Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No a jdu se pochlubit. Ráno jsem psala, že bych se místo kafrání mohla namalovat, to se podařilo a dokonce! jsem se pečlivě odlíčila, vyčistila si obličej a použila krém
tak si pojďme občas napsat, co jsme pro sebe ten den udělaly, mně to pomůže se inspirovat ![]()
@rosslyn já se nezlobím jen si myslím že to jak dlouho seš maminkou s tím nemá zas tolik co do činění
A vidiš jak tě diskuze naladila, určitě si měla ze sebe dobrý pocit pak ne? a jinak jsem ráda že diskuze i zaujala
) jsme hold každá jiná
@Vrtul já si zase myslím, že to má s tím co do činění. U mě opravdu má:) Ale netvrdím, že u všech:)
Mne se tato diskuze taky moc libi,rada jsem si procetla co ktera delate-jak o sebe pecujete a mnohe me i inspirovalo,diky:).Rano jsem vstala,deti jeste spaly,stihla jsem si umyt hlavu a dat si na oblicej cistici masku.Jinak se moc nemaluji,jen rasenku musim mit kazdy den a kryci tycinkou zakryvam drobne pupinky
Čau holky,
tak já teda každý den nahodím minerální pudr, řasenka, zdravíčko a světlá rtěnka. Když je chuť, dám si i stíny, ale to podle času a akce, na kterou se chystám. Na prochajdu s kočárem se nebudu líčit jak do divadla, že?
Jinak když to na mě přijde, klidně i s tím kočárem vyjdu na podpatkách…jen tak, prostě pro ten pocit ![]()
@Partes píše: Čau holky,
tak já teda každý den nahodím minerální pudr, řasenka, zdravíčko a světlá rtěnka. Když je chuť, dám si i stíny, ale to podle času a akce, na kterou se chystám. Na prochajdu s kočárem se nebudu líčit jak do divadla, že?Jinak když to na mě přijde, klidně i s tím kočárem vyjdu na podpatkách…jen tak, prostě pro ten pocit
jooo taky mam chut i za kočarkem byt za damu.
dneska jsem vyletěla,rychlovka za 30 min.i s dětma na cestě do školky,ale oči namalovany a pusa byla,učesana taky tak snad na mě nebyl hrozny pohled
však nikdo nevi,kolik mi to dalo prace ![]()
@nikitanikita píše:
prosimte nestarej se o me …udelas nejlip:-)u netu mam ditko na kline takze jak dlouho tady sedim je moje vec a to jestli se maluju je taky moje vec…
Urcite to znas. Kdo nechce hleda duvody, kdo chce hleda zpusoby. Jasne, je to Tva vec, ja jen zareagovala na Tvuj prispevek a Ty jsi se hned nacepyrila. Nesvedci to o necem? Jo a jen mi je trochu lito Tveho ditka, ktere Ti musi u PC sedet na kline a cucet do monitoru misto aby si s Tebou hralo. Sedis u toho nonstop.
Zajímal by mě váš názor - sem těhotná, denně se mažu mlíkem pro těhule kvůli striím (né že bych už nějaký neměla z puberty ale i tak…). Myslíte, že by mělo nějaký efekt i zpevňující těl.mlíko? Břicho by spíš mělo být pružný ne? A gel na celulitidu sem taky přestala používat, aby se mi do těla nevyplavovali toxiny. Tak nevím nevím co pro sebe můžu dělat, aby to nakonec nebylo špatně. Díky
@mrnousekjaninka já se poctivě mazala olejíkem proti striím od Hippu a celé těhotenství jsem neměla strii..a pak mi břicho těsně před porodem popraskalo (10 dní jsem přenášela). Švagrová používala obyčejný olivový olej a je bez strie ![]()
@mrnousekjaninka ono ty strie jsou hodně i o genetice. já jsem se celou dobu těhotenství poctivě patlala vším možným proti striím a říkala jsem, jak někdo může mít v dnešní době břicho samou strii. no a nakonec je mám všude kam se podívám..
a moje máti taky, takže u mě je to bohužel genetický… ale asi bych na sebe nic moc jinyho než to pro těhotné nemazala, kdyby to náhodou chtělo jít do těla… ![]()
@rosslyn já taky používám na strie v podstatě to nejobyčejnější co sem sehnala, pač co sem vyzkoušla různý dražší krémy a séra, tak mi vůůbec nevyhovovali
jen pořád nevim, co na sebe patlat můžu a nemůžu, abych pak neskončila sice „krásná“ ale mělo to dopad na mimčo
Ahoj maminky.Já jsem po třetím dítěti a nikdy jsem se nemazala žádným olejíčkem ani krémem proti striím ..jen možná chvilinku v prvním těhu ale moc mě to nebavilo,tak jen když jsem si vzpomněla. A nemám žádné strie ani popraskané bříško.Slyšela jsem že po třetím těhu se špatně zhazují kg ale já jsem je zhodila bez problémů a už jsem zase na své váze.A to nejsem nejmladší
Jinak se snažím každý den být upravená.Ne úplně zmalovaná,jen decentně.Jelikož jsem nehtařka,tak jsem měla dlouho i nehtíky.Ale peřd porodem jsem si je sundala a pořád se nějak nemůžu přemluvit,abych si udělala nové.Je krásné mít upravené nehty a ruce.Tak na léto si je určitě udělám.Přeji vám všem hezký den ![]()
@mrnousekjaninka píše:
Zajímal by mě váš názor - sem těhotná, denně se mažu mlíkem pro těhule kvůli striím (né že bych už nějaký neměla z puberty ale i tak…). Myslíte, že by mělo nějaký efekt i zpevňující těl.mlíko? Břicho by spíš mělo být pružný ne? A gel na celulitidu sem taky přestala používat, aby se mi do těla nevyplavovali toxiny. Tak nevím nevím co pro sebe můžu dělat, aby to nakonec nebylo špatně. Díky
ahoj, mě prospěl normální (panenský, ne žádný laciný nekvalitné) olivový olej. obden na noc jsem promazala břicho a strie nejsou
Nebo klasická indulona. Podle mě jsou ty drahý speciální krémy k ničemu.
@Brrrrr píše:
Urcite to znas. Kdo nechce hleda duvody, kdo chce hleda zpusoby. Jasne, je to Tva vec, ja jen zareagovala na Tvuj prispevek a Ty jsi se hned nacepyrila. Nesvedci to o necem? Jo a jen mi je trochu lito Tveho ditka, ktere Ti musi u PC sedet na kline a cucet do monitoru misto aby si s Tebou hralo. Sedis u toho nonstop.
No a mě je líto tebe
Buď si za svým názorem stojíš, tak se k němu přihlaš veřejně - a nebo místo peskování pod anonymitou drž pysk a šoupej nohama ![]()