Kopřivka u dospělého

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.11.15 19:28

Ahojky,,,prosímtě už 3měsíce se trápím vyrážkou..nic nezabírá..mužeš mi npsat jaké prášky ti zabraly? asi to mám také psichycký… :nevim: děkuji :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.15 19:34

Ahoj Jarku…super nápad k moři..taky mě to napadlo…mám 3měsíce kopřivku..testy v pořádku..žádný prášky nezabírají..pouze prednison..10mg beru jednou denně…jinak to nedávám…taky mívám otlaky z tašky přes rameno a pod…je to hrozný..myslím si už že to mám také psichycký..nevím, to nezjistím…chodím ted k imunologovi…chjo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.15 19:39

Jetě jsem zapomněla říct že mě to začlo po dobrání antibiotik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.15 19:50

Ahojky všichni :)
i já mám bohužel kopřivku…
začalo to po dobrání atb..Amoksiklav…
jenže už je to 3měsíce a kopřivku mám stále…
už jsem zkoušela Xados a nic..ted mám Evofek týden..a nic..takže musím ještě brát Prednison 10mg jednou denně mi stačí…ale také ho nechci brát..ale jedině po něm se mi uleví bohužel..beru ho přes dba měsíce…zatím jsem tedy nepřibrala ani kilo…
jsem taky zoufalá…kožařka už taky neví…veškeré vyšetření v pořádku..podstoupila jsem i kolonoskopii kvúli střevům, jestli tam není zánět..taky ok.
Jen u třech zubů mám chronický zánět, ale nevím jestli vytrhnout..mám tam můstky a mudr mi řekl, že teda trhat zuby když nebolí a když ani nevím zda to bude z toho…no ještě počkám jestli se něco zjistí u imunologa ke kterému chodím 14dní…bral mi krev a v úterý tam jedu na výsledky a co dál 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
22.11.15 21:28

@wsmoulinkaa me nepřišli na to, proc ji mam. zkrátka mam. jednou za 4 roky na jaře cca půl roku než se vyléčí, pak mám zase klid. čeka me opet Ted na jaře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.15 22:05
@Anik6 píše:
@wsmoulinkaa me nepřišli na to, proc ji mam. zkrátka mam. jednou za 4 roky na jaře cca půl roku než se vyléčí, pak mám zase klid. čeka me opet Ted na jaře :-)

jj tak to máš dobrý…Já furt přemýšlím kdyby to bylo psychický…tak jak se toho zbavit…jsem ale v klidu…nevím co by me mohlo kdy rozhodit…
a když nezabírají léky na alergii jestli to je vůbec alergie :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.15 22:08

To je prostě začarovaný kruh… :nevim:…ani nevím jak dlouho muzou v těle ještě působit atb po dobrani…imunolog řekl…že dlouho… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.15 22:05

kopřivka

Ahoj všichni…tak jak pokračuje léčba??
u me nic moc…už mi nasadil imunolog i homea beru je cca měsíc a výsledek zatím stejný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.16 20:15

Jak se zbavit kopřivky

Ahoj všichni…přišla jsem sem vám zkusit pomoci…
pul roku jsem se trápila…fotky snad půjdou vložit…
mě doporučila známá ktera mela také koprivku a pomohlo se ji zbavit..
Joalis kapky Mudr. Jonáše…Antimetal, Diamino.
musí se k lékaři(KTERÝ DĚLÁ S JOALIS) na testy měření a oni vám zjisti co a jak…podle toho naředí kapky.
známá i ja po týdnu bet kopřivky.. stalo to za to!…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.3.16 20:24

@wsmoulinkaa nováček, a hned takové super doporučení..och :mrgreen: dej si reklamu do bazaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.16 20:01
…ty blbko
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.16 20:02
…ty blbko
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.16 20:08

kopřivka. ..

Stále bez kopřivky…super :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.16 10:10
hele to musím být hvězdou diskuze, abych mohla poradit co komu pomohlo?
@martina.se píše:
@wsmoulinkaa nováček, a hned takové super doporučení..och :mrgreen: dej si reklamu do bazaru.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.4.16 13:42
@wsmoulinkaa píše:

ne, ale tohle je reklama, nic jiného :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...