Koření kari v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12127
15.2.14 12:58

To je právě ono, manžel měl salmonelu z věnečku z cukrárny :nevim: prostě blbá náhoda. Samozřejmě bych si nedala tatarák či sushi v nějaké zaplivané čtyřce, ale jinak bych asi velký strach neměla :nevim: člověk může být opatrný jak chce, vše se ovlivnit nedá. Stejně klepu a doufám, že bude vše bez problému :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
15.2.14 13:07

Já si v prvním těhotenství i toho tataráka dala, asi měsíc před porodem - ta chuť už se nedala vydržet :mrgreen:
Jinak jím běžně všechno, i plísňové sýry a paštiky. Však to nežeru na kila, jen na chuť. Zrovna jsem dojela polévku s kari ;)
A mám dvě děti naprosto v pořádku, se třetím si troufám říct to bude stejné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
15.2.14 13:44

Ja teda akorat nepiju skoricove, zazvorove caje, ale takove fakt ty silne a caje oznacene infusion. Zvedaji tlak a prokrvuji delohu a ve 34.tt fakt nechci riskovat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
15.2.14 21:09

@alcar
Jestliže piješ normální pytlíkový čaje tak můžeš i silnější neboť podíl toho „čaje“ je tam minimální, pokud piješ sypaný tak pak chápu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
15.2.14 21:23

@Natálka26 no prave ze skoricovy mam sypany a ty infusion ze zkusenosti fakt vim, ze mi zvedaji tlak a ja beru prasky na tlak, tak nechci pokouset. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
15.2.14 21:27

@alcar
jo takhle tak to pak jo :-) ale člověku který nemá problém s tlakem a je celkově ok, tak čaj i silnější z pytlíku nemůže nic udělat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.19 09:58

Koreni

Ahoj holky zeptám se ohledně koření.
Vadí pernikove koreni ? Dělala jsem pernik a snědla asi 4 větší kostky , koření tam bylo víc, nikde napišou co to může udělat, ale jen ze se nesmí. Taky jsem měla polévku a špagety s omáčkou kde je muškátový oříšek (sypky) a koření gyros. V jídle to bylo cítit. Co to tedy může vyvolat? Jinak jím všechno s mírou. Tyto jídla jsem ale měla postupně 3 dny po sobě . Děkuji za názory (jsem 16tyden)

• Citovat
  • Upravit
6875
11.1.19 10:11
@Anonymní píše:
Vadí pernikove koreni ? Dělala jsem pernik a snědla asi 4 větší kostky , koření tam bylo víc, nikde napišou co to může udělat, ale jen ze se nesmí. Taky jsem měla polévku a špagety s omáčkou kde je muškátový oříšek (sypky) a koření gyros. V jídle to bylo cítit. Co to tedy může vyvolat? Jinak jím všechno s mírou. Tyto jídla jsem ale měla postupně 3 dny po sobě . Děkuji za názory (jsem 16tyden)

Kde si cetla ze by neco z toho melo vadit?? :think: klid a nohy hore ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.19 10:16

@kve-tinka právě na poradne mudr.koucky , a někde psali , že to způsobuje různé deformace . (Hlavně ty koření.. pernikove, gyros )
Děkujuuu, :hug:

• Citovat
  • Upravit
36009
11.1.19 10:17
@Anonymní píše:
@kve-tinka právě na poradne mudr.koucky , a někde psali , že to způsobuje různé deformace . (Hlavně ty koření.. pernikove, gyros )
Děkujuuu, :hug:

No koukám, jak to deformuje mozky už teď :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
11.1.19 10:19
@Anonymní píše:

nejhorší smrt je z vyděšení, proč by proboha nějaké koření mělo vadit? snad by mohly vadit pravé čilli papričky, ale to normální člověk nejí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.19 10:20

@stinga @pikola holky , díky , já nevím, proč všude straší. Měli by to zrušit a nestrasit těhotné. Děkuji za reakce :palec:

• Citovat
  • Upravit
3348
11.1.19 10:37

Asi 60 procent bylinek a koreni je potenciobalbe skodlivejch. Musela bys toho ale jist dva pytliky denne. V jidle to fakt nevadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.19 10:48

@Alyss1 @Celina děkuji i Vám holky , no , já to říkám pořád, že internet je zlo. Mi stačí co jsem Četla o kávě. Ze může způsobit vady plodu . Sám dr mi ji doporučil kvůli nízkému tlaku . Nevím co z toho teda mají (Ti co ty články píší).
Jinak jo o těch ostatních bylinkach jsem četla, skoro nic se podle článků nesmí. Ani to koreni . Takže díky Vám moc :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.1.19 11:06

@Celina jsi hodná, děkuji :hug: já jím prakticky všechno, česnek teda miluji a jim ho od začátku. Jsem 2 trimestr. Jinak mě teda nejvíc zarazil kmín, musela jsem se fakt smát. Co teda máme jíst podle článků?? Jen pečivo s máslem?? Je to fakt na palici. Teda zarazil mě ten muskatovy oříšek, proto jsem koukla spíš do poradny k dr. No Koucky psal, že je to mírně jedovaté a že to způsobuje hypertenzi a dítěti zvyšuje srdíčko. (Udery). No nevím co je na tom pravdy, mi teda nezvysuje tlak ani ta káva. Ale zase mi pomáhá na bolest hlavy :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky