Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Ravedd píše:
U nás taky je všechno ale někde jsou prý prázdný i teďPříspěvek upraven 08.03.20 v 20:06
My tu máme okresní město, nic velkyho a prázdný regaly byly a do teď není vše doplněny, většinou nejvic závaží velký města bych řekla.. To samy něco je v akci je toho min a k nám už se to ani nedostane ani kousek 😁
Už se zase posouvá tiskovka. No do půlnoci na ně ale čekat nebudu.
@vokishka píše:
Už se zase posouvá tiskovka. No do půlnoci na ně ale čekat nebudu.
Kde má být prosím?
@chelsinka1988 píše:
Kde má být prosím?
už běží, na čt 24, určitě i na netu
Nevíte, jak dlouho ještě mají v plánu pořádat několikrát denně ty tiskovky? To snad taky nikde jinde není. K čemu to jako je dobrý? Stačilo by snad jednou denně oznámit, kolik je nakažených, pro ty zvědavější a bažící po senzacích udat věk, pohlaví, příbuzenský vztah, jestli mají kašel, rýmu nebo teplotku. Vždyť ty tiskovky furt dokola musí být i pro ně vyčerpávající, ještě nám z toho omarodí, tělo potřebuje odpočívat.
@MartinKa36 To je možný, že bude ještě sešup, však já si to kdyžtak ještě naředím
Když jeden rok nebudu v akciích na dvojciferném zisku, tak si holt počkám.
@Baba píše:
Taky nechápu. Ani to strašení se úmrtími. Ročně v Itošce umřou desítky tisíc lidí na chřipku. A hysterii kolem ní nevidím.
To už jsme zase u chřipky? To jako vážně? ![]()
To je tiskovka kvůli tomu aby řekli že už mají laboratoře hotovo???
Pochopili jste ty doktory? To budou rozvážet dopisy o karanténě oni? A když má ten praktik dovolenou nebo je sám v karanténě?
@renap píše:
Nevíte, jak dlouho ještě mají v plánu pořádat několikrát denně ty tiskovky? To snad taky nikde jinde není. K čemu to jako je dobrý? Stačilo by snad jednou denně oznámit, kolik je nakažených, pro ty zvědavější a bažící po senzacích udat věk, pohlaví, příbuzenský vztah, jestli mají kašel, rýmu nebo teplotku. Vždyť ty tiskovky furt dokola musí být i pro ně vyčerpávající, ještě nám z toho omarodí, tělo potřebuje odpočívat.
Já vám dám hodne dobrou radu, k TV většinou bejva i ovladač a tím se dá ta telka přepínat, takže nemusíte celý dny koukat jen na ČT 24, chápu to by mi taky lezlo na nervy.. Děkovat nemusíte
![]()
Hmm tak už to mame i u nas v HK. Do teď jsem to neresila, tak se chci zeptat. Když je někdo nakazeny od kdy už to přenáší dál?
@Jj876 píše:
To už jsme zase u chřipky? To jako vážně?
Jo. Ročně třeba jen v Itálii tak 20, 30 000 mrtvých. Žádnou hysterii kolem chřipky sem nikdy nechytla.
Jo a mmch, našla sem doporučení ohledně domácí karantény naší hygienické stanice - omezit kontakt s ostatními lidmi. Takže klidně ven
Pamatujete pandemii praseci chripky 2009, jen v USA bylo pres 50 mil nakazenych, z toho asi 10 tis zemrelo, i v cesku bylo cca 10 umrti..je fakt, ze tenkrat to vic zasahlo Latinskou Ameriku, Asii, byt x obeti bylo i v Evrope, nicmene mi prijde, ze na toto lidi zapominaji. Jako kdyby korona bylo neco uplne noveho, nezlehcuji to, opatreni se musi udrlat, ale zbytecne panijarit je taky mimo..bohutel, stari a nemocni vzdy umiraji ve vetsich poctech, at jde o chripku ci jiny virus, je to smutny fakt.
Holky nedávno byl článek kde Babiš psal že roušky a respirátory lidi nepotřebují, že je potřebuje pro lékaře nebo tak nějak nevíte o odkazu?