Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lenye píše:
Závidím těm, u nichž se milenkám otevřely oči (ta „moje“ to akorát celé zdramatizovala a „zapojila“ celou svou rodinu) a jejichž manželé se rozhodli mimomanželský vztah okamžitě ukončit (ten můj se naštval, že jsem za ní byla a „zbořila“ jeho ze lží a výmyslů vystavěný obraz). Jejich prozření asi bude těžké…
a není to nakonec dobře, že to takhle dopadlo? aspoň máš šanci najít si někoho a kým ti bude dobře…
@Anonymní píše:
Mario, ono to taky není tak lehké, začít žít s někým jiným. Má jiné návyky a dost žen pozná, že jeden je obvykle za 18 a druhý bez dvou za dvacet.
ano, vím ze své zkušenosti, že to není lehké…pokud muže vnímáš takhle, tak je to o to těžší…
Dovolím si pohled milenky kontaktované manželkou.
Je pravda, že už je to cca 12 let. Mě a mým rodičům volala manželka přítele. Všichni jsem oní věděli delší dobu. Snažila se mě urážet a pomloluvat. Když volala mě v některých případech jsem měla dělat, abych se nesmála, protože dotyčná lhala a ani si nezjistila fakta.
Tak si myslím, že pokud se k tomuto kroku rozhodnete, je lepší nelhat a mluvit s dotyčnou na rovinu.
Mimochodem jsem to zažila i z druhé strany jakožto podváděná manželka a nakonec se ze mě a milenky staly celkem kamarádky, což byl pro bývalého asi největší trest
. Takže se i po rozvodu občas stalo, že přišel za v té době už přítelkyní a ona si tam pila kafíčko s jeho ex.
@Medisek píše:
Dovolím si pohled milenky kontaktované manželkou.
Je pravda, že už je to cca 12 let. Mě a mým rodičům volala manželka přítele. Všichni jsem oní věděli delší dobu. Snažila se mě urážet a pomloluvat. Když volala mě v některých případech jsem měla dělat, abych se nesmála, protože dotyčná lhala a ani si nezjistila fakta.
Tak si myslím, že pokud se k tomuto kroku rozhodnete, je lepší nelhat a mluvit s dotyčnou na rovinu.
tos mě pobavila, milenka a podvádějící manžel jsou ti, kdo rozjedou kolotoč lží a pomluv na všechny strany… podváděná osoba většinou ani nemá možnost se dozvědět pravdu a zjistit si fakta, protože jí všichni lžou - to vede k tomu, že člověk je najednou pod náporem velkých emocí a jedná prostě zkratkovitě… to, že se situaci, kdy způsobíš někomu bolest a vidíš, že je ten člověk psychicky a emočně v pr…i, máš chuť smát se snad ani nedá komentovat…
@Anonymní píše:
Strašně se pleteš. Pokud se týká sexu, chlap nesvéprávný je a ten upřímný ti to potvrdí. Pokud jde milence o to ho získat natrvalo, nemáš jako manželka šanci. A nepropadej pocitu, že doma musí být něco špatně, aby chlap chtěl jinou. Oni totiž chtějí klidně i dvě jiné. A přitom doma jsou taky rádi, domov by neopustili.
Tedy být chlapem, taky od partnerky s takovým názorem utíkám.
@Maria37 píše:
tos mě pobavila, milenka a podvádějící manžel jsou ti, kdo rozjedou kolotoč lží a pomluv na všechny strany… podváděná osoba většinou ani nemá možnost se dozvědět pravdu a zjistit si fakta, protože jí všichni lžou - to vede k tomu, že člověk je najednou pod náporem velkých emocí a jedná prostě zkratkovitě… to, že se situaci, kdy způsobíš někomu bolest a vidíš, že je ten člověk psychicky a emočně v pr…i, máš chuť smát se snad ani nedá komentovat…
Asi tak… A jeste se vysmivat, to je hnus
@Maria37 @MilijonDolarBejby tak já nenapsala, že jsem se jí smála. Takový necita zase nejsem.
@Medisek píše:
@Maria37 @MilijonDolarBejby tak já nenapsala, že jsem se jí smála. Takový necita zase nejsem.
to je dobře… ufuf ![]()
@Maria37 Jinak ten kolotoč byl již dávno rozjetý než my se poznali. Nežili spolu dva roky. Na návštěvu mi přivezl i děti. A pokud Vám paní tvrdí, že jsou spolu a nevím, co dělají např. poslední týden a a já ho měla celou dobu doma
.
Ono taky něco vypovídá to, že dneska jsme manželé a máme ve výchově jejich společné děti…
@Medisek píše:
Tak psala jsi, zes mela co delat, aby ses nesmala… To je ale jedno. Zvorat nekomu zivot a ublizit takovym zpusobem a jeste ti bylo fo smichu… No nezlob se na me, ale hnus to je
@Medisek píše:tak ale tohle v podstate neni nevera, to jsi mela napsat
@Maria37 Jinak ten kolotoč byl již dávno rozjetý než my se poznali. Nežili spolu dva roky. Na návštěvu mi přivezl i děti. A pokud Vám paní tvrdí, že jsou spolu a nevím, co dělají např. poslední týden a a já ho měla celou dobu doma.
Ono taky něco vypovídá to, že dneska jsme manželé a máme ve výchově jejich společné děti…
Nezlobte se, že píšu anonymně, ale je to nebezpečná situace. Partner mne trápil dlouho ve vztahu plném bolesti, když jsem našla sílu k rozchodu, vynucoval si všechno zpátky i pohrůžkou sebevraždou. Byla jsem na pokraji psychického konce, i v nemocnici, do blázince ale nedošla. No a nakonec co se nestalo, objevila se „favoritka“. bylo to smutné, na mne celý večer křičel, a jí okamžitě odpovídal na zprávičky, najednou byl milý, sladký, a tak… no nejsem na to hrdá, ale jednou jsem nakoukla, když mu před půlnocí pípla už 6. zpráva, on byl ve vaně, a její profilová fotka v mesengeru mi srazila sebevědomí pod rohožku. Tedy, já jsem takovou dobu snášela jeho trápení proto, že mi drtil tím, jak beze mne prostě nemůže být, jak jsem jeho smyslem života, jak mu dávám sílu dýchat,. jak jsem mu nejkrásnější a jedinou, a ona mu krasavice plavovlasá píše TY JEŠTĚ NESPINKÁŠ, TY MŮJ SLADKÝ CHUDÁČKU… a pak jsem si dala z jejího nicku pět a pět dohromady, dovodila příjmení, seply mi informace, a věděla jsem, co to je za dámu, kde pracuje. A řekla si, že jednou, kdoví, jestli, ji dohledám, abych ji tajně viděla. No a děvčata, dnes jsem měla náhle nečekaně prostě čas navíc ve městě, kde je její pracoviště. Srdíčko mi bouchalo, bála jsem se prozrazení a průšvihu, no ale, vstoupila jsem. Je to velká firma, mají ochranku, a jééééje, kruci, oni nechávají hosty zapsat se… ale vida, stačí jim, že napíšeš jakýkoliv příjmení, no tak jo, jsem Zelenková, a jde se na to. Jméno dámy víme, patro 3, kancelář 237… a co tam? no tam se uvidí. Jdu chodbou, vidím cedule u dveří, a to je ona, a dveře OTEVŘENÉ… nemusela jsem ani zaklepat. A tam sedí ona, jo je to ona, to je jasný, ale není rozhodně tak krásná jako na vyretušované profilovce, která je navíc asi už dvacet let stará… paní mi najednou bylo hodně líto, byla ztrápenější než já, vlastně hrozně milá, zeptala se Potřebujete něco? rychle jsem se optala, kde vydávají povolení na studny, ona mne odkázala na jinou část budovy, a já odkráčela. Jojo, moc věcí vím, jsem cvok, měla bych ho urychleně kopnout do zadnice, proč to neudělám hned, hledám sílu, poslouchám jeho kecy,… ale o tom to teď tady není. Je to o tom, že na sebe díky podvodu zmetka sočíme, žárlíme, trápíme se, a přitom jsme stejné, unavené smutné holky, které neumí z nějakého důvodu uřídit svůj život tak, aby ho někdo nepoužíval jako rohožku. Paní se na dálku tajně omlouvám, přeju jí víc štěstí, sobě taky, a netrapte se, bude líp. Jsme stejně krásné tím, co máme v duši, páč ta krása na ksichtě fakt jednou zmizí. Držím nám všem palečky, opatrujme se.
![]()
@Anonymní píše:
Nezlobte se, že píšu anonymně, ale je to nebezpečná situace. Partner mne trápil dlouho ve vztahu plném bolesti, když jsem našla sílu k rozchodu, vynucoval si všechno zpátky i pohrůžkou sebevraždou. Byla jsem na pokraji psychického konce, i v nemocnici, do blázince ale nedošla. No a nakonec co se nestalo, objevila se „favoritka“. bylo to smutné, na mne celý večer křičel, a jí okamžitě odpovídal na zprávičky, najednou byl milý, sladký, a tak… no nejsem na to hrdá, ale jednou jsem nakoukla, když mu před půlnocí pípla už 6. zpráva, on byl ve vaně, a její profilová fotka v mesengeru mi srazila sebevědomí pod rohožku. Tedy, já jsem takovou dobu snášela jeho trápení proto, že mi drtil tím, jak beze mne prostě nemůže být, jak jsem jeho smyslem života, jak mu dávám sílu dýchat,. jak jsem mu nejkrásnější a jedinou, a ona mu krasavice plavovlasá píše TY JEŠTĚ NESPINKÁŠ, TY MŮJ SLADKÝ CHUDÁČKU… a pak jsem si dala z jejího nicku pět a pět dohromady, dovodila příjmení, seply mi informace, a věděla jsem, co to je za dámu, kde pracuje. A řekla si, že jednou, kdoví, jestli, ji dohledám, abych ji tajně viděla. No a děvčata, dnes jsem měla náhle nečekaně prostě čas navíc ve městě, kde je její pracoviště. Srdíčko mi bouchalo, bála jsem se prozrazení a průšvihu, no ale, vstoupila jsem. Je to velká firma, mají ochranku, a jééééje, kruci, oni nechávají hosty zapsat se… ale vida, stačí jim, že napíšeš jakýkoliv příjmení, no tak jo, jsem Zelenková, a jde se na to. Jméno dámy víme, patro 3, kancelář 237… a co tam? no tam se uvidí. Jdu chodbou, vidím cedule u dveří, a to je ona, a dveře OTEVŘENÉ… nemusela jsem ani zaklepat. A tam sedí ona, jo je to ona, to je jasný, ale není rozhodně tak krásná jako na vyretušované profilovce, která je navíc asi už dvacet let stará… paní mi najednou bylo hodně líto, byla ztrápenější než já, vlastně hrozně milá, zeptala se Potřebujete něco? rychle jsem se optala, kde vydávají povolení na studny, ona mne odkázala na jinou část budovy, a já odkráčela. Jojo, moc věcí vím, jsem cvok, měla bych ho urychleně kopnout do zadnice, proč to neudělám hned, hledám sílu, poslouchám jeho kecy,… ale o tom to teď tady není. Je to o tom, že na sebe díky podvodu zmetka sočíme, žárlíme, trápíme se, a přitom jsme stejné, unavené smutné holky, které neumí z nějakého důvodu uřídit svůj život tak, aby ho někdo nepoužíval jako rohožku. Paní se na dálku tajně omlouvám, přeju jí víc štěstí, sobě taky, a netrapte se, bude líp. Jsme stejně krásné tím, co máme v duši, páč ta krása na ksichtě fakt jednou zmizí. Držím nám všem palečky, opatrujme se.![]()
Krásně napsané…
Mě kontaktovala milenka, v době, kdy jsem tušila, že se „něco“ děje a kdy jsem byla ve vztahu za paranoidní, hysterickou žárlivku… a ejhle tušení bylo pravdivé… tak jsem pozvala milenku na setkání do kavárny, kde jsme se měli potkat s ex na večeři… mě to pomohlo, hlavně když přišel on, jak nás viděl, měl hned rozhodnuto… vybral si mě (z odstupem času můžu říct, že to nebyla žádná výhra…) víceméně se na to na místě rozseklo… takže dobrý… protože on by všechno zatloukl… ale to byla situace, kdy on už milenku nechtěl a ona viděla šanci v tom, že mi to řekne…