Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@aiwwa píše:
ještě sirky nebo zapalovač a něco na sebeobranu před hladovými sousedy a jsi za vodou.
Jezis, sirky! Ty musím přihodit na seznam. Jakožto v rodině nekuřáku jsou u nás vždy nedostatkovym zbožím. Poslední sirku jsem vyplacala před pár týdny na narozeninový dort.
Sousedi jsou v pohodě, mám jenom jedny, a ti mají železné zásoby.
@aiwwa píše:
zásoby jídla, vody, léku není panika. už jsem to tu psala, panika je kupovat respirátory
Opravdu si nemyslím…
Zkus přemýšlet z pohledu lidí, kteří musí do práce jezdit třeba autobusem a pak MHD, kteří jsou třeba zrovna po viroze a do práce přesto musí, nevidím to jako paniku, ale připravenost…
Zatím se ukázalo, že největší zásoby jídla máš Ty a navíc nemusíš do práce, to bych se prostě ani nedovolila pouštět se do diskusí o respirátorech…
@Tarinka píše:
kde bydlíte?![]()
V zapadakove. V podstatě pro tyto případy na naprosto strategickém místě. ![]()
@Lenka_Hal píše:
Jojo, jsem rikala muzi, az tady vypukne epidemie, zavreme se doma, jidla mame dost, vodu vlastni…a muzjen dodal: a kazdeho, kdo se obejvi na prijezdove ceste preventivne zastrelime.
Já pamatuji při povodních, že na baráku v každé půdě v seně nocoval majitel s flintou. A co pak ti pantátové vykládali, že už byli tak vystresovaní, že kdyby cokoli, tak hned střílejí. Pro mě ponaučení, že když už rabovat, tak radši Kaufland, je to bezpečnější ![]()
@bonika69 píše:
Vtip: Máte-li problém sníst vlastního psa, vyměňte si ho se sousedem.
@lucenka píše:
tak já takové zásoby neměla ani na vesnici. Měla jsem tam oproti současnému stavu navíc pár marmelád.
nojo, asi jsi neměla přebytky ze zahrady.
@free333 píše:
Opravdu si nemyslím…Zkus přemýšlet z pohledu lidí, kteří musí do práce jezdit třeba autobusem a pak MHD, kteří jsou třeba zrovna po viroze a do práce přesto musí, nevidím to jako paniku, ale připravenost…
Zatím se ukázalo, že největší zásoby jídla máš Ty a navíc nemusíš do práce, to bych se prostě ani nedovolila pouštět se do diskusí o respirátorech…
jak jsi přišla na to, že nemusím do práce?
Jezdím vlakem do prahy několikrát týdně.
@aiwwa píše:
jak jsi přišla na to, že nemusím do práce?Jezdím vlakem do prahy několikrát týdně.
Nějak mi to tak vyplynulo z diskuse, že jsi několikrát psala, že nevylezeš…
Protože spousta lidí si to nebude moct dovolit, nevylézt, v podstatě dokud neonemocní anebo nebude nějaká velká karanténa…
@free333 píše:
Nějak mi to tak vyplynulo z diskuse, že jsi několikrát psala, že nevylezeš…Protože spousta lidí si to nebude moct dovolit, nevylézt, v podstatě dokud neonemocní anebo nebude nějaká velká karanténa…
Nevylezu, až bude pandemie u nás, ale zatím normálně funguju, včera jsem byla v Praze, Středa až pátek jedu taky.
@Lenka_Hal píše:
Jojo, jsem rikala muzi, az tady vypukne epidemie, zavreme se doma, jidla mame dost, vodu vlastni…a muzjen dodal: a kazdeho, kdo se obejvi na prijezdove ceste preventivne zastrelime.
Takže ještě zásobu nábojů ![]()
@sluncovka píše:
Takže ještě zásobu nábojů
Mame
A k tomu dlouhou prijezdovou cestu, muze si dovolit parkrat minout
![]()
@aiwwa píše:
Nevylezu, až bude pandemie u nás, ale zatím normálně funguju, včera jsem byla v Praze, Středa až pátek jedu taky.
Jojo, ale prostě mi přijde, když se vysmíváš těm, kdo má respirátor, aniž víš, jaká je jeho situace se zdravím, kde všude musí za den projít a sama máš největší zásoby doma, trochu hloupé… ![]()
Ale je to každého věc, to jen, že já bych si nedovolila někoho kvůli respirátorům kritizovat… ![]()
@Bubla Bůčková píše:
Jo jo, my tři, co jsme si šly koupit respirator a paralen můžeme za to, že i ty naprd roušky v lékárnách došly, že je vybrakovana Alza, Hornbach…nikdo si to nekupuje a nebojí se
neboj
dobře a před čím tě vlastně ten respirátor zachrání? kolik jich pořebuješ, abys přečkala třeba dva měsíce? a co dál, zásoby vody, třeba zásoby vody, kolik vypiješ denně, vynásob si to dvouma měsícema. Pak elektrika, pokud by se spustila panika, nepůjde proud, máš záložní zdroj na co se připojíš? ![]()
Všem co plaší, doporučuji nastudovat ![]()
http://rozpad.cz/forum/index.php
Teď jsem koukala na zprávy. Hlavní hygienička něco zmínila o těch trzích odkud by měl ten virus pocházet. Tak jsem si našla na netu nějaké info a fotky. Jako to jsou takový hnusný prasata ty Číňani!!! Abych nebyla fakt sprostá a hnusná, tak už radši nebudu popisovat co si o tom jejich týrání a požírání všeho živýho myslím. Hnus hnojnej.