Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@brrrr píše:
To bylo pro @nikitanikita
o too ty nemusis mit vubec strach
na tom ze se nenamaluju nevidim nic co by me melo pripravit o manzela
koukam ze po nekolika strankach nekdo reaguje na muj prispevek jako anonym takze to bude asi dotycna co na me reagovala…trapneeeeeeeeeeeeeeeeeee
![]()
Dobré téma.Vážně jde hodně o to,co si člověk pod UPRAVENÁ nebo STARAT SE O SEBE představuje.Já se třeba moc nemalovala nikdy a když už řeknu,že jsem namalovaná,tak to znamená řasenku + lesk a maximálně pudr nebo tonovací krém.A to se stává tak v průměru 1× za dva měsíce.Jen málokterá žena dokáže make-up vybrat a nanést tak,aby nebyl vidět a opravdu jen sjednotil pleť.Pamatuju si jak jsme zrovna s kamarádem řešili,co to je za šok se probudit vedle holky,která ukázala pravou tvář
.Podle mě by žena měla být čistá!!!,odchlupená!!,učesaná!,neměla by ven chodit v teplákách pokud nejde zrovna běhat a barvit vlasy,pokud je má šedivé.Já mám ráda přirozenější vzhled-tzn. když člověk vypadá dobře,ale vypadá to,že pro to nemusí nic dělat(i když to není samozřejmě pravda
).Takže já kromě základní každodenní hygieny každý den myji vlasy(musím
),snažím se starat o pleť a hlavně epiluju,epiluju,epiluju-po nějaké době to už tolik nebolí a stojí to za to,nesnáším chlupy a takle nemusím holit nohy ob den žiletkou
.Jo a na jaře jdu tak 3× do solárka jako přípravu na léto(obličej neopaluju v solárku nikdy)Tož tak ![]()
@fifinka609 píše:
Dobré téma.Vážně jde hodně o to,co si člověk pod UPRAVENÁ nebo STARAT SE O SEBE představuje.Já se třeba moc nemalovala nikdy a když už řeknu,že jsem namalovaná,tak to znamená řasenku + lesk a maximálně pudr nebo tonovací krém.A to se stává tak v průměru 1× za dva měsíce.Jen málokterá žena dokáže make-up vybrat a nanést tak,aby nebyl vidět a opravdu jen sjednotil pleť.Pamatuju si jak jsme zrovna s kamarádem řešili,co to je za šok se probudit vedle holky,která ukázala pravou tvář.Podle mě by žena měla být čistá!!!,odchlupená!!,učesaná!,neměla by ven chodit v teplákách pokud nejde zrovna běhat a barvit vlasy,pokud je má šedivé.Já mám ráda přirozenější vzhled-tzn. když člověk vypadá dobře,ale vypadá to,že pro to nemusí nic dělat(i když to není samozřejmě pravda
).Takže já kromě základní každodenní hygieny každý den myji vlasy(musím
),snažím se starat o pleť a hlavně epiluju,epiluju,epiluju-po nějaké době to už tolik nebolí a stojí to za to,nesnáším chlupy a takle nemusím holit nohy ob den žiletkou
.Jo a na jaře jdu tak 3× do solárka jako přípravu na léto(obličej neopaluju v solárku nikdy)Tož tak
@brrrr píše:
No tak to se pak nemuzes divit jak vypadas. Aby Te pak manzel nevymenil za jinou, kdyz si na sebe neudelas cas!
Tak toto je trochu moc, nemyslíš?!? ![]()
@brrrr píše:
To bylo pro @nikitanikita
BRRR…trošku nechápu proč by Nik měla příjít o manžela,někdo uznává jiné hodnoty než mít doma zmalovanou.Asi by jsi se divila,ale hodně mužů má rádo ženy bez kila make - upu na tvářích.Má rádo ženy přirozené,čisté a to věřím,že Nik je.Každá o sebe pečujeme,tak jak uznáváme za vhodné.A každá má jiné priority!
@hvězdička25 píše:
BRRR…trošku nechápu proč by Nik měla příjít o manžela,někdo uznává jiné hodnoty než mít doma zmalovanou.Asi by jsi se divila,ale hodně mužů má rádo ženy bez kila make - upu na tvářích.Má rádo ženy přirozené,čisté a to věřím,že Nik je.Každá o sebe pečujeme,tak jak uznáváme za vhodné.A každá má jiné priority!
Přesně ták ![]()
@nikitanikita píše:
o too ty nemusis mit vubec strachna tom ze se nenamaluju nevidim nic co by me melo pripravit o manzela
koukam ze po nekolika strankach nekdo reaguje na muj prispevek jako anonym takze to bude asi dotycna co na me reagovala…trapneeeeeeeeeeeeeeeeeee
![]()
![]()
Necerti se!
Ja se k te diskusi dostala az ted, tak jsem zareagovala. Jen mi prislo zvlastni, ze jsi se zminovala o 2 hodinach potrebnych k uprave sveho vzhledu a ze Ti v tom brani deti. Mozna by Ti zbyl cas na upravu kdyby jsi tolik nevysedavala na netu, ne
?
@brrrr píše:
Necerti se!Ja se k te diskusi dostala az ted, tak jsem zareagovala. Jen mi prislo zvlastni, ze jsi se zminovala o 2 hodinach potrebnych k uprave sveho vzhledu a ze Ti v tom brani deti. Mozna by Ti zbyl cas na upravu kdyby jsi tolik nevysedavala na netu, ne
?
prosimte nestarej se o me …udelas nejlip:-)u netu mam ditko na kline takze jak dlouho tady sedim je moje vec a to jestli se maluju je taky moje vec… ![]()
@brrrr píše:
Necerti se!Ja se k te diskusi dostala az ted, tak jsem zareagovala. Jen mi prislo zvlastni, ze jsi se zminovala o 2 hodinach potrebnych k uprave sveho vzhledu a ze Ti v tom brani deti. Mozna by Ti zbyl cas na upravu kdyby jsi tolik nevysedavala na netu, ne
?
BRRR…můžu jeden dotaz?Máš děti,které po Tobě prskají mrkev?Děti,které si po každém papání ublinknou a zrovna mimo plenu,kterou si chráníš oděv?
Stejně je zajímavé, že v době aut. praček, myček, robotických vysavačů … apod., tady řešíme, že není čas na řasenku
Ono je to asi o prioritách
Do nikoho nerejpu, je to jen zamyšlení nad dnešní dobou ![]()
Myslím, že brrrr má pravdu s tím netem, ale trochu to přeháníš, nemyslíš??? Je to zvbytečné. Já se taky radši odreaguju u netu a něco si přečtu, než „je mám chvilku času … honem se běžím namalovat“
![]()
A ještě jeden - pokud děti máš…tulinkujete se?My ano a vždycky jsem celá oslintaná,ale mazlení s prďolkou miluji…make-up by mu asi nechutnal.Má radši mámu,která mu chutná,víš ![]()
souhalsim s tim,že žena ma byt upravena a to čista,navoněna nebo aspon ne smrdět potem,to je fakt humač
nemusi se za každou cenu malovat.
ja se maluju a ven vychazim jedině upravena,ale takova jsem ja,jak řika moje kamaradka dama.
ale když makam na zahradě,doma litam za holkou,blinka mi kluk do klina tak to faaakt dama nejsem.ale i tak když je toho hodně se prostě i doma upravim.
omyt se ,abych nesmrděla po praci,převleknout,abych byla čista ani malyho přeci nenecham poblinkanyho to faaakt musim.tot jen jaka jsem jaaaa.
mam plno kamaradek,ktere jsou přirozene nemaluji se a manžel jim nikam neutekl.
muj manžel zase ma rad,když jsem namalovana a vonava,strašně se směje,když se hrabu v hlině a leje ze mě,však řika moje damička.
,ale nevyměnil by mě,kdo by to dělal a pak se zase upravim.těch 5 minut dam
@bára2221 píše:
tý jo tady se to zvrtlo![]()
Já to nemyslím zle Baruš,jen jsem si představila co je u nás a x-krát za den si spravovat make-up…by mě ani nehlo
a bránit malému v tulení?Ani náhodou!Takže jak říkám je to o prioritách a pro velkou většinu maminek jsou to jejich děti ![]()
Příspěvek upraven 12.04.12 v 13:17