Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Lenka76 píše:
Italove uz tydny biji na poplach, at Anglie neudela ti stejnou chybu jako oni… a Anglie nevidi neslysi…
Myslim, ze Babis dela co muze. Na tuhle situaci neni spravne reseni.
Me se libi, jak cesky sikovny ruce hned vymysleli siti rousek. Tady? Tady pomalu ani nevi, co je to sici stroj.
A jen tak na pobaveni, videla jsem oknem jednu starsi pani, jak sedi doma u sebe, kouka na TV a ma rousku
Tak aspoň někdo tu prevenci bere vážně
Jinak u mě bohužel zlatý český ručičky neplatí, takže já si můžu tak maximálně omotat šálu
Sice vím, co to je šicí stroj…ale jak ho používat
![]()
Ja videla nekolik Vietnamcu v aute s rouskou, to mi prislo az prehnane, ale evidentne ji sehnat dokazou. V busu jsem ji mela jen ja a vsichni na me koukali jak na exota. A pak vlastne jedna stara pani, ta mela FFP3.
Já u nás včera na maloměstě viděla prvního člověka v obchodě s respirátorem. Jinak bych už i nosit začala, ale není co. Kde jsou teda všechny ty roušky a respirátorů, co v první panice lidí zakoupili?? Že oni se je stydí nosit
@mroe
Taky jsem videla asiaty s rouskami.Ti jsou alespon ohleduplni.Cesi ne.
@jannina1 píše:
Taky jsem videla asiaty s rouskami.Ti jsou alespon ohleduplni.Cesi ne.
Asiati jsou zvyklý dodržovat nařízení v těchto směrech. U nás se většina doteď rozčilovala, že je omezena na svých právech.
Doufám, že všichni pochopí. Pro mě úplně uzavření Litovle, Uničova a dalších obcí na Olomoucku je zase další level…tak snad lidem dojde, že pokud chtějí aspoň do parků, je pro to třeba něco udělat a dodržovat základní pokyny…
Ono jeste pritvrdi, protoze I dnes tu ctes, mam sice zahradu, ale preci nebudu jen na ni.
Babise nemusim, ale nejak dela, co muze. Ono I v ostatnich zemich nedelaji o moc vic.
Přijde mi to šílené. Nechtěla bych být součástí takového experimentu.
Roušku nemám. Kdybych jí měla, budu jí nosit. Ale neumím si jí ani ušít, ani vyčarovat.
![]()
Z odborného hlediska je to nesmírně zajímavý pokus.
Na lidech. Což je z etickéh hlediska nepřijatelné.
S velmi nejistým výsledkem, protože vůbec není jasné, jestli na covid-19 taková imunita vzniká a kolik lidí umře.
NHS není v dobré formě.
Ještě že se to nedělá u nás na kontinentu, ale na ostrově. Obyvatelům Británie fakt nezávidím,
@Černá vdova píše:
Přijde mi to šílené. Nechtěla bych být součástí takového experimentu.
Roušku nemám. Kdybych jí měla, budu jí nosit. Ale neumím si jí ani ušít, ani vyčarovat.
taky nemam a v praze jsem videla snad jednoho cloveka s rouskou
Jak jsem cetla v mem rodnem meste jedna pani dala inzerat, ze sije rousky a zadarmo!!! Urcite ji nekdo da aspon penize na material. Online je ted par videi, jak rousku usit.
A s tema rouskama, proc je lide nenosi, neni to tim, ze by si lide pripadali trapne? Ze se stydi?
@Venetia píše:
taky nemam a v praze jsem videla snad jednoho cloveka s rouskou
Ve vlaku měly roušku dvě ženy.
Mám domluveno s kamarádkou, že mi dvě ušije. Ale musím počkat do pátku.
@divine woman píše:
@anupati Jsem ráda, že žiju v ČR. Rodiče máme nad 70 a mnoho lidí v mém věku má nějakou chronickou nemoc. Nedovedu si představit, že by moje děti na prahu dospělosti zůstaly samy. Ale třeba na tom pak Britové budou lépe než všichni ostatní. Kdo ví? Ale až budou potřebovat tisíce lidí péči lékaře, tak to raději nechci znát podrobnosti.
Přesně!.
Tam totiž budou mrtví po ulicích. Teď úplně bez přehánění. Stovky tisíc lidí budou umírat v jednu stejnou dobu. Bude to hnus co je čeká.
Babiše nemusím, ale souhlasím.
@Pajik 76 píše:
Přesně!.
Tam totiž budou mrtví po ulicích. Teď úplně bez přehánění. Stovky tisíc lidí budou umírat v jednu stejnou dobu. Bude to hnus co je čeká.
Babiše nemusím, ale souhlasím.
Já bych zase řekla, že Babiš jen reprezentuje stanovisko vlády, ne že je jeho zásluha, že se přijímají opatření
Podle mě by to udělal u nás vláda, ať by byl premiér kdokoli, nikdo by si po vývoji v Itálii tohle na triko nevzal.
To v UK jsou halt jiní kabrnaci ![]()