Koronavirus máte strach?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9243
23.3.21 09:02
@Lama Lama píše:
A s tou co? BUde to tam kontrolovat administrativní síla? Nebo patolog bude posuzovat, jestli je jeho hematologická diagnoza opravud závažné chronické onemocnění? Nebo budu jako hematolog nyní vystavoat pro 10 tis dispenzarizovaných pacinetů potvrzení, že mjí být očkovaní přednostně?

To ja nevim :( Jen jsem cetla, ze k ockovani maji prinest lekarskou zpravu. Jasneze s tim budou zas asi ruzny kejkle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
23.3.21 09:03
@Baba píše:
Za kolik by se dal takový kod střelit? :think:

podle mě za nic. VZhledem tomu, že není unikátní, tak bude zítra na googlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
23.3.21 09:07
@malina83 píše:
Za rok od prvního potvrzeného případu nákazy koronavirem odborníci v ČR zaznamenali 1 400 případů opakované infekce covidem-19. Počet výrazně stoupl

to jde, ne? 1500 na 1,5 milionu. 1 promile. Já z této diskuze získala dojem, že každej kromě mě zná minimálně 10 případů reinfekce, za toho nejméně tři po očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7112
23.3.21 09:07
@Mango_Lassi píše:
Tady je výborná analýza výroků od Pollerta, kterou provedl JXD.

Z článku bych vypíchla nejvíc asi toto

Já nemám chuť léčit se u člověka, který nazývá pacienty „případy“, a pandemie pro něj je „nějaká viróza, na kterou zrovna umřely dva miliony lidí“. Nemám důvěru v lékaře, který nechce být na ulici rušen pohledem na lidi v rouškách, a myslím, že podobné jednání Etický kodex Komory svým členům zakazuje.

Doktor Pollert tedy tvrdí, že lockdown přispěl k úmrtnosti, ale neumí to doložit. Že se dívá kolem sebe, je v době virové infekce jistě hodně platné – škoda, že se jej novinář nezeptal, zda vidí viry. A jeho pochybnosti stran roušek – opravdu nechápe, že svět tady není kvůli němu, a že není důležité, zda chce, nebo nechce vidět roušky, ale to, aby lidé i on sám měli roušku, aby nenakazili lidi ve svém okolí? Rozlišuje ještě pan doktor, že není pupkem světa, a že užívání roušek se opravdu nemůže řídit jeho estetickým cítěním?

JXD v posledních letech nemusím, ale tady trefa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7112
23.3.21 09:08

Babiš poslal Blatnému další dva dopisy, vytýká mu manažerské selhání. Ať se to neopakuje, píše

Zdroj: https://www.lidovky.cz/…ln_domov_rkj

Chudák Ušák, tohle tu snad ještě nebylo, tolik třídních důtek pro jednoho ministra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
23.3.21 09:14

A toto jste zaznamenali? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
23.3.21 09:15
@edding400 píše:
Babiš poslal Blatnému další dva dopisy, vytýká mu manažerské selhání. Ať se to neopakuje, píše

Zdroj: https://www.lidovky.cz/…ln_domov_rkj

Chudák Ušák, tohle tu snad ještě nebylo, tolik třídních důtek pro jednoho ministra :lol:

Není to o tom, že chce, aby Blatný odstoupil sám?

• Citovat
  • Upravit
7987
23.3.21 09:16
@Lama Lama píše:
to jde, ne? 1500 na 1,5 milionu. 1 promile. Já z této diskuze získala dojem, že každej kromě mě zná minimálně 10 případů reinfekce, za toho nejméně tři po očkování.

já taky neznám nikoho s reinfekcí. V ordinaci zatím nemám nikoho kdo by to měl dvakrát. Z řádně očkovaných taky ne. Mám asi jednoho co to chytl po očkování, ale pozitivní byl asi týden po první dávce, měl příznaky, takže nejspíš byl nakažený už při očkování, nebo se nakazil těsně po.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7112
23.3.21 09:16
@Mango_Lassi píše:
Není to o tom, že chce, aby Blatný odstoupil sám?

no tak jistě, záleží kolik Blatný veřejného ponižování vydrží. ale prej v březnu ještě žádný změny nebudou. nejsou lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
23.3.21 09:17
@Mango_Lassi píše:

Před půl rokem.
Zrovna včera sem někde viděla hezkiu debatu o pocitu ohrožení žen ve veřejném prostoru, a tam týpek tvrdil, že to vlastně začíná už sexistickými vtipy.

@Lama Lama píše:
podle mě za nic. VZhledem tomu, že není unikátní, tak bude zítra na googlu
:? Hm, tak zas do práce
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
23.3.21 09:19

@Baba na tom nic sexistického nevidím zrovna. Ale je to otázka názoru, to je jasné.
Příště ti tam namalujeme gaye s hezkým zadkem

• Citovat
  • Upravit
60142
23.3.21 09:24
@Mango_Lassi píše:
@Baba na tom nic sexistického nevidím zrovna. Ale je to otázka názoru, to je jasné.
Příště ti tam namalujeme gaye s hezkým zadkem

Ani ne, ale dík :D

Pro mě je to na úrovni reklamy na auto s nahatou ženskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
23.3.21 09:27
@Mango_Lassi píše:

Co? Já nic nevidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
23.3.21 09:29
@Lama Lama píše:
Co? Já nic nevidím
:mrgreen:

:think: To vypada jak kralik to ucho :think:
O nic si neprisla, jen nejaka zenska jeci at ten blbej kralik nezdrhla z klece. Asi narazka na covid :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10392
23.3.21 09:34
@Lama Lama píše:

Ja osobně znám 3 lidi, jestli mi někdo věří nebo nebo ne, je mi jedno, podle mě těch reinfekci bude o dost vic, hodne lidi nemuselo být v prvním případě na testu, protože před rokem se na test člověk jen tak nedostal a nebo jeden z průběhu mohl mít klidně bezpriznakovy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA