Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
S tím cvičením to mám stejně. Mnažel dělá kolem rekonstrukce baráku + nějaká ta fuška, aby jsme se měli líp a tak je mi vyloženě blbý říkat, ať třeba 1,5 hodiny pohlídá, že bych jela na cvičení. A navíc pořád mlsám…
Jinak ostatní - pokud nemáš vlas mastný a umaštěný tepláky, dkyž jdete ven, tak se mi to zdá celkem přirozený. Já se doma taky nemaluju, ale třeba studená voda, krém, jsou samozřejmost.
Ale pokud si to všechno vadí, tak se tomu postav. Doma se lehce namaluj, byť jsi na vesnici. Ven se taky můžeš obléct pěkně, ne? Já třeba rifle nosila vždycky. Po vsi asi v lodičkách chodit nebudeš, ale určitě se dá najít pěkná a zároveň pohodlná varianta.
Mě občas hlava nebere to stěžování si některých.. věčně si stěžují, že na to nemají čas, že maj uplakaný miminko atd.. což chápu, sama mam co dělat, ale nestěžuju si.. nechápu prostě jak si tu můžete stěžovat některé, že nemáte čas na to, trochu se nalíčit a upravit každý den, ale přitom tady dokážete dlouhé hodiny debatovat.. neřikám všechny, tak se na mě hned všechny nesesypte, ale sakra, na sebe čas nenám, ale na krafání na emiminu jo?! divný… ono to neni ani tak o času…
To samí s tím jak si tu některé neustále stěžují, že nemají čas na úklid, žehlení a já nevim co všechno a přitom opět, dokážou tu dlouuuze debatovat o tom jak nestíhají.. tak prostě, nesedim u počítače, ale zvednu se a du něco dělat ne? ![]()
Tak ted zrovna mam malyho na kline, hraje si s hrackou a ja koukla na pc.. ale zehlit si vlasy s prckem na kline? to fakt ne teda..
@a12 píše:
Tak ted zrovna mam malyho na kline, hraje si s hrackou a ja koukla na pc.. ale zehlit si vlasy s prckem na kline? to fakt ne teda..
Jak řikam, neřekla sem všechny, ale kolikrát dětičky spinkaj, maminky maj čas se zkulturnit, ale místo toho sedí u pc a paknsi stěžujou, že nemají čas na to se upravit… nepobíram prostě..
Tak treba ja spis mluvila o to, ze mam uplakane miminko tak ze kdyz je fakt hodne protivnej tak ho neplanovane capnu a hodim do kocaru a jdeme se projet okolnima ulicema.. a to proste nemam cas se pul hodiny upravovat a nechat ho tu brecet
kdyz vim ze jdu na treba treti hodinu k doktorce a malej pravidelne po obede spinka tak samozrejme tu dobu venuju tomu ze se trochu upravim, ale nemaluju, dost casu mi zaberou ty blby vlasy
ale ja se nikdy nejak moc neupravovala, jako liceni a tak ale vlasy jsem si vzdycky udelala to zas jo.. ja se hlavne licit neumim, takze kdyby stravila pul hodiny u zrcadla malovanim tak bych pak vypadala nejspis jak omalovanka
jooo a jinak k tomu co rikas, si mi pripomnela moji ucitelku.. zkousela jednu zakyni ktera latku neumela ale byla dost vyrazne namalovana a to na zakladce moc radi nemaj.. a ucitelka se ji pri tom zkouseni zeptala jak dlouho ji to trva.. a ona ze tak pul hodiny.. tak ji rekla ze kdyby se radsi misto toho pul hodiny ucila tak nemusela mit za 5 ![]()