Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Jinak kdyz čtu o ty falešný fotce nemocnice, hned to jen potvrzuje, jaký asi podávaj důvěryhodný informace..
@bonika69 píše:
Tak Kroměříž negativní, paráda. Asi vám teď došlo, kde bydlím.
KM je nejkrasnejsi mesto v CR ![]()
Ja odtud pochazim, kdyby to nebylo nekomu jasne ![]()
@vbarav píše:
Jinak kdyz čtu o ty falešný fotce nemocnice, hned to jen potvrzuje, jaký asi podávaj důvěryhodný informace..
Ale jó - jak tady byl ten odkaz, že můžou lidi, co mluví o koronaviru zastřelit, tak tomu bych i věřil.
Mluví John s kamarádem Wangem z Hongkongu:
" Ahoj Wangu, už jsme se dlouho neviděli, jak se vám tam ti teď daří?"
" No - nemůžem si stěžovat, Johne. Slyšíš? Nemůžem si stěžovat! "
![]()
![]()
Příspěvek upraven 28.01.20 v 14:29
@Lenka_Hal píše:
KM je nejkrasnejsi mesto v CR
Ja odtud pochazim, kdyby to nebylo nekomu jasne
Ty jo, jak to tu čtu, mám skoro chuť jít koupit velký pytel ryze a fazolí nebo hrachu.
Zbytek mám-ve sklepě několik beden brambor a jablek, v mrazáku čtvrtku prasete a 2 velké husy, vodu ve studni, před barákem hromadu dřeva na topení a na půdě vařič a 2 propanbutanove bomby (to z období, kdy u nás pravidelně po dobu několika měsíců vypadával proud). Svíček mám z té doby taky pěknou zásobu, takže jsem vlastně připravena. ![]()
@bonika69 Odkud to máš? Já koukám na idnes, lidovky, novinky a není to tam. Na idnes mívají info jako poslední.
@Dana066 píše:
@bonika69 Odkud to máš? Já koukám na idnes, lidovky, novinky a není to tam. Na idnes mívají info jako poslední.
ct24
@modravlocka píše:
Ty jo, jak to tu čtu, mám skoro chuť jít koupit velký pytel ryze a fazolí nebo hrachu.Zbytek mám-ve sklepě několik beden brambor a jablek, v mrazáku čtvrtku prasete a 2 velké husy, vodu ve studni, před barákem hromadu dřeva na topení a na půdě vařič a 2 propanbutanove bomby (to z období, kdy u nás pravidelně po dobu několika měsíců vypadával proud). Svíček mám z té doby taky pěknou zásobu, takže jsem vlastně připravena.
ještě sirky nebo zapalovač a něco na sebeobranu před hladovými sousedy a jsi za vodou. ![]()
@modravlocka píše:
Ty jo, jak to tu čtu, mám skoro chuť jít koupit velký pytel ryze a fazolí nebo hrachu.Zbytek mám-ve sklepě několik beden brambor a jablek, v mrazáku čtvrtku prasete a 2 velké husy, vodu ve studni, před barákem hromadu dřeva na topení a na půdě vařič a 2 propanbutanove bomby (to z období, kdy u nás pravidelně po dobu několika měsíců vypadával proud). Svíček mám z té doby taky pěknou zásobu, takže jsem vlastně připravena.
kde bydlíte?
![]()
@aiwwa píše:mně se tam taky moc líbilo, ale Praha a Olomouc se mi líbí o malinko víc.
Kdepak, ani jedno nema Podzameckou zahradu. ![]()
Celou pubertu jsem tam chodila, snad kazdy den. Obcas na kusovku, takovy ty divci cigarety
Tech knizek, co jsem tam precetla…
@aiwwa píše:
ještě sirky nebo zapalovač a něco na sebeobranu před hladovými sousedy a jsi za vodou.
Jojo, jsem rikala muzi, az tady vypukne epidemie, zavreme se doma, jidla mame dost, vodu vlastni…a muzjen dodal: a kazdeho, kdo se obejvi na prijezdove ceste preventivne zastrelime. ![]()
@aiwwa píše:
Tak na vesnici se tomu neubráníš, já mám docela velké výpěstky, tak holt v létě a na podzim zavařuju - protlaky, kečupy, dýni, řepu, okurky, moravanku, feferonky…džemy, kompoty… Brambory mám od známého, pytel. Když jsme bydleli v bytě, tak zásoby byly jen co se vešlo do malé špajzky. Ale tak 14 dní myslím bychom tenkrát taky vyžili.
tak já takové zásoby neměla ani na vesnici. Měla jsem tam oproti současnému stavu navíc pár marmelád.