Koronavirus máte strach?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1409
8.3.20 19:54
@inkakřivák píše:
@Ravedd jo všude prázdné regály nebyly. Zde u nás ani v okolí nebyl problém jít a koupit běžný najup. Jo všude se řešily, asi jako vy tu řešíte mrtvé v Číně. To neznamená že jsou zde. Kdybych žila tam, fajn, budu to řešit. Ale popravdě žít v Čechách a být divá z karantény v Číně nebo Itálii se mi zdá úsměvné. Stejně jako to sledování počtu nakažených či mrtvých tamtéž.

Vy jste jako naše hygienicka u nás to nebude nejsme v Číně 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
8.3.20 19:55
@zrcadlo píše:
Já v pátek odpoledne přikupovala nějaké akcie. Jsem docela zvědavá, kam až to spadne. Zatím se mi strategie „kupovat, když ostatní prodávají“ docela vyplácí, nemám v tom vyloženě jmění a klidně si na slušný zisk pár let počkám, takže i když to ještě pojede dolů, tak budu v klidu.A co se týče klasických obchodů, tak větší město středočeský kraj a měli narvané regály vším (včetně mouky všech druhů, těstovin i za akční ceny apod.), opravdu nechybělo vůbec nic.

Sorry jako, ale ještě nás čeká sešup, v americe to ještě nezačalo dost umírat a v itálii je přetížení zdravotního systému na samém začátku to znamená že exnou všichni co by potřebovali UPV aby mněli 50% šanci přežít to je cca 6% smrtnost, + může exnout asi polovina lidi která by potřebovala kyslík +7% smrtnost… Celková smrtnost múže být klidně 13procent jen na covid-19 a k tomu exnou lidi s ostatníma diagnozama kteří nedostanou lékařskou péči, ale není potřeba podléhat panice u většiny lidi si s tím imunitní systém poradí sám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
8.3.20 19:57

32, muž z HK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80119
8.3.20 19:58
@aiwwa píše:
Budou si myslet že je to Darth Vader z Hvězdných válek. :lol:

No právě, ta malá si okrumpluje spoďáry!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
@MartinKa36 píše:
Sorry jako, ale ještě nás čeká sešup, v americe to ještě nezačalo dost umírat a v itálii je přetížení zdravotního systému na samém začátku to znamená že exnou všichni co by potřebovali UPV aby mněli 50% šanci přežít to je cca 6% smrtnost, + může exnout asi polovina lidi která by potřebovala kyslík +7% smrtnost… Celková smrtnost múže být klidně 13procent jen na covid-19 a k tomu exnou lidi s ostatníma diagnozama kteří nedostanou lékařskou péči, ale není potřeba podléhat panice u většiny lidi si s tím imunitní systém poradí sám..
@MartinKa36 píše:
Sorry jako, ale ještě nás čeká sešup, v americe to ještě nezačalo dost umírat a v itálii je přetížení zdravotního systému na samém začátku to znamená že exnou všichni co by potřebovali UPV aby mněli 50% šanci přežít to je cca 6% smrtnost, + může exnout asi polovina lidi která by potřebovala kyslík +7% smrtnost… Celková smrtnost múže být klidně 13procent jen na covid-19 a k tomu exnou lidi s ostatníma diagnozama kteří nedostanou lékařskou péči, ale není potřeba podléhat panice u většiny lidi si s tím imunitní systém poradí sám..
že ty jsi jasnovidka :lol:
  • Citovat
  • Upravit
1409
@inkakřivák píše:
@Jj876 jo a nebude elektřina a nepotece voda jsi zapomněla. Přiznám se ti. Není mi líto těch lidí. Nikdy jsem je neviděla, neznám je. Je mi naopak líto lidí kteří zemřeli vkonflijtech, kteří umírají i teď hladem, třeba. Já jsem dokončené truchlila ani pro Gotta, asi jsem vadná. Zjisti si, kolik lidí denně zemře hlady a pak zkus přemýšlet o nich.

To, že je mi líto obětí koronaviru, neznamená, že mi není lito i dalších :roll: nebo to se nějak nově vylučuje?.. Mimochodem na ty co trpí hlady defucto myslím dennodenně, proto se snažím neplýtvat potravinami, hanba by me fackovala, když bych tady vyhazovals jidlo a nekde doopravdy nemaj lidi co jíst.. Ale jsme v diskuzi o koronaviru, proto tu asi nerozebirame hladomor že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
8.3.20 20:00
@inkakřivák píše:
Klidně je to možný. A kdyby testovali víc, že bude vic nakažených? I to je možný, jenže očividně bez potíží a příznaků. Takže houby zle. Není tragédie být nakažený. Nebo jo.? Když mi to nedělá potíže? Třeba být bacilonosič není pro bacilonosiče taky zátěž.
V každém případě bych přemýšlela, proč me okolí a moji blízcí na mne hledí jako na blázna. Jestli třeba nemají pravdu.

Mě teda nikdo za blázna nepovažuje. a že mě za něj považuje pár jedinců jedinců tady je mi úplně jedno :lol:

@aiwwa píše:
U nás žádné prázdné regály nebyly. :nevim:

U nás taky je všechno ale někde jsou prý prázdný i teď :nevim:

Příspěvek upraven 08.03.20 v 20:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80119
8.3.20 20:00

@MartinKa36 teď tu všichni umřemé!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
8.3.20 20:01
@Katusa2626 píše:
Zeny sly byste na ples v Usti nebo Decine?

Já bych nešla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
8.3.20 20:01
@jahuhudka píše: že ty jsi jasnovidka :lol:

Co je za jasnovidectví když tvrdím že pacienti kteří potřebují UPV a nedostanou UPV zemřou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80119
8.3.20 20:02

@vbarav já jen nechápu, proč by mi mělo být nějak zvlášť líto těchto lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
8.3.20 20:05
@MrsNorris píše:
Musím říct, že mně všeobecná připravenost zatím docela vydělává.
V akciích nemám nic, zato mám větší část svých nevelkých úspor ve zlatě, které teď dělá ohromná čísla. Nemluvě o tom, že kdybych se rozhodla střelit svou prepperskou výbavu, tak podle aktuálních cen jen na těch respirátorech vydělám tak 1000%.A navrch klid, že jsem udělala, co bylo možné - k nezaplacení :P
:potlesk: :potlesk: :potlesk:

Zlato je budoucnost lidstva. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80119
8.3.20 20:06

@vbarav Špatně čteš. Nikde neříkám, že to u nás nebude, jen nechápu to vaše strašení se čísly nakažených a mrtvých v Číně. My žijeme v České republice. Tak proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
8.3.20 20:10
@inkakřivák píše:
@vbarav Špatně čteš. Nikde neříkám, že to u nás nebude, jen nechápu to vaše strašení se čísly nakažených a mrtvých v Číně. My žijeme v České republice. Tak proč?

Taky nechápu. Ani to strašení se úmrtími. Ročně v Itošce umřou desítky tisíc lidí na chřipku. A hysterii kolem ní nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
8.3.20 20:10
@MartinKa36 píše:
Co je za jasnovidectví když tvrdím že pacienti kteří potřebují UPV a nedostanou UPV zemřou?

No že už víš, že nedostanou :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA