Koronavirus máte strach?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40423
28.1.20 16:51
@M_Vladim píše:
Denně 17 okolo Karlova mostu… tam a zase zpátky :roll:
Nebo můžu po druhý straně… 12, 22… :zed:

I na tu chřipku nic moc, aspoň u nás to ted řádí hodně… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40423
28.1.20 16:54
@aiwwa píše:
Uznávám, že některý moje příspěvky byly asi nevhodný. Ale já už jsem taková, mám ráda černý humor, což neznamená, že bych se posmívala lidem co se bojí, tak to myšleno fakt nebylo. :kytka:

Je pravda, že něčí vtip mě hned rozveselí a některý ani nepoznám, že to má být vtipné, to je ta záludnost psaného textu… :)

Anebo i chyba na mém přijímači… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
28.1.20 16:58

Koukáte někdo na ČT 24 asi před hodinou tam bylo v Číně 217 obětí a pak už tam jelo zase nějakých 107

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37154
28.1.20 16:59
@aiwwa píše:
Mno, tam je číňanů jak nasr…a co ty bojíš se?

Je… No - maličko. O těch respirátorech bych možná v tramvaji uvažoval. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
28.1.20 17:28

Tak jsem si z knihovny přinesla knížku.
Třeba se bude hodit. Kdyby ten virus zmutoval

🤣 😂 🤣 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6735
28.1.20 17:37
@free333 píše:
Jojo, ale prostě mi přijde, když se vysmíváš těm, kdo má respirátor, aniž víš, jaká je jeho situace se zdravím, kde všude musí za den projít a sama máš největší zásoby doma, trochu hloupé… :)Ale je to každého věc, to jen, že já bych si nedovolila někoho kvůli respirátorům kritizovat… :kytka:

Jenže ty zásoby má takový pořád. S těma respirátory mi to taky přijde předčasné :nevim: každý to vidí jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6735
28.1.20 17:46
@Pajik 76 píše:
Teď jsem koukala na zprávy. Hlavní hygienička něco zmínila o těch trzích odkud by měl ten virus pocházet. Tak jsem si našla na netu nějaké info a fotky. Jako to jsou takový hnusný prasata ty Číňani!!! Abych nebyla fakt sprostá a hnusná, tak už radši nebudu popisovat co si o tom jejich týrání a požírání všeho živýho myslím. Hnus hnojnej.

Asi taky nevíš, jaká bída panuje na čínským venkově. Když je někdo chudej a nemá co jíst, tak sní cokoliv. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
28.1.20 17:52
@baimoli píše:
Asi taky nevíš, jaká bída panuje na čínským venkově. Když je někdo chudej a nemá co jíst, tak sní cokoliv. :nevim:

Ten čínský (někdo by řekl obecně asijský) vztah ke zvířatů není otázka chudoby. Nechci se tu pouštět do detailů, sama mám z těch věcí noční můry, ale některé tamní kulinářské speciality skoro vypadají, jako by maximální utrpení zvířete bylo součástí gastronomického zážitku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.20 17:54

Už mají vakcínu. Zakl.

• Citovat
  • Upravit
6735
28.1.20 17:54
@MrsNorris píše:
Ten čínský (někdo by řekl obecně asijský) vztah ke zvířatů není otázka chudoby. Nechci se tu pouštět do detailů, sama mám z těch věcí noční můry, ale některé tamní kulinářské speciality skoro vypadají, jako by maximální utrpení zvířete bylo součástí gastronomického zážitku.

To je pravda, je to pro ně jen žrádlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
28.1.20 17:59
@baimoli píše:
To je pravda, je to pro ně jen žrádlo

Tak to snad ani nemůže být pravda. Přeju jim ať se jim tohle vrátí. Bez milosti. A to sem poměrně mírumilovnej člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24736
28.1.20 18:01

Hotovo, vakcína na coronavirus je na světě! Jo, chvili to potrvá nez se objeví na trhu, ale už se „narodila“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
28.1.20 18:03
@stock píše:
Hotovo, vakcína na coronavirus je na světě! Jo, chvili to potrvá nez se objeví na trhu, ale už se „narodila“ :lol:

teď jestli není lepší dostat ten koronavirus než takovou vakcínu narychlo stvořenou, co nebude moc otestovaná :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12237
28.1.20 18:13
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
28.1.20 18:19

@Ketris
Jo, tohle je moje realita už tři dny v práci :mrgreen:
Jinak k otázce, nebojím se, už to tu bylo x krát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA