Koronavirus máte strach?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
22.3.21 13:05
@sagina píše:
fakt? u nás máme sestry, které právě odtama zdrhly, že prý děs a bída. ale ony si stěžovaly hlavně na ukrajinské sestry, které prý jednak pořádně nemluví česky, a jednak prý mají základní a zásadní nedostatky ve vzdělání, ale do služby jsou stavěné tak, že ty pacienty prostě na starost mají. sloužit s nimi prý bylo o ústa, protože jejich chyby byly šly na hrb sestrám, které na ně měly dohlížet :nevim: na druhou stranu materiální vybavení tam prý bylo daleko lepší, než u nás ve fakultce. no, nebo spíš na našem oddělení, můžu vyjmenovat několik klinik naší nemocnice, kam občas chodím loudit to, co my nemíváme. holky to charakterizovaly slovy, že pro pacienta všechno, ale péče o zaměstnance pokulhává :nevim:

Pro doktory stopro. Lepší prachy, lepší vybavení, svozy z různých směrů zadara… taky se díky nim v naší fakultce skoro rozpadlo pár oddělení :mrgreen:
Snaží se tam nalákat ty nejlepší. To vím, u nás taky lovili :jazyk:
A hlavně úplně jiný přístup k lidem. Když u nás něco chceš, tak ti řeknou - běž, za dveřma čeká 10 dalších. Což už dávno není pravda.

Podmínky pro sestřičky netuším, vím jen, že mají nabídku si jet třeba jen přivydělat na víkend a že ty prachy jsou pěkný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
22.3.21 13:10

To musí být informace z loňska :roll: Jo vlastně ne, on to jen rok nikdo neřešil

https://ct24.ceskatelevize.cz/…bejici-prace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10392
22.3.21 13:44

Ministerstvo školství očekává, že se do konce týdne dohodne s ministerstvem zdravotnictví a hlavní hygieničkou na postupu při návratu žáků do škol, řekla mluvčí úřadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10392
22.3.21 13:44

Slovensko letos stejně jako loni ruší kvůli koronavirové nákaze klasické maturitní zkoušky. Místo toho bude použit průměr známek z vysvědčení. Novinářům to dnes řekl ministr školství Branislav Gröhling.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10392
22.3.21 13:45

Iniciativa Chcípl PES, která nesouhlasí s kroky vlády proti šíření covidu-19, se změnila v politické hnutí Otevřeme Česko-chcípl PES. Cílem hnutí je sesadit vládu. Na vznik hnutí iniciativa sesbírala podpisy a bude usilovat o dostatek podpisů pro možnost kandidovat do Sněmovny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10392
22.3.21 13:46

Německo prodlouží karanténu do 18. dubna a kvůli šířící se infekci zřejmě zpřísní opatření, ve hře je i omezení pohybu v noci či uzavírání škol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10392
22.3.21 13:48

Město Miami Beach na Floridě se potýká již několik dní s nebývalým přívalem tisíců lidí pořádajících divoké večírky na ulicích, které místní úřady v neděli označily za vážné ohrožení veřejné bezpečnosti. Policie kvůli rvačkám, ničení výbavy restaurací, odmítání nosit roušku a nedovolenému shromažďování zatkla již přes tisíc lidí a prodloužila výjimečný noční zákaz vycházení na pláži South Beach na další tři týdny, píší americká média.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1664
22.3.21 13:49
@LaPaloma píše:
A skončil dobře? Já už to zapomněla.

Taky už vlastně nevím. Pamatuju si, že tam asi milión dílů někdo spal a zdál se mu sen 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
22.3.21 13:49

@neumisa testovani v nedohlednu, sefik byl jen zvedavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1664
22.3.21 13:53
@AvajBr píše: ČT24: 🇨🇿 ✝️ 25 tisíc křížů za téměř 25 tisíc obětí koronaviru v Česku – objevily se ráno na dlažbě Staroměstského náměstí v Praze, kam je křídovým sprejem namaloval spolek Milion chvilek pro demokracii. Policie na celou akci dohlížela, odpoledne kříže odstraní. Přesně před rokem v Česku zemřel první člověk s covidem-19. Oběti v poledne připomene minuta ticha a rozeznělé kostelní zvony po celé zemi.

https://m.facebook.com/story.php?…

🕯️️

Tohle mi přijde jako traparna na ntou. Hlavně ve smyslu zviditelnovani se na neštěstí druhých. Ale i celkově, ostatním mrtvým taky nikdo křížky na chodník nemaluje. A že jsou to také tragédie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1664
22.3.21 13:55
@vokishka píše:
9.30ct24. Opevoval tam to soukrome zařízení, mel tam s sebou i toho řeckého majitele, no prostě se to fakt hodí tohle. A na konci pak majitel rekne, ze lidi mu půjčí krajské nemocnice 🤣to zabil

Oni mají v Hořovicích tak narvano, že si musí půjčovat pacienty? Se ptám, četla jsem ten článek na idnes a asi si stojím na vedení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39423
22.3.21 14:03
@Purple Rain píše:
Tohle mi přijde jako traparna na ntou. Hlavně ve smyslu zviditelnovani se na neštěstí druhých. Ale i celkově, ostatním mrtvým taky nikdo křížky na chodník nemaluje. A že jsou to také tragédie.

Ja ti nevim, me asi prijde spis trapny, oznacovat jakykoliv zpusob vyjadreni vzpominky na jakehokoliv zemreleho za traparnu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
22.3.21 14:09
@Purple Rain píše:
Oni mají v Hořovicích tak narvano, že si musí půjčovat pacienty? Se ptám, četla jsem ten článek na idnes a asi si stojím na vedení…

Kterej?

Jinak prý Babiše majitel lakoval a Babiš to ochotně sežral i s navijákem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
22.3.21 14:10
@AvajBr píše:
Ja ti nevim, me asi prijde spis trapny, oznacovat jakykoliv zpusob vyjadreni vzpominky na jakehokoliv zemreleho za traparnu :nevim:

Mě to ujetý příjde. Není to osobní a zahrnuje to i lidi, kteří na covid neumřeli. Takový divný.
Nic to ve mě nevyvolá. Jen vlastně otázku proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
22.3.21 14:26
@Baba píše:
Mě to ujetý příjde. Není to osobní a zahrnuje to i lidi, kteří na covid neumřeli. Takový divný.
Nic to ve mě nevyvolá. Jen vlastně otázku proč.

NO, to je přesný. Prostě divný a proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí