Konzervace domácí přesnídávky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20777
18.8.14 16:19

@Honska Já to skladuju normálně v místnosti na skříni při teplotě přes dvacet stupňů. Když jsem ji měla v chladnu, tak zplesnivěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5241
18.8.14 16:43

@Amys Díky za tip, tak já to taky zkusím :) teď mám jednu nahoře na lince, je to i moc hezká dekorace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
18.8.14 16:54

@Honska Ale je potřeba, aby byly dozrálé = měly zaschlou stopku. Nejvívc se toho do dýně dostane právě přes stopku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
18.8.14 21:50

@Honska ja zeleninu zavaruji v papinaku, myslis, ze to je stejne spatne? A ze se v tom jen degraduje to dobre, nebo to pak ma byt vyslovene skodlive? calamadu miminu davat nebudu, ale kluk je na domaci stravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5241
19.8.14 08:04

@Pudloslava Já nevím, jak jsem psala, osobně tomu úplně nerozumím. Může to být ok, v papiňáku je vyšší teplota. Nechtěla jsem nikomu říkat, že dělá něco špatně. Jen jsem předala dál názor odborníka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
19.8.14 08:08

@Honska tak rozumnej clovek se zase necha poucit. Kdyby na to zase prisla rec, tak se zeptej, dik :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37140
26.8.15 17:37

Jak dlouho vydrzi domaci presnidavka?

Krasne odpoledne konecne jsem se odhodlala udelat malymu domaci presnidavky, mam opravdu velke mnozstvi jablek takze toho planuju vetsi mnozstvi ale nevim co pridat aby presnidavky vydrzeli dyl.. hodlam rozvarit jabka a pridat i par svestek pak to ve sklenickach klasicky zavarit, ale vydrzi to aspon par tydnu kdyz tam nedam cukr? popripadne co do nich davate vy? diky za odpovedi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
26.8.15 17:56

Možná kyselina citronová…ale uplně u mimin si nejsem jistá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.8.15 17:57

@Kriss Tina člověče, já zabařuju čisté ovoce a v pohodě to vydrží.. jen prostě delší var. U malých skleniček 30 minut v papiňáku a ještě se mi nestalo, že by to něco udělalo.. dělám domácí pořád :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37140
26.8.15 18:07

@martina.se opravdu jo? Mamina me prave pred chvili vydesila ze bez cukru se to nezkonzervuje tak mi to prislo divny a cukr tam malymu davat nechci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.8.15 18:12

@Kriss Tina já fakt nedávám nic, jen jablka a do toho co mi přijde pod ruku - borůvky, maliny, třešně, meruňky, švestky atd.. a v pohodě.. jen prostě když otevírám, tak kontroluju, že to lupne.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37140
26.8.15 18:22

@martina.se ok moc dekuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
26.8.15 20:55

@Kriss Tina taky nedávám nic..jenom spařím ovoce, rozmixuju a zavařuju 15 minut. Vše v parním hrnci. Přesnídávky vydrží i rok. Nedávno jsem jednu zapomenutou otvírala a byla v pohodě. A nedávám vůbec nic, ani kyselinu citronovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí