Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Honska Já to skladuju normálně v místnosti na skříni při teplotě přes dvacet stupňů. Když jsem ji měla v chladnu, tak zplesnivěla.
@Amys Díky za tip, tak já to taky zkusím
teď mám jednu nahoře na lince, je to i moc hezká dekorace ![]()
@Honska Ale je potřeba, aby byly dozrálé = měly zaschlou stopku. Nejvívc se toho do dýně dostane právě přes stopku.
@Honska ja zeleninu zavaruji v papinaku, myslis, ze to je stejne spatne? A ze se v tom jen degraduje to dobre, nebo to pak ma byt vyslovene skodlive? calamadu miminu davat nebudu, ale kluk je na domaci stravu.
@Pudloslava Já nevím, jak jsem psala, osobně tomu úplně nerozumím. Může to být ok, v papiňáku je vyšší teplota. Nechtěla jsem nikomu říkat, že dělá něco špatně. Jen jsem předala dál názor odborníka…
@Honska tak rozumnej clovek se zase necha poucit. Kdyby na to zase prisla rec, tak se zeptej, dik ![]()
Krasne odpoledne konecne jsem se odhodlala udelat malymu domaci presnidavky, mam opravdu velke mnozstvi jablek takze toho planuju vetsi mnozstvi ale nevim co pridat aby presnidavky vydrzeli dyl.. hodlam rozvarit jabka a pridat i par svestek pak to ve sklenickach klasicky zavarit, ale vydrzi to aspon par tydnu kdyz tam nedam cukr? popripadne co do nich davate vy? diky za odpovedi ![]()
@Kriss Tina člověče, já zabařuju čisté ovoce a v pohodě to vydrží.. jen prostě delší var. U malých skleniček 30 minut v papiňáku a ještě se mi nestalo, že by to něco udělalo.. dělám domácí pořád ![]()
@martina.se opravdu jo? Mamina me prave pred chvili vydesila ze bez cukru se to nezkonzervuje tak mi to prislo divny a cukr tam malymu davat nechci ![]()
@Kriss Tina já fakt nedávám nic, jen jablka a do toho co mi přijde pod ruku - borůvky, maliny, třešně, meruňky, švestky atd.. a v pohodě.. jen prostě když otevírám, tak kontroluju, že to lupne.. ![]()
@Kriss Tina taky nedávám nic..jenom spařím ovoce, rozmixuju a zavařuju 15 minut. Vše v parním hrnci. Přesnídávky vydrží i rok. Nedávno jsem jednu zapomenutou otvírala a byla v pohodě. A nedávám vůbec nic, ani kyselinu citronovou.