Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Mohu se zeptat co vám namerili na metodě dr jonase? Ja jsem byla taky a pry jsem zdrava jako ryba jen mam boreliózu podle nich mam kapicky a zatím bez efektu.
@rejlkovae píše:
Mohu se zeptat co vám namerili na metodě dr jonase? Ja jsem byla taky a pry jsem zdrava jako ryba jen mam boreliózu podle nich mam kapicky a zatím bez efektu.
ahojky…namerila hodně cukru v těle, toxoplazmozu..kterou opravdu mám. Játra, tlustý střevo, práva ledvina, toxiny a těžký kovy…beru ty kapky už druhý měsíc a výsledky jsou super…občas nějaký pupínek…oproti tomu jak jsem byla osypana super…foto bych vložila ale nejde mi to.
A jak dlouho berete kapky? ☺
Me namerila jen boreliózu ale je pravda ze kapky jsem brala soucasne s xadosem ted jsem ho vysadila takže po vysazeni leku katastrofa obličej jsem mela nateklý 3 dny a vysevy sileny jeste mam nějaké preparaty z ajurvedy tak uvidím. Beru je 3 týden.
tak uvidíte…vydržte. ..ale xados je prý Dobrý. ..jedinny prášek na alergii po kterém se nespí
@rejlkovae jj tak xados je ok…obličej zrovna tam kde to nejmíň chceme co
ja taky mela obličej posetý pupinkama…už ok…mam i jiný už kapky..na očistu…mam mikrobakterialni ložiska v játrech i slezině…že to Teda uhodla…ptz na sonu něco bylo ale nic hroznyho.
tak snad do léta uz bez pupenů…
držím palce…chce to vydržet..aspoň to zkusit..ty prachy mě za to stojí…když už člověk neví co by za to dal co… ![]()
pal pisnete jak na tom jste ![]()
oprava. ..mikrobiální ložiska
@wsmoulinkaa píše:
@rejlkovae jj tak xados je ok…obličej zrovna tam kde to nejmíň chceme coja taky mela obličej posetý pupinkama…už ok…mam i jiný už kapky..na očistu…mam mikrobakterialni ložiska v játrech i slezině…že to Teda uhodla…ptz na sonu něco bylo ale nic hroznyho.
tak snad do léta uz bez pupenů…
držím palce…chce to vydržet..aspoň to zkusit..ty prachy mě za to stojí…když už člověk neví co by za to dal co…
pal pisnete jak na tom jste
Hezký den,
mám dotaz ohledně kopřivky. Asi ji mám
v neděli odpoledne mě začalo svědit zápěsti, večer se mi osypalo celé tělo pupínkama připomínající popálení od kopřiv. V pondělí to skoro zmizelo, večer zase všude červené šíleně svědící pupínky. V úterý jsem šla ke svému obvodnímu a napsal mi Xados.Dala jsem si první prášek a svědění i vyrážky byly pryč. A dneska ráno opět celé nohy i ruce osypané a opět svědění… Nevíte kdy by ty léky měly zabrat tak aby se mi netvořily další svědivé pupínky???
@LenkaN26 když já právě netuším jak…Nic „podezřelého“ jsem nejedla.Dva dny jím dietně a pořád nové pupínky ![]()
@miriskaw píše:
@LenkaN26 když já právě netuším jak…Nic „podezřelého“ jsem nejedla.Dva dny jím dietně a pořád nové pupínky
ja mam kopřivku třeba když mě olízne pes, a pak to samo zmizí, ale takhle dlouho sem to nemela, ale muze to byt z čehokoliv, treba by to poznal lepe kožní doktor ![]()
@žabinka kožní má u nás dovolenou a i když ji nemá tak bere jen objednané a na to se čeká tak 2 týdny
tak doufám, že to už mít nebudu ![]()
@miriskaw píše:
@žabinka kožní má u nás dovolenou a i když ji nemá tak bere jen objednané a na to se čeká tak 2 týdnytak doufám, že to už mít nebudu
jasny, kopřivka bejvá jen chvilkova nekdy trva i dele ale prejde vetsinou sama, treba by pomohl dithiaden, to mi davali kdyz jsem mela koprivku v porodnici
ja na vsechno patlam tee trea oil kdyz je problem obcas taky zabere
@žabinka dithiaden mi dr dát nechtěl prý je člověk po něm hodně ospalý a navíc kojím a prý to není vhodné
Mám ten Xados ale jak jsem psala po prvním prášku jsem neměla nic a za pár hodin zase
To si ten závěr léta umím užít
![]()