Koronavirus máte strach?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11923
28.1.20 15:29

A proč by neměla jít elektřina? Povodně jsou jiná věc, tam je jako zničen majetek, ale že by jako nešla elektřina? No ale kdyby ne, my jsme úplně v řiti, topení, voda na čerpadla, my prostě bez lektřiny žijeme jak v jeskyni, bez vody, bez tepla, bez světla a bez jídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116185
28.1.20 15:29
@free333 píše:
Jojo, ale prostě mi přijde, když se vysmíváš těm, kdo má respirátor, aniž víš, jaká je jeho situace se zdravím, kde všude musí za den projít a sama máš největší zásoby doma, trochu hloupé… :)Ale je to každého věc, to jen, že já bych si nedovolila někoho kvůli respirátorům kritizovat… :kytka:

zasoby jsem vysvětlovala, příště nechám úrodu na zahradě shnít. Nikomu se nevysmívám, jak jsi na to přišla? Jen nechápu zbytečnou hysterii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
28.1.20 15:30

@Pam12 No tak respirátor ffp3 ochrání před vdechnutím viru :lol: Na 2 měsíce jich potřebuješ 60, pokud budeš chodit ven každý den. Nechápu otázku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116185
28.1.20 15:32
@Kristynka22 píše:
@Pam12 No tak respirátor ffp3 ochrání před vdechnutím viru :lol: Na 2 měsíce jich potřebuješ 60, pokud budeš chodit ven každý den. Nechápu otázku.

Kolik stojí jeden? a zkoušeli jste si, jak je příjemné v tom být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
28.1.20 15:32
@Kristynka22 píše:

hm, takže čtyřčlenná rodina 240, hezký :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
28.1.20 15:34
@Šáruší píše:
A proč by neměla jít elektřina? Povodně jsou jiná věc, tam je jako zničen majetek, ale že by jako nešla elektřina? No ale kdyby ne, my jsme úplně v řiti, topení, voda na čerpadla, my prostě bez lektřiny žijeme jak v jeskyni, bez vody, bez tepla, bez světla a bez jídla.

no tak většina lidí bude doma zalezlá s respirátorama, ale lidí, kteří se točí kolem energíí, určitě budou chodit do práce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40425
28.1.20 15:34
@aiwwa píše:
zasoby jsem vysvětlovala, příště nechám úrodu na zahradě shnít. Nikomu se nevysmívám, jak jsi na to přišla? Jen nechápu zbytečnou hysterii

Přišlo mi to tak, ale je to jedno… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116185
28.1.20 15:36
@free333 píše:
Přišlo mi to tak, ale je to jedno… :kytka:

Uznávám, že některý moje příspěvky byly asi nevhodný. Ale já už jsem taková, mám ráda černý humor, což neznamená, že bych se posmívala lidem co se bojí, tak to myšleno fakt nebylo. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80120
28.1.20 15:37

Nepsali náhodou, že nakazit se můžete i přes oči? Tak k těm respirátorům ještě potápěčské brýle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116185
28.1.20 15:37
@Pam12 píše:
no tak většina lidí bude doma zalezlá s respirátorama, ale lidí, kteří se točí kolem energíí, určitě budou chodit do práce :mrgreen:

Lidi, nestrašte, taková situace vůbec nenastane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116185
28.1.20 15:38
@inkakřivák píše:
Nepsali náhodou, že nakazit se můžete i přes oči? Tak k těm respirátorům ještě potápěčské brýle.

Jojo, taky jsem to slyšela, ale víš jak to je, co my víme jak to je doopravdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
28.1.20 15:40

@aiwwa Já kupovala za cenu 110 za jeden a nezkoušela jsem jaké je to mít na obličeji, ale kdyby tu nááhodou vypukla epidemie, tak na tu hodinu v obchodě třeba 1× za 14 dnů to hádám přežiju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
28.1.20 15:43

@Pam12 Nojo, je to drahé jak blázen, a to ještě kdyby člověk kupoval i pro rodiče a babičky a dědy :lol: To chce mít na účtu přebytečných 100 000 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
28.1.20 15:44
@aiwwa píše:
Lidi, nestrašte, taková situace vůbec nenastane.

samosebou, že nenastane. Já jen poukazuju na to, že pokud by se něco takový dělo, tak prostě respirátor nikoho nespasí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
28.1.20 15:45
@aiwwa píše:
Uznávám, že některý moje příspěvky byly asi nevhodný. Ale já už jsem taková, mám ráda černý humor, což neznamená, že bych se posmívala lidem co se bojí, tak to myšleno fakt nebylo. :kytka:

náhodou, já se tu směju, mám ráda černý humor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí