Krásná maminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
byron
12.4.12 14:32
@Regina Hero píše:
Ale je rozdíl, když se někdo jen vrací ven v oblečení, co si tam při nějaké činnosti ušpinil, nebo když to někdo nosí třeba týden, dva a pak je to nejen poznat, ale i cítit… a že podobná taková seděla vedle nás na vítání občánků, bezdomovkyně hadra… a to na povzánce doporučovali společenské oblečení… ale někdo asi neumí ani pořádně číst… chápu, že třeba nejsou peníze na nové oblečení, když se třeba po porodu změní postava, ale pračku snad už máme všichni… nebo umývadlo, mýdlo a vodu k dispozici… ;)

souhlasím, furt se to zaměnuje.
Stejně tak to není o osobním stylu :roll: , že někdo běhá rád po lese a nosí outdoorový hadry neznamená, že je neupravený, smrdí, žejo. A to oblečení bývá i dost drahé.
Jde o nějakou osobní hygienu, a na kadeřníka má čas taky každý

• Citovat
  • Upravit
9995
12.4.12 14:34
@byron píše:
souhlasím, furt se to zaměnuje.
Stejně tak to není o osobním stylu :roll: , že někdo běhá rád po lese a nosí outdoorový hadry neznamená, že je neupravený, smrdí, žejo. A to oblečení bývá i dost drahé.
Jde o nějakou osobní hygienu, a na kadeřníka má čas taky každý

Takový kadeřník se ještě nenarodil, který by mi vytvořil dokonalý účes z mých pěti vlasů ve dvou řadách. Jinak souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
12.4.12 14:40

@Regina Hero : No fuj! To už je ale vrchol. Teda, že nepoužiju ani řasenku, to se mi teda stane, ale že bych šla špinavá a smradlavá to teda ne. Zvláště, na takovou akci, dítě nedítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
12.4.12 14:40

@Paoloska já vím že ne každý ho potřebuje… ale víš, jak jsem to myslela :D

• Citovat
  • Upravit
4132
12.4.12 14:41

No ale to už se tu bavíte o lidech špindírách že jo. Z původního to nemá co dělat. Krásná maminka může být nalíčená i nenalíčená, oblečená za dámu i za sportovkyni atd atd. Krása je o sebevědomí, hygieně, chování a vystupování.
Pokud toto schází, tak je to na pováženou a přemýšlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
12.4.12 14:47
@beckie píše:
No ale to už se tu bavíte o lidech špindírách že jo. Z původního to nemá co dělat. Krásná maminka může být nalíčená i nenalíčená, oblečená za dámu i za sportovkyni atd atd. Krása je o sebevědomí, hygieně, chování a vystupování.

Každá žena má mnoho tváří :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.12 14:50
@beckie píše:

Tak já vzala zase že se bavíme o tomto- jak o sebe dbát a že jsou mezi námi špindíry.
O osobní styl nejde, podle mě, ale o péči o plet například.

Já mám kamarádku a furt do ní hustim, každý večer si vyčisti plet a namaž se! Máš plet suchou, musíš o sebe dbát :nevim: . Vždyt tp zabere několik minut, deset maximálně. No, vždy odkejve ale podle mě to moc nedělá a vymlouvá se právě na děti.
Potom si stěžuje, že nevypadá přitažlivě, aby se líbila manželovi, ale také se sebopu nic nedělá. Na tyto stížnosti jsme už trošku alergická a vždy ji řeknu, že jaká se udělá, taková bude.
A ranní sprchu by tedy potřebovala portože často fakt nevoní a jde klidně mezi lidi

• Citovat
  • Upravit
302
12.4.12 15:05

No hlavně ta péče se jí přeci vrátí! Když o sebe člověk pečuje, tak vypadá přeci o několik let mladší, ne? Nechceme být krásné mamky jen když jsou děti malé, ale i až vyrostou. Je lepší přeci, když vás váš puberťák představuje kamarádům a oni řeknou, ty jo, ty máš mladou mamku než když se začnou vyptávat kolik, že vám vlastně je, a že si mysleli, že je vám tak o deset let víc. Mě se teda stává, že když svojí mamku přestavuju, tak se mě pak kamarádi ptají, jestli mě neměla třeba v 15 nebo jestli je to fakt moje máma, že vypadá tak na 35 maximálně :mrgreen: a to jí je o deset víc. Jsem na ní fakt hrdá a to samé chci i pro své děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
12.4.12 15:08

hmmm to ja bych moc chtěla vypadat mladě a staram se o sebe.ale už ted jsem na palici,že po těch zdravotnich problemech a psychice my vylezly pěkně vrasky.chjpooo.
no až kačce bude 20 tak mě 50 snad budu aspon vypadat na ten svuj věk.no pak se hold vic hodim do gala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
12.4.12 15:13
@mucinka2 píše:
hmmm to ja bych moc chtěla vypadat mladě a staram se o sebe.ale už ted jsem na palici,že po těch zdravotnich problemech a psychice my vylezly pěkně vrasky.chjpooo.
no až kačce bude 20 tak mě 50 snad budu aspon vypadat na ten svuj věk.no pak se hold vic hodim do gala :mrgreen:

Právě, je to i té psychické pohodě. Když nemáš klid v duši, nebo jsi nemocná, vážně nemůžeš vypadat super skvěle. Tím nechci říct nic špatnýho 8o asi to neumím vyjádřit…Mamča má za sebou taky psychický problémy i ty zdravotní a přesto, vypadá báječně. Hned jak se z nemoci dostala a i ta psychyka byla lepší, tak se to o dost zlepšilo. A to vůbec nemluvím o make upu. Ale o tom, že si maže obličej, čistí pleť a sem tam zajde na kosmetiku. Občas se zdravě protáhne a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
12.4.12 15:19
@byron píše:
@Paoloska já vím že ne každý ho potřebuje… ale víš, jak jsem to myslela :D

Jasné ;) Ale kdybys o někom věděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
12.4.12 15:22

Taky jsem myslim upravena maminka…Ani po 2 letech me to nepreslo :kytka: …Rano jsem za 10 min hotova a kdyz jdu ven pridam k tomu pekne obleceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
12.4.12 17:10

@atominnka jo jo z kt, mary kay používám také, dražší ale super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
12.4.12 17:55

Ahoj holky, já se už nemaluju několik let.. Ale v poslední době na sobě dost pozoruju vrásky, hlavně kolem rtů a pak na čele. Děláte s tím něco? Pomůže začít chodit na kosmetiku na nějakou tu regeneraci? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
12.4.12 18:04

mě by teda zajímalo kolik taková kosmetika stojí?nikdy jsem na tom nebyla..ale jak já bych se nechávala alespoň chvilku opečovávat jéééé :pankac: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí