Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
A proč by neměla jít elektřina? Povodně jsou jiná věc, tam je jako zničen majetek, ale že by jako nešla elektřina? No ale kdyby ne, my jsme úplně v řiti, topení, voda na čerpadla, my prostě bez lektřiny žijeme jak v jeskyni, bez vody, bez tepla, bez světla a bez jídla.
@free333 píše:
Jojo, ale prostě mi přijde, když se vysmíváš těm, kdo má respirátor, aniž víš, jaká je jeho situace se zdravím, kde všude musí za den projít a sama máš největší zásoby doma, trochu hloupé…Ale je to každého věc, to jen, že já bych si nedovolila někoho kvůli respirátorům kritizovat…
zasoby jsem vysvětlovala, příště nechám úrodu na zahradě shnít. Nikomu se nevysmívám, jak jsi na to přišla? Jen nechápu zbytečnou hysterii
@Pam12 No tak respirátor ffp3 ochrání před vdechnutím viru
Na 2 měsíce jich potřebuješ 60, pokud budeš chodit ven každý den. Nechápu otázku.
@Kristynka22 píše:
@Pam12 No tak respirátor ffp3 ochrání před vdechnutím viruNa 2 měsíce jich potřebuješ 60, pokud budeš chodit ven každý den. Nechápu otázku.
Kolik stojí jeden? a zkoušeli jste si, jak je příjemné v tom být?
@Kristynka22 píše:
@Pam12 No tak respirátor ffp3 ochrání před vdechnutím viruNa 2 měsíce jich potřebuješ 60, pokud budeš chodit ven každý den. Nechápu otázku.
hm, takže čtyřčlenná rodina 240, hezký ![]()
@Šáruší píše:
A proč by neměla jít elektřina? Povodně jsou jiná věc, tam je jako zničen majetek, ale že by jako nešla elektřina? No ale kdyby ne, my jsme úplně v řiti, topení, voda na čerpadla, my prostě bez lektřiny žijeme jak v jeskyni, bez vody, bez tepla, bez světla a bez jídla.
no tak většina lidí bude doma zalezlá s respirátorama, ale lidí, kteří se točí kolem energíí, určitě budou chodit do práce ![]()
@aiwwa píše:
zasoby jsem vysvětlovala, příště nechám úrodu na zahradě shnít. Nikomu se nevysmívám, jak jsi na to přišla? Jen nechápu zbytečnou hysterii
Přišlo mi to tak, ale je to jedno… ![]()
@free333 píše:
Přišlo mi to tak, ale je to jedno…
Uznávám, že některý moje příspěvky byly asi nevhodný. Ale já už jsem taková, mám ráda černý humor, což neznamená, že bych se posmívala lidem co se bojí, tak to myšleno fakt nebylo. ![]()
Nepsali náhodou, že nakazit se můžete i přes oči? Tak k těm respirátorům ještě potápěčské brýle.
@Pam12 píše:
no tak většina lidí bude doma zalezlá s respirátorama, ale lidí, kteří se točí kolem energíí, určitě budou chodit do práce
Lidi, nestrašte, taková situace vůbec nenastane.
@inkakřivák píše:
Nepsali náhodou, že nakazit se můžete i přes oči? Tak k těm respirátorům ještě potápěčské brýle.
Jojo, taky jsem to slyšela, ale víš jak to je, co my víme jak to je doopravdy.
@aiwwa Já kupovala za cenu 110 za jeden a nezkoušela jsem jaké je to mít na obličeji, ale kdyby tu nááhodou vypukla epidemie, tak na tu hodinu v obchodě třeba 1× za 14 dnů to hádám přežiju ![]()
@Pam12 Nojo, je to drahé jak blázen, a to ještě kdyby člověk kupoval i pro rodiče a babičky a dědy
To chce mít na účtu přebytečných 100 000 ![]()
@aiwwa píše:
Lidi, nestrašte, taková situace vůbec nenastane.
samosebou, že nenastane. Já jen poukazuju na to, že pokud by se něco takový dělo, tak prostě respirátor nikoho nespasí ![]()
@aiwwa píše:
Uznávám, že některý moje příspěvky byly asi nevhodný. Ale já už jsem taková, mám ráda černý humor, což neznamená, že bych se posmívala lidem co se bojí, tak to myšleno fakt nebylo.
náhodou, já se tu směju, mám ráda černý humor ![]()