Kopřivka u dospělého

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1137
10.2.26 09:27

Ahoj, taky u nás teď rezonuje téma kopřivka.. objevila se mi v srpnu otokem části rtu, dost mě to vyděsilo. Mam alergii na jarní pyly a s nimi spojené potraviny (lískáče) takže jsem to přikládala tomu, za 14 opět otok části rtu, psala jsem si vše co jsem jedla, nic se neshodovalo ani v následujících měsících, kdy se to sem tam objeví, přidaly se i svědivé pupínky téměř vždy na místě tlaku (podprsenka, lem ponožek, pas kalhot) prostě se to zničehonic objeví, svědí, za hodinu třeba zmizí. Každý výsev poctivě eviduju a na konkrétní jídlo to asi nebude, používali jsme parfém na praní Puellu asi cca půl rok, tu jsem vyřadila a nahradila všechny nezbytné prací mycí prostředky za eko přírodní šetrné. V prosinci jsem to říkala svému alergologovi, potvrdil mi kopřivku a ze to může být z čehokoliv. Doporučil vyšetření na záněty v těle, parazity, atd že se příčina hledá těžko, že to může nastartovat i viróza.. teď ale to hlavní, ta kopřivka se začala objevovat i 16leté dceři. Taky hlavně v místech otlaků, někdy to máme obě někdy každá jinak, na žádný společný rys jsme nepřišly :-( mladší syn nemá nic. Vychází mi z toho leda nějaká ta prodělaná viróza nebo stres? (Dcera nastoupila v září na gympl, já jsem v permanentním stresu už několik let) setkal jste de s tim někdo? Dceři žádnou alergii zatím nenašly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek