Konzumní děti - dokument

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35545
20.6.12 14:33

Ale já znám spoustu lidí, kteří tvrdí, že telku nemají, ale frčí jim zase net, víceméně nevidím rozdíl. Když už, tak bez obojího. Nám televize nehraje celý den, rozhodně na ni necivíme, ale fotbal chlap sleduje ;) Není vše jen černé a bílé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
20.6.12 14:54

@kozisek
Tak jsem to nemyslela, je spousta lidí s televizí, co taky radši tráví čas venku :kytka: Ono je celkem jedno, jestli dítě posadíš před televizi nebo před PC, efekt to má naprosto stejný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
20.6.12 15:04

Právě, tady na mě pořád čučí ty reklamy na pleny, na youtube už škoda mluvit, občas sjíždím klipy a to je :poblion: :poblion: reklamě se člověk nevyhne, ta je na každém kroku a jak dítě dorazí do kolektivu, je to… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
20.6.12 20:45
@kozisek píše:
Ale já znám spoustu lidí, kteří tvrdí, že telku nemají, ale frčí jim zase net, víceméně nevidím rozdíl. Když už, tak bez obojího. Nám televize nehraje celý den, rozhodně na ni necivíme, ale fotbal chlap sleduje ;) Není vše jen černé a bílé ;)

Kozi, je to rozdil a dost velky. My si teda konkretne nemohli nahravat porady z tv, takze tam bylo casove omezeni (kdy ten oblibeny porad pujde). A taky maly byl posedly jejim zapinanim a vypinanim, vedel si ji sam zapnout a zadne NE nepomahalo :roll: A teda musim rict, ze i vztah s manzelem je ted lepsi, vic spolu mluvime, nehuci nam do toho nejaky podmaz, ktery nase podvedomi uchovava bez ohledu na to, jestli to vnimame nebo ne. Maly miluje pohadky, nejradeji by u pocitace sedel cely den, ale ten je zavreny ve skrini (taky kvuli malemu a z bezpecnostnich duvodu pro pocitac - neprezil by tyden). Taky mu muzu regulovat, na co se muze divat, reklamy nezna vubec a Kostiky nastesti v obchode nezebra

• Citovat
  • Upravit
395
28.8.12 11:16

Úžasný dokument. Alarmující je, že jako rodiče do toho nemůžeme moc zasahovat. Já třeba plánuji pokračovat ve zvyku mé rodiny a nekupovat televizi. Ale stejně dítě přijde do styku se supermoderními hračkami spolužáků.
Vidím to u mého bratra. Je mu 6 let a miluje Kostíky. Říká, že nechutnají tak dobře jako ostatní jogurty ale jsou stejně nejlepší a proč to asi říká? Protože je tam super hračka a on si vydupává hraní kostíkových her na internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí