Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Helis88 píše:
Aby jste se tady z toho všechny ne. osraly, ne každéj miluje psi. Taky mám jednoho takového vola co kadi a čůrá všude v bytě jen ne venku už 3 měsíce v péči a jsem z něj na nervy.
A proč si pořizuješ psa, když psy nemáš ráda?
@radkka píše:
A proč si pořizuješ psa, když psy nemáš ráda?
Já ne, manžel který není věčně doma.
@Helis88 píše:
Aby jste se tady z toho všechny ne. osraly, ne každéj miluje psi. Taky mám jednoho takového vola co kadi a čůrá všude v bytě jen ne venku už 3 měsíce v péči a jsem z něj na nervy.
Každej nemusí milovat psy. Ale ať si je v tom případě nepořizuje, to je jednoduchý.
@Helis88 Za to, že se neumíte s manželem domluvit na péči o zvíře, ale to zvíře nemůže. Jste oba dva nezodpovědní. Stejně jako zakladatelka. Unáhlit se můžeš v nákupu knihy nebo dovolené, ale ne u živého tvora.
@Helis88 píše:
@PetraJ No tak se unahlila No bože
No bože, tak se unáhlila, vo co de, že jo. Tak bude mít čokl během pár měsíců třetího majitele, vždyť je to jen pes. ![]()
A ty bys měla pořešit svoje manželství, asi to u vás moc nefunguje, když ti chlap přitáhne domů psa, i když je nesnášíš.
@Helis88 Unáhlit se můžu s koupí nepohodlných bot, ne s pořízením živého tvora, který má city. Věř nebo ne, není to věc na baterky.
@iiiv píše:
protože jiný in-plemeno, které potřebuje maximálně zaměstnat aby netrpělo a všechno neničilo a dokáže vyskočit na záda neznám
Ještě ohař - tím jsem si byla jistá já))
@radkka si řekli pes bude fajn, no už jen výběr plemene? Je těhotná a pak s miminem těžko bude lítat hodiny venku, ale přece borderky jsou tak chytré, už si lidi neuvědomují že to toho psa musí naučit jinak bude doma vše ničit ![]()
@PetraJ No aby si tady někdo nerypl do něčího manželství, to by totiž nebylo emimino co?
Bože vy jste tady fakt harpyje hnusný.
Chudák pes, ale chudák i ta majitelka, co k tomu přišla jak slepá k houslím.
@Markéta80 Hlavně, aby to tak nebylo i s dítětem, to je horší, než stěně ![]()
@radkka
jo pes lehne a spí, děti moc nespolupracují, pořád něco chtějí. Ale zase jsme si chytře pořídila gaučáky takže tady neskáčou do stropu ![]()
@Helis88 Proč si tvůj manžel pořizoval psa, když na něj nemá čas a musí se o něj starat někdo, kdo se o něj starat nechce? ![]()
@NiKina píše:
Bože vy jste tady fakt harpyje hnusný.
Chudák pes, ale chudák i ta majitelka, co k tomu přišla jak slepá k houslím.
on jí toho psa někdo vnutil. To vůbec nepřemýšlela proč se majitel štěněte chce zbavit a dost pod cenou
. Nenačetla si nic o rase co chce? Tam by se dočetla že tenhle pes potřebuje zaměstnat jak pohybově tak i hlavu.