Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jo to jsem si taky říkala…a jak mě to přešlo, jsem ráda, když si stihnu aspoň nějak upravit vlasy…
malý byl nespavec, ale i tak jsem se snažila dát dohromady každý den. Bylo období, kdy v noci vstával každou hodinu a přes den taky moc nespal a to mi byla nějaká řasenka a sladěný oblečení úplně ukradený.
Jsem přece krásná i v džíních a bez mejkapu
tak co na sebe budu patlat srágory a rvát se do fiží. ![]()
Taky se ráda líbím, proto se vždycky snažím být upravená. Nikdy nevíte kdo vás překvapí. Jednou jsem musela jet pro dceru do školy a zrovna jsem měla umyté vlasy. Nestihla jsem si je ani vyfoukat, protože jsem musela hned vyrazit. Pak jsem se styděla jak jsem vypadala ![]()
Tak já o sebe pečuji a vydrželo mi to, i když mám už 2 děti a třeba ani nikam nejdu. Dělám to kvůli sobě a mému dobrému pocitu. Doma máme zrcadla a fakt mě po ránu děsí ta paní, co se plouží dělat snídani. Celý den bych se takhle nesnesla. Já chodím na kosmetiku a nechávám si obarvit řasy i obočí, takže se pak maluji naprosto minimálně. Ke kadeřnici chodím tak 1× za 2 měsíce. A 2 x do týdne chodím cvičit, jednak si skvěle odpočinu, jednak to dělá dobře mojí postavě, která po dvou dětech už není, jaká bývala.
tak já o sebe dbám, ale nic se nesmí přehánět
pravidelně chodím ke kadeřnici a na kosmetiku, kde si nechám i nabarvit řasy, protože co jsem na mateřský, tak jsem se přestala malovat.
Vlasy si po umytí vyžehlím. Po koupání si mažu celé tělo krémem. Každý den dvakrát použiju čistící vodu a krém na obličej. Trhám si obočí.
A tím končím
nepřijdu si zanedbaná, jsem se sebou spokojená. Nepotřebuji se každý den líčit, abych si připadala hezká.
@nikitanikita a proč 2 hodiny???
dát pudr a řasenku nebo lesk na rty zabere max 5 minut a vyžehlit vlasy mi zabere taky tak 5 minut, takže za 10 minut jsem z koupelny venku, nevím proč se tu píše o hodinových nebo dvouhodinových přípravách ![]()
@Gina108 rvát se do fiží
První, co mi bliklo před očima, byl Austin Powers
![]()
@lyrica píše:
Já chodím i doma ráda upravená, legíny a k tomu nějakej delší topík, trošku nalíčená, učesaná..přece jen ten chlap, co denně chodí do háku si to taky zaslouží, ne?
Tak a dost, máte pravdu, místo krafání jsem se mohla desetkrát namalovat
Sice mi to steče, jen co vylezu před barák, ale jdu na to:)
Taky se snažím dle možností, ale není to co bývalo. Než jdu ven, použiji vždy řasenku, pudr, někdy lesk na rty, pravidelně chodím ke kadeřnici. Váhu mám díky urputné střevní chřipce stejnou jak před porodem, co mě štve jsou nohy, od porodu mám pořád modřiny, takže nemůžu nosit sukně, nebo jen s hodně tmavýma punčochama. Jo a taky jsem úplně odvykla nosit boty na podpatku, tak když si je pak občas vezmu, tak mě hodně bolí nohy. Myslím, že by jsme o sebe měly pečovat i na mateřské
Mám radost, když mi to sluší a hned lepší náladu.
Mám 6-ti letou dceru a skoro 4 měsíčního syna. Upravuji se pořád stejně. Než někam jdu tak se namaluji (make-up, řasenka, rtěnka) umyju vlasy, vyfénuji, vyžehlím. Ráda se líbím