Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Já mám celkem strach, jsem těhotná, tak se snažím omezit davy, atd..Ale pokud to bude u nás dost, člověk asi nic nenadělá. ![]()
@Anonymní píše:
Už mají vakcínu. Zakl.
Tak teď už snad začnu věřit, že jim to prchlo z laboratoře. Na SARS jim trvalo roky a tentokrát ani ne měsíc? Zázraky na počkání…
![]()
U toho z Kroměříže se to naštěstí nepotvrdilo. Je to školník na gymplu tady v KM a normálně chodil celou dobu do práce a ještě i včera ráno byl ve škole. A ještě v pátek byl na plese gymnázia. Takže ještě že je OK. Jinak už by stihl nakazit celé město. ![]()
@MrsNorris píše:
Ten čínský (někdo by řekl obecně asijský) vztah ke zvířatů není otázka chudoby. Nechci se tu pouštět do detailů, sama mám z těch věcí noční můry, ale některé tamní kulinářské speciality skoro vypadají, jako by maximální utrpení zvířete bylo součástí gastronomického zážitku.
No, ona je tam tak celkove od pradávna tak trochu kultura ve stylu silnější drtí slabšího, řekla bych.
Některé týrání podle nich údajně vylepšuje chuť jsem četla, ale není to z žádného spolehlivého zdroje. Je to děsivý.
@Almondea píše:
U toho z Kroměříže se to naštěstí nepotvrdilo. Je to školník na gymplu tady v KM a normálně chodil celou dobu do práce a ještě i včera ráno byl ve škole. A ještě v pátek byl na plese gymnázia. Takže ještě že je OK. Jinak už by stihl nakazit celé město.
Tak to je klika. I když školníci moc v kontaktu s dětmi nejsou.
Příspěvek upraven 28.01.20 v 18:36
Eu komise rozhodla, že občanum EU poskytne odlet z coronavirusem ohrožene oblasti. V prvním letadle 250 osob, v druhém zatím 100 osob.
@Renca8 píše:
Pisou o tom nemci, ze cinanka priletela do nemecke firmy kde vedla skoleni. Pak se vratila do ciny a nebylo ji dobre. Potvrdili u ni koronavirus a v nemecku sel ten chlap v pondeli jeste do prace a nebylo mu dobre pak se to u nej potvrdilo. Ma maly dite ve skolce tak delaji opatreni i ve skolce. Pry mu je 33let. Ze pry cinani kontaktovali tu nemeckou firmu po zjisteni nakazyPříspěvek upraven 28.01.20 v 12:41
A proč? Tisková mluvčí Bulovky přece jasně vysvětlila, že virus není moc nakažlivý
![]()
@Tarinka píše:
teď jestli není lepší dostat ten koronavirus než takovou vakcínu narychlo stvořenou, co nebude moc otestovaná![]()
Neboj, hned na trhu nebude, pac se právě musí otestovat. Ale vzhledem ke všem možnym coronavirum, který se furt někde nějak objevují a škodí je to dobré. Naše deti a vnoučata na tom budou lepe
Nebudou muset skladovat rýži pod postelí atd.. ![]()
@stock píše:
Eu komise rozhodla, že občanum EU poskytne odlet z coronavirusem ohrožene oblasti. V prvním letadle 250 osob, v druhém zatím 100 osob.
Hurá
@magion píše:
No, ona je tam tak celkove od pradávna tak trochu kultura ve stylu silnější drtí slabšího, řekla bych.
Některé týrání podle nich údajně vylepšuje chuť jsem četla, ale není to z žádného spolehlivého zdroje. Je to děsivý.
Já vím, že teď je móda zajímat se o ty asiaty, kolegové v práci se učí čínsky, furt tam jezdí, všichni jedí hůlkama atd… ale pro mě to budou navždy gastronomický prasata a to zacházení se zvířaty se jim vrátí.
@stock píše:
Neboj, hned na trhu nebude, pac se právě musí otestovat. Ale vzhledem ke všem možnym coronavirum, který se furt někde nějak objevují a škodí je to dobré. Naše deti a vnoučata na tom budou lepe** Nebudou muset skladovat rýži pod postelí atd..
**
Prijde mi to jako zbytecna panika co se zase siri, protoze neni o cem dlouhodobe psat…
@Dragonsqueen píše:
Prijde mi to jako zbytecna panika co se zase siri, protoze neni o cem dlouhodobe psat…
Tohle je kravina. Dneska to měl T.Klus na IG a byl za to dost kritizován. Psal se o tom i clanek. Každopádně vakcínu už mají. Teď jen vše okolo ní vyřešit atd a hurá do světa. Jen mě naštvalo tohle. Viz fotka. Jsem jako samozivitelka mohla ušetřit tisícovky za respirátory. Ale říkám si, že to třeba někdy vyuziji. Ale je to záhada. Během týdne mají vakcínu. ![]()
Zakl.
Nejen v drogerii v Pardubicich?, ale i v USA ![]()
https://edition.cnn.com/…d/index.html?…
A tady je, kdyby mel nekdo zajem
…https://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=n95%20respirators%20mask&mkevt=1&mkrid=711-156598-750899-1&mkcid=2&keyword=n95%20respirators%20mask&crlp=393685282530_5077&MT_ID=585496&geo_id=10232&rlsatarget=kwd-316139669953&adpos=&device=t&loc=9062455&poi=&abcId=1141726&cmpgn=6623319591&sitelnk=&gclid=EAIaIQobChMI27f1tPKm5wIVyIGyCh3BxQV7EAAYASAAEgJdIPD_BwE
Příspěvek upraven 28.01.20 v 19:15