Koukáte někdo na Popelku?

758
5.12.15 18:06

Koukate nekdo na Popelku?

Ahoj, tak se koukam obcas na Popelku, protoze jsem uz driv sledovala na SK nakupne maniacky a rikam si, ze bych se i prihlasila, ale 1. prisla bych si trochu divne, protoze ja nejsem zrovna ten typ cloveka co by si skladoval x tisic veci, treba mam cernou a hnedou kalbelku a kdyz doslouzi, tak si koupim novou, ale nemam jich 10 do zasoby (ale psanicek mam treba nekolik, ty se tolik neopotrebi a jsou k ruznym prilezitostem) u bot je to to same mam vice mene sezonni boty, kdyz nepocitam lodicky a spolecenske boty a investuju jen do basics jako je treba kvalitni cerne sako, pouzdrovky, a nebo kvelitni spodni pradlo, protoze mam velka prsa. 2. Jsem kratce po porodu a i kdyz vim, ze i takove soutezi tam jsou, tak jen maloktera ma postavu jako driv (ja mam treba porad jeste trochu bricho a nejake kilo navic) 3. to fakt nekdo stiha nakoupit vse za 90 minut? jeste kdyz je treba takove tema, ktere k cloveku ani nejde a chudak ma pak stejne doma veci, ktere ani nechce nosit a jeste kdyz se mu to nepovede tak ho strasne pomluvi. 4. Nejsem si vubec jista tim, jestli mam v okoli nejakeho vhodneho radce, ktery ma vkus na modu.
Zvladla by jste to nektera ten limit? Sla by jste do toho s tim co mam? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1224
5.12.15 18:09

@Neff
Jo běž do toho :palec: já se na to dívám, ale sama bych se nepřihlásila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
5.12.15 18:11

Já teda raději než Popelku sledovala Maniačky, ten stylista v Popelce mi tak nějak nesedí nebo co.

Hele, jestli na to máš povahu, tak se klidně přihlaš. Mě by vadilo, že se mi někdo hrabe v oblečení, takže já bych tam fakt nemohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
5.12.15 18:24

Já občas sleduji nakupnė maniačky. Ten náš stylista mi též nejak nesedí. Já osobně bych se nepřihlásila především proto, že to hodnocení není občas spravedlivé a dámy se mnohdy chovají velmi nevhodně. Je to ten samý důvod, kvůli kterému bych nešla do Prostřena. Navíc jsem dost silný introvert a nerada se i fotim :) Ale pokud se s tím dokážeš vyrovnat, tak směle do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
5.12.15 18:38

Někdy, když je čas a vzpomenu si.
Mám takové pořady rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
5.12.15 18:51

Já koukám ráda, tedka mě to nějak začalo bavit, co tam je Osmany :mrgreen:
Kolikrát si říkám, co ty holky vyberou…ale zase je málo času no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
5.12.15 18:54

Je tady už diskuze a psala tam i holka která se toho zúčastnila… já bych do toho nešla, oproti maniačkám fakt bída, ti se musí smát jestli viděli tu naši parodii :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2895
5.12.15 19:22

Ja sleduju docela pravidelne, je to takovy relax.Sama bych tam nesla, uz z toho duvodu, ze teda narvane skrine nemam, boty jen dokud drzi :lol: Jinak ted jak je tam Osmany, je to super, libilo se mi, jak jim sebral ty sperky. Vzdycky jsem si rikala, proc si je tak drahe kupuji, jdou to vratit? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
5.12.15 19:27

Ja si teda myslim, ze bych to ani v tom limitu nestihla + to prehrabovani doma se mi taky nepozdava, ale jak jsem uz napsala u me by nemeli co prehrabavat moc. Co jsem ted koukala do sveho satniku tak mam cerne sako, nekolik pouzdrovych satu a nebo treba takove , nejake svetry ale fakt jen tak 3-4, rifle, nejake halenky, kosile a tim to hasne, jedine na co jsem relativne zatizena jsou nausnice, ale za posledni rok nic zasadniho. Navic kdyz tam je ted Osmany Laffita ted zabavuje veci co nejsou primo je to pekne na nic. Ted to posledni tema sexy nordicky styl a jeste tam byla podminka v teple a pak tam vsechno zkritizoval..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
5.12.15 19:32

Koukam radeji na Nakupne maniacky. Nase Popelka je opravdu divna parodie, jak uz se tu nekdo zminil. A v maniackach se mi libi, jak je krasne namaluji a ucesou. V Popelce si rychle prepudrujou nos, no divny :-(
Ale jdi do toho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
5.12.15 19:33

@marra2 sperky nakombinujes s vice vecma po te soutezi nez treba neco s tim nordickym vzorem, ja teda nemam doma „nordickeho“ nic a popravde bych to co bych treba na toto tema koupila nenosila - takze za me vyhozene penize. Musela bych chytnout dobre tema, jinak jsem na tom jako ty, taky nejsem kramar, jak nektere zenske popisuji ze maji treba 50 halenek, 30 kalhot, 10 kabatu a bund, 20krat svetr, 30krat sukni, 30krat saty :D to jako bych sla do kolen. Popravde ten na materske nenosim ani to co mam, mam troje teplaky a nekolik horsich tricek (mam to nastavene tak - ven to nosim dokud je to hezke a pak to kdyz uz to neni moc hezke uziju doma a pak sup do kose) a to porad uzivam, jen ven si beru neco lepsiho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
5.12.15 19:36

@Neff Jak to myslíš, že Osmany Laffita ted zabavuje veci co nejsou primo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
5.12.15 19:37

@Petruš Z. kdyz nakupne maniacky zacinaly taky se ty zenske licily samy. Popelka taky „postupuje“ od nejakeho neznameho navrhare/stylisty teda znamy mozna je, ale asi ne tolik jako Osmany Laffita. Treba jim toho stylistu taky za nejakou serii dopreji. Ja na to ted popravde nemam „koule“ chtela bych nejdriv poradne zhubnout a doplnit si satnik at tam nedelam ostudu, teda pokud nasbiram vubec odvahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
5.12.15 19:39

@kometa32 alespon ted v patek jim zabavil sperky co byly mimo tema, protoze neutratily dostatecnou castku za to v tematu (tema bylo neco jako sexy nordicky styl s dovetkem ruce a nohy v teple a jen jedna si koupila rukavice, takze tem ostanim zabavil sperky co mely „navic“)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
5.12.15 19:43

@Neff Děkuji za vysvětlení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie