Koronavir - kolektivní imunita v Anglii

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107636
17.3.20 12:42
@lucenka píše:
Takže by ses chtěla nakazit, skončit v nemocnici, kde ti nebudou moct pomoct? Budeš se dusit a už nebudou mít dýchací přístroje, protože bude naráz nemocných několik desítek tisíc lidí? Tvoje dítě bude třeba mít banální zánět slepého střeva, ale nebude ho mít kdo odoperovat, protože lékaři budou nakažení? Nebo bude akutní nedostatek krevních transfuzí?

Ty si hodně libuješ v katastrofických scénářích, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
17.3.20 12:45

@lucenka

Tyjo, ty fakt jdeš ode zdi ke zdi.
Od banalizace po takovou hysterii.

Jestli jsem to neříkala, že ti prvotní chřipkáři budou do dvou týdnů největší panikáři ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
17.3.20 13:40
@Venetia píše:
Ty si hodně libuješ v katastrofických scénářích, že?

Ne nelibuju. Ale tohle je bohužel reálná možnost.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
17.3.20 13:41
@MrsNorris píše:
@lucenka

Jestli jsem to neříkala, že ti prvotní chřipkáři budou do dvou týdnů největší panikáři ;)

Nijak nepanikařím. Panikařila bych, kdybych žila v UK nebo Švýcarsku.

• Citovat
  • Upravit
19388
18.3.20 06:26
@MrsNorris píše:
@lucenka

Jestli jsem to neříkala, že ti prvotní chřipkáři budou do dvou týdnů největší panikáři ;)

Taky si říkám.
Já jsem se zase úplně uklidnila a bojím se, že tato opatření jsou akorát k likvidaci živnostníků a zkrátka nás všech.
Kdybychom se vydali cestou Taiwanu, bylo by lepe.
A stačilo včas uzavřít hranice a dát rozooova do karantény.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
18.3.20 07:16

@g.sandova Zlikviduje to strašně lidí. Já zase vidím další problém u nás v práci. Většina je doma na home office, někdo chodí obden a pár z nás chodí denně jsem já. Některé životy jsou cennější než jiné? Až to šílenství pomine, zůstane mi velkej šrám na duši. Někteří bývalí kamarádi se taky docela odkopali. Když mi zemřelo dítě, byli chytří, jak nemoce jsou a budou a je třeba se smířit a teď, když jim samotným něco hrozí, tak jsou nejvíc pokadění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
18.3.20 07:39

@babanci ježíš to mě mrzí, žes to musela prožít. Mrzí mě to.
Já mám syna kardiaka a je ohroženy. Byla jsem pro hned na začátku zavřít hranice, školy a striktně nařizovat karantenu a dodržovat, nařízení nosit všude rousky…
Já zase nechápu moji mámu a lidí, co odmítají nosit rousky a strašně se diví, že se někdo bojí nákazy.
Podle mě tato opatření přivedou Evropu k totálnímu krachu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
18.3.20 08:00

UK už taky otočila. Ale myslím si, že už to nechali tak rozjet, že už je to jedno. Tedy nakonec se jim defacto povede, co chtěli od začátku a budou u toho vypadat, že konají. Působí to na mě jako záměr, ne změna názoru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
18.3.20 09:10

@g.sandova Hranice se rozhodně měly zavřít dřív. Teď, pokud čísla porostou, tak se určitě nic nezmění a za chvíli nám bude všem hrabat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí