Kouření při kojení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4984
11.7.15 14:01
@medunka23 píše:
no jako já to najednu stranu chápu proč to píšou, přeci jen kojení je to nejlepší co dítěti můžeš dát. Je tam napsáno načasovat si kouření dle kojení, takže dle mého nejdřív nakojit a pak vykouřit cígo když už tedy ženská hulit musí :nevim:

No vsude pisou ze do 5ti cigaret denne porad presahujou vyhody kojeni nad nevyhodami koureni. :nevim: a pak uz asi ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
11.7.15 14:34
@Ondrášovka.N píše:
No vsude pisou ze do 5ti cigaret denne porad presahujou vyhody kojeni nad nevyhodami koureni. :nevim: a pak uz asi ne [/citace
ono ve vysledku tady v teto diskuzi jde o jednorazove koureni. Ale pokud se bavime o pravidelnem koureni matky je to dle meho nazoru strasny a skodi to diteti v kazdem veku pokud kouri u ditete at ho koji nebo ne. A ze matek otcu prarodicu co tlaci kocar a vypaluji potkavam denne dost a ty deti lituju
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.15 14:39

Ja kourim amam zdrave deti
:mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22614
11.7.15 14:41
@Anonymní píše:
Ja kourim amam zdrave deti :mrgreen:

odvážnej anonym, zatleskej si :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
11.7.15 14:45
@Anonymní píše:

Ja taky a nepisu to anonymne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
11.7.15 14:48
@Anonymní píše:

Jo, jo, já znám jednu, která to taky tvrdila a jak děti rostly, tak se začaly objevovat problémy… :roll:
Byla jsem velmi silný kuřák a opravdu nechápu matku, která si tu cigaretu neodpustí, vždyť jde o její dítě („nejlepší“ jsou ty co kouří s břichem 8o :zed: ). Nemluvím o příležitostném kouření…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
11.7.15 14:50
@Anonymní píše:

Jen otazka, kouris jim pod nosem doma nebo chidis ven??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.15 14:54

Děkuji za příspěvky těm co odpověděli na muj dotaz…a těm co mi zde psali at se staram sama o sebe vzkazuji ze se ptam kvuli sobe a ne kvuli ni. S ní jsem to dale neresila a pokud se vam muj dotaz nelibi tak na nej nemate odpovidat…tak se ted take starejte o sebe :roll:

Příspěvek upraven 11.07.15 v 15:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
11.7.15 14:58

Logicky bych řekla, že by se při kojení nemělo ani kouřit, ani pít alkohol.

Přijde mi to samé, jako když se při kojení nemají jíst nadýmavé potraviny, bo je dítě z mléka dostane.

• Citovat
  • Upravit
4984
11.7.15 15:00
@medunka23 píše:
Jen otazka, kouris jim pod nosem doma nebo chidis ven??

Myslis ze by se priznala kdyby jim kourila doma? To nikdo normalni neudela…
uz samotne koureni je hnus. Proc to delat doma? Fuuuj

Příspěvek upraven 11.07.15 v 15:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
11.7.15 15:04
@Nikolllet píše:
Doufám, že mě někdo tady nebude chtět uhranout ( :mrgreen: ), ale já taky když večer grilujem, tak si dám dvojku vína, nebo ochucené pivo a k tomu si zapálím 2-3 cigarety.. No a jako ráno normálně kojím, nenechám děcko hlady ne :zed:

Mám to taky tak ;) ve 20hod nakojím, dám spát a s manželem posedíme, vypijeme skleničku, jednu dvě cigarety a kojím nejdřív v půl 7 ráno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
11.7.15 15:31
@Anonymní píše:

Tak to běž vyučovat :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anro
11.7.15 15:34
@Ondrášovka.N píše:
Pokud začnete nebo již kouříte a momentálně není možné přestat kouřit anebo snížit počet cigaret, neuvažujte o skončení kojení – právě naopak, pomozte svému děťátku a jeho zdraví tím, že ho budete kojit. Nečasujte cigarety podle kojení, kojte svoje miminko podle jeho potřeby.

Kojení totiž dokáže eliminovat některé negativní důsledky kouření a kojené děti jejichž matky kouří, jsou statisticky zdravější než nekojené děti, jejichž maminky kouří.

Ty brdo 8o

To je nějaká blbost, ne? To psala beztak nějaká kuřačka, aby se obhájila 8o

• Citovat
  • Upravit
Anro
11.7.15 15:43

@LittleKitty Jinak to, že si sestra zapálí cigaretu/y večer, a kojí ráno, opravdu nic neudělá. Zvlášť, pokud je to výjimečně ;)

• Citovat
  • Upravit
8594
11.7.15 15:45
@atominnka píše:
odvážnej anonym, zatleskej si :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :roll:
:mrgreen: taky kouřím, v těhu a při kojení ne, s kočárem taky ne, na veřejnosti jen když si děti hrají opodál, ne s nima an klíně a jen venku tak aby to na ně nešklo…doma vlastně to samé, jen venku. Při kojení mi to vadilo, ta předtsava, vydržela jsem ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová