Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@M_Vladim píše:
Denně 17 okolo Karlova mostu… tam a zase zpátky
Nebo můžu po druhý straně… 12, 22…
I na tu chřipku nic moc, aspoň u nás to ted řádí hodně… ![]()
@aiwwa píše:
Uznávám, že některý moje příspěvky byly asi nevhodný. Ale já už jsem taková, mám ráda černý humor, což neznamená, že bych se posmívala lidem co se bojí, tak to myšleno fakt nebylo.
Je pravda, že něčí vtip mě hned rozveselí a některý ani nepoznám, že to má být vtipné, to je ta záludnost psaného textu… ![]()
Anebo i chyba na mém přijímači… ![]()
Koukáte někdo na ČT 24 asi před hodinou tam bylo v Číně 217 obětí a pak už tam jelo zase nějakých 107
@aiwwa píše:
Mno, tam je číňanů jak nasr…a co ty bojíš se?
Je… No - maličko. O těch respirátorech bych možná v tramvaji uvažoval. ![]()
Tak jsem si z knihovny přinesla knížku.
Třeba se bude hodit. Kdyby ten virus zmutoval
🤣 😂 🤣 😂
@free333 píše:
Jojo, ale prostě mi přijde, když se vysmíváš těm, kdo má respirátor, aniž víš, jaká je jeho situace se zdravím, kde všude musí za den projít a sama máš největší zásoby doma, trochu hloupé…Ale je to každého věc, to jen, že já bych si nedovolila někoho kvůli respirátorům kritizovat…
Jenže ty zásoby má takový pořád. S těma respirátory mi to taky přijde předčasné
každý to vidí jinak
@Pajik 76 píše:
Teď jsem koukala na zprávy. Hlavní hygienička něco zmínila o těch trzích odkud by měl ten virus pocházet. Tak jsem si našla na netu nějaké info a fotky. Jako to jsou takový hnusný prasata ty Číňani!!! Abych nebyla fakt sprostá a hnusná, tak už radši nebudu popisovat co si o tom jejich týrání a požírání všeho živýho myslím. Hnus hnojnej.
Asi taky nevíš, jaká bída panuje na čínským venkově. Když je někdo chudej a nemá co jíst, tak sní cokoliv. ![]()
@baimoli píše:
Asi taky nevíš, jaká bída panuje na čínským venkově. Když je někdo chudej a nemá co jíst, tak sní cokoliv.
Ten čínský (někdo by řekl obecně asijský) vztah ke zvířatů není otázka chudoby. Nechci se tu pouštět do detailů, sama mám z těch věcí noční můry, ale některé tamní kulinářské speciality skoro vypadají, jako by maximální utrpení zvířete bylo součástí gastronomického zážitku.
@MrsNorris píše:
Ten čínský (někdo by řekl obecně asijský) vztah ke zvířatů není otázka chudoby. Nechci se tu pouštět do detailů, sama mám z těch věcí noční můry, ale některé tamní kulinářské speciality skoro vypadají, jako by maximální utrpení zvířete bylo součástí gastronomického zážitku.
To je pravda, je to pro ně jen žrádlo
@baimoli píše:
To je pravda, je to pro ně jen žrádlo
Tak to snad ani nemůže být pravda. Přeju jim ať se jim tohle vrátí. Bez milosti. A to sem poměrně mírumilovnej člověk.
Hotovo, vakcína na coronavirus je na světě! Jo, chvili to potrvá nez se objeví na trhu, ale už se „narodila“ ![]()
@stock píše:
Hotovo, vakcína na coronavirus je na světě! Jo, chvili to potrvá nez se objeví na trhu, ale už se „narodila“
teď jestli není lepší dostat ten koronavirus než takovou vakcínu narychlo stvořenou, co nebude moc otestovaná
![]()
@Ketris
Jo, tohle je moje realita už tři dny v práci ![]()
Jinak k otázce, nebojím se, už to tu bylo x krát.