Korunka na sedmičku. Je nutná?

3224
12.1.19 22:23

korunka stoji jen 5 tis… za to ta zachrana zubu stojí..já nemám už ani 8-7-6 ! oprava bude podstatně dražší než jedna korunka…čili važ si toho že tam ten zub mas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15430
12.1.19 22:23

Mě špatnou sedmičku vytáhli, že se nenahrazuje. Prý stačí zuby od šestky do šestky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
12.1.19 22:27

Pokud je jen uštípnutá, udělají ti buď dostavbu nebo korunku. Je nesmysl ten zub trhat, může ti to ostatní zuby pěkně rozjet.

• Citovat
  • Upravit
15430
12.1.19 22:29
@růžový achát píše:
@ivašot. blbost.

Ale mě nešel zachránit, já se bála, že mě budou pak přemlouvat na implantát. U mě jiná možnost než vytržení už nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
12.1.19 22:44

@Happy Hippo Mám korunku na sedmičce-vedle už není osmička.Ostatní osmičky mám.Zubař říkal,že je to zub do skusu a měl by se opravit korunkou.Důvěřovala jsem.S jsem ráda,že tam korunka je,Neumím si představit,že by tam nyní bylo prázdno.A pokud ty máš navíc vedle osmičku,tak bych vůbec neváhala a do korunky šla.Ten prostor bez zubu by ti byl nepříjemný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Happy Hippo
13.1.19 12:08

Vsem moc dekuji. Uz to bude moje 6.korunka. Ve 36 letech :think: :zed: zuby se mi id 18ti let takrka rozpadaj. :,( Několik let byl klid a znova. Jen doufam, ze nebudu v 50 bez zubu. Tak jsem se rozhodla, ze jdu do mustku :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.