Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky a je to tady zase! Moje největší noční můra stran bot. Kozačky!!! Ty skvělé, teplé a zároveň hezké na malém podpatku, které jsem nosila tři roky poletí do popelnice. Bohužel už vloni do nich teklo. A teď kde sehnat nové! Mám jasnou představu koženkové či kožené, na malém širším podpatku, vysoké pod kolena s kulatou špičkou. A teď to hlavní - bez komedií v podobě cvočků, pásků a kamínků. Samozřejmě kvalitní protože dost chodím pěšky a taky jsem majitelkou ukázkově plochých chodidel
!
Tak co poradíte prosím kam na ně chodíte, kde objednáváte?
Ráda bych se vyvarovala náletu na Chodov, kdy si domů ponesu věci za x tisíc a kozačky mezi nima nebudou! ![]()
Mnohokrát děkuji za dočtení a případnou radu!
![]()
Příspěvek upraven 05.10.22 v 14:44
Tyyyyjo s kozačkama je to prekerka, to bych neobjednavala, musí se zkusit. Takže ten Chodov to jisti?
Mám jedny dobrý ze Salamanderu a naštěstí se ještě nerozpadly. Měli tam různé typy, některé mi sedly víc, jiné min, jiné vůbec
![]()
@Semtex
To je fakt vyzkoušet by to chtělo! Píšu Salamander na seznam! ![]()
Mrkni na AboutYou nebo Zalando. Vyfiltrujes si, co hledas, objednas zdarma domu, zbytek vratis, takhle nakupuju ja
Jinak moje nejoblibenejsi kozacjy jsou kozene z Tamaris, letos pojedou uz 8 sezonu! A to byly doby, kdy jsem v nich chodila minimalne 6km denne temer celou zimu a stale drzi. Tehdy me staly v jarnim vyprodeji asi 2tis a je to rozhodne muj nejvýhodnější kup v zivote ![]()
Já jsem přesně takové koupila vloni u Hogla v jejich outletové prodejně ve Štěrboholech. Jsou úžasné, miluju je. ![]()
Projedu eshopy, obhednam.domu a vyzkousim…
Ale je to bida, vetsina bot není kozenych, takze to je peklo, navic kozacky pro stihlou zenskou a malou vysku, abych nebyla jak. kocour v botach, je vyzva koupit.
Jinak boty nechavam pravidelně opravovat, často je stačí zalepit, aby do nich neteklo…
Znacku neporadím, spoudta tech faj se kvalitou hodně zhorsila…
@Ernais Mám taky kozacky Tamaris, klasický černý kožený, vevnitř s koziskem, sedí mi i na moje lehce širší lýtka. Stály čtyřku, tak drahý boty už jsem si nikdy nekoupila. Úplně se děsím toho, že takový už nesezenu. Mám je též 8 let.
Kožené kozačky kupuju u Bati (mají i eshop), nikdy jsem s nimi neměla problém a v hezkém stavu vydrží několik sezón.
@Thomassss píše:
Kožené kozačky kupuju u Bati (mají i eshop), nikdy jsem s nimi neměla problém a v hezkém stavu vydrží několik sezón.
U Bati hodne zalezi kus od kusu. Mam jedny moc fajn uz asi 5 let a vubec to na nich neni poznat, ze uz tolik odchodily, ale pred 2 lety jsem sla vratit jedny kozene kotnikove hned po doruceni, protoze ta kvalita kuze byla tak tragicka, ze mi bylo jasne, ze by sly brzo do kytek. U obou bot byla cena srovnatelna cca 3tis.
@Ernais píše:
U Bati hodne zalezi kus od kusu. Mam jedny moc fajn uz asi 5 let a vubec to na nich neni poznat, ze uz tolik odchodily, ale pred 2 lety jsem sla vratit jedny kozene kotnikove hned po doruceni, protoze ta kvalita kuze byla tak tragicka, ze mi bylo jasne, ze by sly brzo do kytek. U obou bot byla cena srovnatelna cca 3tis.
Já mám právě jak klasické kozačky, tak kozačky nad kotníky a všechny mi slouží už několik let a nikdy nebyl problém. Pokud je nějaký kus nekvalitní, tak snad by se jeho případná vada projevila do těch 2 let, aby se případně daly ještě reklamovat ![]()
Oživuji diskusi: Když osobní koupě a vyzkoušení kozaček v Praze, kde doporučejete (aby byl výběr)? ![]()
Největší výběr značek bude na eobuvi. Prodejnu mají na Andělu nebo ve Westfield Chodov(myslím). Jinak docela slušný výběr mívá Zóna obuv. Prodejny různě po Praze.