Krásná maminka

3347
12.4.12 09:27

krásná maminka

ahoj holky jedno takové odlehčené téma, mam takovej pocit, že spousta maminek kolem mě na sebe uplně přestane dbát, já se snažím o sebe pečovat.. chci být přeci krásná maminka i žena… jak jste na tom vy? Třeba mě to přejde až budu doma zavřená delší dobu a bude mi to připadat zbytečné ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5009
12.4.12 09:33

Třeba jo:) Ono když jsi matka týden, tak je to jiné než rok, víš :)

Občas zajdu ke kadeřnici, jednou měsíčně na kosmetiku. Maluju se, když jdu s manželem na večeři a nebo s bezdětnou kamarádkou na kafe :mrgreen: Jinak to moc neřeším :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
12.4.12 09:35

chci byt krasna maminka, ale nejak mi prijde zbytecne se hodinu cesat a malovat, paradit… stejne mi maly hned chytne za vlasy a omatla susenku po triku a hodinova prace je v haji :mrgreen: a kdyz ti visi dite na noze a jeci, tak to dost dobre nejde a jses rada, ze si obleces alespon kalhoty
jsem takova, jaka jsem, nepotrebuji se schovavat za vrstvu makeupu. max dam v rychlosti rasenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
12.4.12 09:36

Nebude ti to připadat zbytečné, já to mám také tak :mrgreen: . Než jdeme s malou na procházku, tak na sebe naplácám minimálně pudr a řasenku ;) . Je to přece hezký pocit, když jdeš s kočárkem a stejně se po tobě chlapi otáčí :mrgreen: . Já jsem dokonce takový magor, že jsem si koupila šedý kozačky - aby mi ladily s kočárem, když nenosím kabelku :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
12.4.12 09:37

nestihám..nechodim jak smudla ale 2hod v koupelne travit nemuzu :-)ono te to prejde to mi ver :-)spis nebude cas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
12.4.12 09:37

No, tak těch neupravených maminek je maštěstí čím dál méně… Já o sebe dbám- teda snažím se, nalíčit oči mi trvá pět minut, ráno se osprchuju, použiju parfém. Jednou za dva měsíce jdu ke kadeřnici, klidně se třema dětma… Začala jsem cvičit, abych zase po těhotenství shodila kila- po všech jsme s evrátila n apůvodní váhu

• Citovat
  • Upravit
41882
12.4.12 09:40

Dbám o sebe, záleží mi na tom, jak vypadám a o to víc, když jsem maminka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
12.4.12 09:40

tak já se snažím vadí mi když nejsem upravená ale když jdu s děmi ven tak jak vyjdu takje to pohoda pak ale tahám kočár a staršího za ruku tak to se během chvíle zapotím a je po cítění se dobře horor to byl v zimě tojsem jeětě ani nevylezla s kočarkárny a už jsem byla otrávená :) no někdy je to lepší a někdy horší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
12.4.12 09:41

Když jsem měla jedno dítě, tak jsem každé dva měsíce chodila ke kadeřníkovi, skoro každý den, když bylo hezky jsem dala dceru do sedačky na kole a vyrážely jsme, občas jsem si koupila nějaký ten hadřík apod. Ted mám dvě princezny, ke kadeřnici chodím tak 2× do roka, manžel se vrací až večer, takže na kole taky moc často nejezdíme, chodíme ale na procházky, na sebe jsem si nekoupila už asi 1,5 roku nic, řasenka mi vydrží tak půl roku, hodně spíš utrácím za oblečení pro holky , takže když mě někdo potká, tak vidí, jak jsou holky vyfintěné, ale maminka nic moc ;)Ještě stěstí, že chodím občas do práce, kde musím nosit kostýmy, páč aspoň tak mě to nutí, abych o sebe víc dbala a abych moc netloustla

Příspěvek upraven 12.04.12 v 09:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
12.4.12 09:42

Já teda spíš chodím ve sportovním stylu, džíny triko, ale snažím se, aby to k sobě alespoň ladilo, a nebyla to móda minulýho století:-) Myslím si ale, že jde jen o to chtít, já když se chci nalíčit, dám si malou do koupelny, ona rabuje skříňky, to jí vydrží i 20 minut a to mi stačí k nalíčení a načesání. Nebo když spinká, tak se jdu upravit. Stačí mi 15 minut, abych se nalíčila a učesala a to myslím máme tolik času denně na sebe všechny. To že nechodím v sukýnkách je jen o tom, že to není můj styl, ale kdyby byl, tak myslím, že na to nic není si tu sukni vzít a k tomu nějaké pěkné tričko. Jiná věc je tloušťka, mně se to naštěstí vyhlo, i když 4 kg nahoře od porodu mám stále. Ale pracuju na tom, chodím večer cvičit a manžel dává malou do posýlky (2* týdně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733

taky se chvílema snažím , ale sem pořád doma tak to ani nějak nemá smysl… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355

ahojky já bych teda neupravená nemohla jít ani vynést koš :mrgreen: ..každé ráno si musím udělat chvilku abych na sebe něco naplácala jinak bych se sama na sebe nemohla podívat :cert: ..nesem od přírody krasavice,ale závidím těm co to maj na háku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
12.4.12 09:43

Pečuji o sebe dost,maluju se,chodím pěkně oblečená a to i po doma,cvičím,hubnu.Myslím že mají moje děti hezkou maminku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
12.4.12 09:44

Já chodím i doma ráda upravená, legíny a k tomu nějakej delší topík, trošku nalíčená, učesaná..přece jen ten chlap, co denně chodí do háku si to taky zaslouží, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
12.4.12 09:45
@lyrica píše:
Já chodím i doma ráda upravená, legíny a k tomu nějakej delší topík, trošku nalíčená, učesaná..přece jen ten chlap, co denně chodí do háku si to taky zaslouží, ne? :mrgreen:
:pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria