Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky dohledám to někde na netu? Bez poplatku TV Barrandov? Než mi odešla televize na výlet, tak jsme semoamo koukala a docela mně to bavilo:D Jinak sama bych do toho nešla, jsem sekáčový typ a nesnáším nákupní centra:D
@Ell-Chmell co jsem koukala tak je to zpoplatnene ten video archiv barrandovu, ale da se to na 7 dni 19 kc a 31 dni 69kc, ale mozna to nekde i je na uloz.to
Ahoj holky, já koukám na VOX na shopping queen a to je teda jiná liga. Mají 4 hodiny na nakup, kadeřníka a na nalíčení. Záleží na nich jak si to časově rozvrhnou. K dispozici mají 500 eur. Ještě jsem nezažila, že by se navzájem pomlouvaly ![]()
Už dávají ten německý remake nebo stále točí Šafránkovou plnou šumu která navíc ani není ve 3D. ![]()
@MartinKa36 píše:
Už dávají ten německý remake nebo stále točí Šafránkovou plnou šumu která navíc ani není ve 3D.
Já měla radši Nákupní maniačky-slováci jsou v těchto show daleko lepší
.V Popelce mě nesedí ten stylista ![]()
Na Popelku koukám a říkám si, že bych se musela propadnout až by probíraly můj teplákovo-džínový šatník a všeobecně věci deset patnáct let staré. 90 minut na nákup by mi stačilo, ale neuměla bych utratit tolik peněz, nejsem zvyklá tolik za sebe utrácet.
@Vigošek píše:
Ahoj holky, já koukám na VOX na shopping queen a to je teda jiná liga. Mají 4 hodiny na nakup, kadeřníka a na nalíčení. Záleží na nich jak si to časově rozvrhnou. K dispozici mají 500 eur. Ještě jsem nezažila, že by se navzájem pomlouvaly
Prosim te, od kolika to vysilaji. Drive jsem na to taky koukala ![]()
@Františka85 ja vlastne taky moc ne, treba za pul roku jsem za „svobodna“ davala tech 10 tis. ale to bylo po takovych mensich castkach treba 1-2 tis.. Me by zajimalo, jestli si to fakt bez jakehokoliv poplatku muzou nechat, me se nechce verit, ze by kazdy tyden dal barrandov 50 tis.+ jeste honorar a podle me ne maly Osmany Laffitimu ![]()
@Neff píše:
@Františka85 ja vlastne taky moc ne, treba za pul roku jsem za „svobodna“ davala tech 10 tis. ale to bylo po takovych mensich castkach treba 1-2 tis.. Me by zajimalo, jestli si to fakt bez jakehokoliv poplatku muzou nechat, me se nechce verit, ze by kazdy tyden dal barrandov 50 tis.+ jeste honorar a podle me ne maly Osmany Laffitimu
Tihle lidi jako Osmany Laffitimu plati za to ze se dostanou do telky,
..
Dívám se občas ale přijde mi že si holky nakupují spíš pro sebe než k tématu. Jinak zakl bez směle do toho ať se máme na co koukat.
Na Osmanym se mi líbilo že jim ty šperky sebral ty je opravdu nezahreji ![]()
@stáťáva zatim nejdu, nebudu ukazovat sve poporodni bricho
az zhubnu par kilo. Jen jsem se chtela zeptat, jestli by to vubec nektera s vas zvladla za tech 90 minut nakoupit. Ja jsem k tomu docela skepticka, ale kdyz to zatim zvladly vsechny
.
@MartinKa36
jsem psala komentar odpoledne a nedeslala jsem ho, ja si myslim, ze honorar 100% dostava, vzdyt jen Pracharova a to je takove modelka nemodelka (jsem nikdy neslysela, ze by krom nejakeho hanbateho kalendare nafotila) si nechava platit kdyz se na hodinu ukaze na party. Osmany je prece jen v zahranici trochu znamejsi nez je ona takze by bylo docela divne kdyby nic nedostal.
Videla jsem porad asi 3×, ale nebavil me. Radeji sleduji Nakupne maniacky. Mozna to jeste zkusim, kdyz pisete, ze je tam jiny stylista.
@Neff píše:
@stáťáva zatim nejdu, nebudu ukazovat sve poporodni brichoaz zhubnu par kilo. Jen jsem se chtela zeptat, jestli by to vubec nektera s vas zvladla za tech 90 minut nakoupit. Ja jsem k tomu docela skepticka, ale kdyz to zatim zvladly vsechny
.@MartinKa36
jsem psala komentar odpoledne a nedeslala jsem ho, ja si myslim, ze honorar 100% dostava, vzdyt jen Pracharova a to je takove modelka nemodelka (jsem nikdy neslysela, ze by krom nejakeho hanbateho kalendare nafotila) si nechava platit kdyz se na hodinu ukaze na party. Osmany je prece jen v zahranici trochu znamejsi nez je ona takze by bylo docela divne kdyby nic nedostal.
Party a televize je něco jiného, hvězdičky jsou hvězdami jen proto že jsou v telce a v blesku, a v určité fázi své kariéry jsou ochotni platit za to že se do telky dostanou neplatí to televizi ale PR agentuře která zajistí že tam budou, můžeš za to dostat nějaký honorář ale PR agentuře za to dáš obvykle víc, s bleskem je to podobný když po tobě neštěkne dlouho ani pes zavoláš do blesku domluvíš se že tě tehdy načapají se 17 letým zajíčkem. No a když už ani blesk nemá zájem tak je čas jít doplňovat zboží do tesca.
@MartinKa36 nebudu se prit
slavna nejsem a ani v PR nepracuji