhodnutiach chlapa?
Jsem už dlouho vdaná, zatím jsem nemusela řešit podobné. Ale nedovedu si představit, jak některé píší, že jdou za milenkou a pěkně jí řeknou jak to je, jaký je ten jejich dareba. Pak jako milenka bych asi řekla, a proč ho teda chcete zpět. Ne, nešla bych, muži to většinou odsoudí a nenávidí manželku ještě víc. Je to velmi těžké, ale pokud nehnu s mužem, co mám říkat jí? Moje známá říká, proč se mám ohlížet na manželku, když na mě se taky nikdo neohlížel. A ještě k tomu, že pokud je doma vše v pořádku, nemá chlap důvod zahýbat. Tak to si myslím, že není pravda. Znám manželství, kdy mají opravdu pěkný vztah, hezky se k sobě chovají, jsou pyšní na své děti, cestují atd. ale on si občas odskočí. Jeho žena je velmi chytrá VŠ, tolerantní, v ní problém není a taky on říká, že ji nikdy neopustí. Toleruje mu to, asi. Zrovna v neděli jsme je potkali v restauraci, byli bez dětí a tokali jak milenci. Myslím holt, že někteří chlapi to prostě tak maj, přesto, že ženu doma milují.
S ní nic, ale tomu jejímu ženatému milenci bych řekla, že se povídá, že má poměr s tou a tou paní a že to jsou určitě sprosté lži. ![]()
Třeba se chytne za ptáka a nechá toho.
Moc díky, možná přesně tento příspěvek jsem si potřebovala přečíst
. Už jsem tady nad tím přemýšlela, že za ní nemá vůbec cenu chodit. Ona to hodí za hlavu. Když už to udělala několikrát, asi sotva má v tomto ohledu nějaké svědomí. A pořád jsem přemýšlela, jak to říct jemu. Někdy jsou chlapi jen trošku hloupí než si uvědomí, že to co mají doma je x-krát lepší. Ale říct to vtipnou formou, to možná není špatný. Nevyzní to, že mu za to nadávám, ale možná se zamyslí.
Každopádně všem děkuji za příspěvky. ![]()