Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Anro píše:
To je nějaká blbost, ne? To psala beztak nějaká kuřačka, aby se obhájila
Me to taky prijde divne
@Anro píše:
@LittleKitty Jinak to, že si sestra zapálí cigaretu/y večer, a kojí ráno, opravdu nic neudělá. Zvlášť, pokud je to výjimečně
Děkuji Vám za info ![]()
@Ondrášovka.N píše:
Myslis ze by se priznala kdyby jim kourila doma? To nikdo normalni neudela…
uz samotne koureni je hnus. Proc to delat doma? FuuujPříspěvek upraven 11.07.15 v 15:08
Třeba je to Věrka, ta se za to nestydi ![]()
@Kalla1412
super
já kouřila a když jsem v 10tt zjistila, že jsem těhotná, tak jsem přestala ze dne na den - i když já dala 2-3denně a navíc mi už pak ani tolik nechutnaly ![]()
@geilens píše:
Třeba je to Věrka, ta se za to nestydi
Kdo je Verka? ![]()
@medunka23 píše:
Jen otazka, kouris jim pod nosem doma nebo chidis ven??
kourim na balkone ale kourila jsem i s brichem ![]()
@marketasulcova28 píše:
kourim na balkone ale kourila jsem i s brichem
no tak jako klobouk dolů žes to tu napsala a neschovala jsi se za anonym, ale nevím jestli víš že pokud kouříš v těhotenství, tak děkuj tomu nahoře že máš ty děti zdravé, i když kdo ví co se ještě vyvrbí tady je docela zajímavý čtení cos těm dětem prováděla http://www.kurakovaplice.cz/…asledky.html
@Ondrášovka.N píše:
Pokud začnete nebo již kouříte a momentálně není možné přestat kouřit anebo snížit počet cigaret, neuvažujte o skončení kojení – právě naopak, pomozte svému děťátku a jeho zdraví tím, že ho budete kojit. Nečasujte cigarety podle kojení, kojte svoje miminko podle jeho potřeby.Kojení totiž dokáže eliminovat některé negativní důsledky kouření a kojené děti jejichž matky kouří, jsou statisticky zdravější než nekojené děti, jejichž maminky kouří.
Ty brdo
Si dělaj kozy?
Ale koukám převzato z nějakýho slovenskýho webu - njn, čemu se divím
![]()
Mám 2 děti a pokaždé jsem s kouřením přestala i po dobu kojení. Nechápu a nemám pochopení pro lidi, kteří se na tolik mají málo rádi, že dokážou i dítěti ublížiti a na argument typu : kouřila jsem a mám děti zdravé jsem přímo alergická
…zřejmě si nejsou vědomy svých důsledků nebo pardón vlastně jsou si toho vědomy, ale závislost je natolik silná, že si to vždy nějak omluví.
@Gina108 píše:
Si dělaj kozy?![]()
Ale koukám převzato z nějakýho slovenskýho webu - njn, čemu se divím
![]()
![]()
Noja bych to nenapsala ![]()
@geilens píše:
Výměna manželek?
Nekoukam ![]()
@Ondrášovka.N píše:
Nekoukam
To buď ráda. Paní Věrka je něco ![]()
@Anna766 píše:
To buď ráda. Paní Věrka je něco
JaKo neco jsem o tom slysela ale nemam nervy se na to divat ![]()
@Ondrášovka.N píše:
JaKo neco jsem o tom slysela ale nemam nervy se na to divat
No ušetřila sis nervy
hnus a hnus ![]()
@Anna766 píše:
No ušetřila sis nervyhnus a hnus
Ani jako kurak nechapu a hnisi se mi koureni v uzavrene mistnosti. I v hospodach mi to docela vadi