Krásná maminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
780
12.4.12 10:04
@lenkatrenka píše:
@nikitanikita a proč 2 hodiny??? :nevim: :nevim: :nevim: dát pudr a řasenku nebo lesk na rty zabere max 5 minut a vyžehlit vlasy mi zabere taky tak 5 minut, takže za 10 minut jsem z koupelny venku, nevím proč se tu píše o hodinových nebo dvouhodinových přípravách :nevim:

to poznas az z 10min budes mit 50min…nez si namalujes jedno oko tak 10× vybehnes jelikoz te deti nenechaji..budu se bijou nebo padaji porad neco…nemíním se dohadovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
@Gina108 píše:
Jsem přece krásná i v džíních a bez mejkapu ;) tak co na sebe budu patlat srágory a rvát se do fiží. :nevim:

Mě se za poslední roky hodně změnil vkus. Když jdu po nákupáku a vidím maminky, vysolárkované, namejkapované, odbarvené, na podpatcích, v upnutých džínách, tak se přiznávám, že se mi zkrátka nelíbí :nevim:
Navíc jsem se začla líbit sama sobě nenamalovaná :lol: Když si na sebe něco napatlám, tak mi to najednou připadá hrozně ošklivé. Přitom jsem dřív byla nabarvená na zrzato, bez linek jsem si přišla jak bez očí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5483
@rosslyn píše:
Tak a dost, máte pravdu, místo krafání jsem se mohla desetkrát namalovat :mrgreen: Sice mi to steče, jen co vylezu před barák, ale jdu na to:)

chi chi chi, ted jsi mě rozesmála :mrgreen: ale máš pravdu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5483
12.4.12 10:06
@Gladys píše:
Mě se za poslední roky hodně změnil vkus. Když jdu po nákupáku a vidím maminky, vysolárkované, namejkapované, odbarvené, na podpatcích, v upnutých džínách, tak se přiznávám, že se mi zkrátka nelíbí :nevim:
Navíc jsem se začla líbit sama sobě nenamalovaná :lol: Když si na sebe něco napatlám, tak mi to najednou připadá hrozně ošklivé. Přitom jsem dřív byla nabarvená na zrzato, bez linek jsem si přišla jak bez očí…

tak ten první odstavec, to je zas jiný extrém :mrgreen: to samozrejme není nic krásného ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
12.4.12 10:07
@lenkatrenka píše:
chi chi chi, ted jsi mě rozesmála :mrgreen: ale máš pravdu :hug:

Já to zvládla teď při psaní a houpání malýho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mark76

@lenkatrenka Přesně tak :pankac: :pankac: :pankac: mám na mysly co jsi psala na str 2 o dvouhodinovém líčení

Příspěvek upraven 12.04.12 v 10:09

• Citovat
  • Upravit
13046

já taky musím použít minimálně řasenku ale to nezabere víc jak dvě minuty, učešu se během chvilky, na cvičení čas už ale nenacházím, každopádně než jdu ven s kočárkem učešu se natřu řasy, použiju někdy i pudr, parfém pěkně se obléknu pak pěkně obléknu klučíka a razíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5483
12.4.12 10:09
@nikitanikita píše:
to poznas az z 10min budes mit 50min…nez si namalujes jedno oko tak 10× vybehnes jelikoz te deti nenechaji..budu se bijou nebo padaji porad neco…nemíním se dohadovat!

Tak jak už tu psala Rosslyn - moc nevěřím tomu, že si maminka nenajde 10minut.. Na internet nebo plkání tady si ten čas ta mamina taky najde a mnohdy je to déle jak na 10minut za celý den :think: :nevim: ale pochopitelně, pokud ten zájem nebude, tak se vždycky najde dalších 10 důvodů proč to nejde, to je jasný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
12.4.12 10:09

mě odpadá starost o vlasy hodim dredy do uzlu a vyrážim..to je pohoda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
12.4.12 10:10

@rosslyn :D to jsem jen týden, ale tím pečováním myslím že nenosím vytahané tepláky, triko, a mastné vlasy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5483
@bára2221 píše:
Já to zvládla teď při psaní a houpání malýho :mrgreen:
:pankac: :potlesk: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054

Já se malovala i v porodnici, cca 4hodiny po porodu :oops: měla přijít vizita, ne?! :mrgreen: No ale čas si na to vždycky najdu, malýho nechám rabovat a za 10minut jsem vyfiklá. Oblečení jsem protřídila a srovnala ve skříni tak, abych měla po ruce ladící kousky, o tom, co si vezmu na sebe přemejšlim u přebalování nebo oblékání prcka ven. Snažím se být vyladěná do barev kočárku :oops: :mrgreen: Jen teda víc chodim jako holka sportovka, což jsem předtím nechodila, ale na podpatcích do lesa fakt nepůjdu. Navíc 3hodiny ostré chůze denně bych taky v lodičkách nedala :lol: Co zanedbávám jsou vlasy, ke kadeřnici chodim 2× za rok, po letních prázdninách a po zimě a vzhledem k praktičnosti nosím culík… :zed: U mě je to o prioritách, buď budu ráno serfovat tady nebo si namaluju obličej na ksicht :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186

A kde je napsáno, že krásná je jen nalíčená žena??? Já se nikdy moc nemalovala a teď se nemaluju vůbec. Ale rozhodně musím pleť pravidelně mazat, sem projedu peelingem, vlasy si taky foukám, ať nemám každý vlas jiným směrem … Ale co spíš, tak někdy na vsi ty ženy rezignují tak, že venku chodí v teplákách. já když jdu ven, tak se vždycky převleču a snad s výjimkou léta nechodím po vsi v tom v čem doma.
Toť můj názor :D
Ale moc pěkné téma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5483
12.4.12 10:11
@Gabrielaaa píše:
já taky musím použít minimálně řasenku ale to nezabere víc jak dvě minuty, učešu se během chvilky, na cvičení čas už ale nenacházím, každopádně než jdu ven s kočárkem učešu se natřu řasy, použiju někdy i pudr, parfém pěkně se obléknu pak pěkně obléknu klučíka a razíme :-)

paráda :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
12.4.12 10:13

taky si každý představí něco jiného pod představou dbát o sebe, já používám jen tužku, řasenku a jelení lůj, učešu se a když si hlavu zrovna nemyji tak mi to zabere 10 min a mam pak dobrý pocit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí