Krásná maminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
355
12.4.12 14:00
@nikitanikita píše:
http://www.youtube.com/watch?…

taky jsem ho sem chtěla hodit skvěle to sedí k týhle debatě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
12.4.12 14:00

povedeny video supeeeer,jsem se pobavila :lol: :lol: trefny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
12.4.12 14:05

holky tuhle miluju :-) http://www.youtube.com/watch?… take k tematu trochu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
12.4.12 14:08

@nikitanikita Tu miluju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
12.4.12 14:12
@meringa píše:
@nikitanikita Tu miluju :srdce:

ja takyyyyyyyyyyyy …jsem rockerka ale tohle me dostalo porad poslouchám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
12.4.12 14:15

Opravdu je nejdůležitější cítit se dobře a hlavně, aby byl spokojený i chlap, kterýho máte doma ;) A když už jste tu narazili na ty děti - já teda budu nejvíc spokojená, když bude celý od bahna,písku a pod, když bude šťastný, než abych za ním běhala a držela ho stranou od veškerý srandy jen proto, aby moje dítě zůstalo jako ze žurnálu a oblečení čisté. Je taky jasný, že ani mamka, co si se svým dítětem hraje venku a užívá si to naplno, tak taky nezůstane úplně čistá, to jí ale přeci na kráse nebere, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
12.4.12 14:16

@nikitanikita U mě teď vedou šrouby a matice… :mrgreen: Kamarád nechal zahrát tuhle písničku přítelkyni a hned po tom jí řekl, že přesně tohle chce a jestli si ho vezme :srdce: (a aby to bylo k tématu - nelíčí se vůbec a strašně moc jí to sluší :palec: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
12.4.12 14:17
@meringa píše:
@nikitanikita U mě teď vedou šrouby a matice… :mrgreen: Kamarád nechal zahrát tuhle písničku přítelkyni a hned po tom jí řekl, že přesně tohle chce a jestli si ho vezme :srdce: (a aby to bylo k tématu - nelíčí se vůbec a strašně moc jí to sluší :palec: )

juuuuuuuu klasne :-) to je jasny krasne jsme i bez make up :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
12.4.12 14:18

@FairyDrumy Já si jako malá nejvíc srandy užila v kravíně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
12.4.12 14:21
@meringa píše:
@FairyDrumy Já si jako malá nejvíc srandy užila v kravíně :mrgreen:
:palec:
Já teda na stromě a u řeky v bahně :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
12.4.12 14:22
@Mišanila píše:
Přesně jak u nás, někdy mám pocit, že jsem chodící reklama na Hudy sport :mrgreen:
Furt s baťohem, sportovní kalhoty, outdorový nepromokavý boty a manžel to samý, je to horolezec a na nějakou módu si teda nepotrpí :)

Nemaluju se, ale já jsme se nemalovala až na vyjímky nikdy a manžel není fanda mejkapu. Jednu dobu jsem zkoušela bejt za dámu, nosit sukně, sáčka, podpatky, ale zjistila jsem, že mi to prostě nejde, nebaví mě to a nejsem to já. I když pěkně žensky oblečená a hezky namalovaná ženská vypadá hezky.
Ale já jsme přírodní, sportovní typ, co jde radši na louku, do lesa než na promenádu nebo na ples, s tím nic nenadělám.

Ale jinak na sebe dbám, sprchuju se, navštěvuju kadeřnici, občas i kosmetiku, takže jako nějaký chlupatý yeti nevypadám :-)

No můj muž taky pohory nesundá a já miluju keeny, ale je fakt, že třeba do města pohory nenosím, (to on klidně jo - hlavně v zimě a já se mu nedivím), to si vezmu normální boty, džíny, legíny, sáčko…taková sportovně-elegantní, snažím se to rozlišovat, ale já do centra jezdím tak málo, že už jsou to vyjímky. Ale za dámu být umít, to zase jo. A klidně i jede jednou za uherský rok nakupovat s nějákou nedětnou kamarádkou čistě ženský hadříky a kabelky a tak. Ale beru to spíš jako srandu.
A namalovaná se sama sobě už moc nelíbím, možná je to tím, že to pořádně neumím. :nevim: :nevim: Ale připadám si jako plakát. Vždycky je to na mě něják moc.
Ale holit se musím dvakrát denně, protože nesnesu ty rašící chloupky, takže ráno i večer musí pryč. Ale už mi to nepřijde, je to otázka pár minut. Stejně tak očištění pleti. Ale to už mi přijde spíš jako otázka hygieny než jakékoliv upravenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
12.4.12 14:23

holky jdu s detma ven strasit lidi tak paaaaaaaaaaaa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
12.4.12 14:24
@nikitanikita píše:
holky jdu s detma ven strasit lidi tak paaaaaaaaaaaa :lol:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
12.4.12 14:24
@FairyDrumy píše:
Opravdu je nejdůležitější cítit se dobře a hlavně, aby byl spokojený i chlap, kterýho máte doma ;) A když už jste tu narazili na ty děti - já teda budu nejvíc spokojená, když bude celý od bahna,písku a pod, když bude šťastný, než abych za ním běhala a držela ho stranou od veškerý srandy jen proto, aby moje dítě zůstalo jako ze žurnálu a oblečení čisté. Je taky jasný, že ani mamka, co si se svým dítětem hraje venku a užívá si to naplno, tak taky nezůstane úplně čistá, to jí ale přeci na kráse nebere, ne?

jjo, kdybys věděla jak já chodím domů :roll: :roll: :roll: a moje dítě je nejšpinavější ze všech v okolí, vždycky, nechápu jak se jí to daří, stejně tak psi…naposledy, když jsme v létě byli s M v zoo, tak malá byla od prachu od hlavy až k patě, úplně černá a běhala tam jen v sandálkách, plíně a zapraseným triku…no maminky na nás koukaly, ale když ona vypadal tááák spokojeně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
12.4.12 14:27
@FairyDrumy píše:
Opravdu je nejdůležitější cítit se dobře a hlavně, aby byl spokojený i chlap, kterýho máte doma ;) A když už jste tu narazili na ty děti - já teda budu nejvíc spokojená, když bude celý od bahna,písku a pod, když bude šťastný, než abych za ním běhala a držela ho stranou od veškerý srandy jen proto, aby moje dítě zůstalo jako ze žurnálu a oblečení čisté. Je taky jasný, že ani mamka, co si se svým dítětem hraje venku a užívá si to naplno, tak taky nezůstane úplně čistá, to jí ale přeci na kráse nebere, ne?

Ale je rozdíl, když se někdo jen vrací ven v oblečení, co si tam při nějaké činnosti ušpinil, nebo když to někdo nosí třeba týden, dva a pak je to nejen poznat, ale i cítit… a že podobná taková seděla vedle nás na vítání občánků, bezdomovkyně hadra… a to na povzánce doporučovali společenské oblečení… ale někdo asi neumí ani pořádně číst… chápu, že třeba nejsou peníze na nové oblečení, když se třeba po porodu změní postava, ale pračku snad už máme všichni… nebo umývadlo, mýdlo a vodu k dispozici… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí