Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Brrr…když se tady navážíš…neodpověděla jsi mi na otázku?Docela by mě zajímala odpověď.A když jsme u toho Nik Ti něco udělala?
ahoj, ja se mazu jednou za cas, ani v jednom tehotenstvi jsem se memazala a kdyz, tak jen obyc telovym mlekem a strii nemam ani jednu ![]()
tohle je vazne o genetice. nekdo se muze mazat predrazenyma kremama od rana do vecera a stejne je mit bude. pokud je kuze malo elasticka, ani kremy za tisice to nezachrani.
Do nikoho se nenavazim, pouze jsem reagovala na jeji prispevek ve kterem psala, ze dve hodinyv kouplene proste travit nemuze a nemini se o tom dohadovata basta fidly.
Jasne je to jeji vec a já ji to neberu, pouze jsem zareagovala na obsah daneho prispevku a zalezi na tom jak to kdo vezme.
Jsme preci na verejne diskusi a kazdy v ramci slusnych mravu si zde muze napsat svuj nazor, tot jsem udelala i já. Nicmene uprava nezabere vic jak 20 minut. Dle meho si ovsem pani protireci tim co pise, uz z toho hlediska , ze na netu travi hodiny, ikdyz tedy s ditetem, ktere ji pritom sedi na kline.
![]()
Kazdy mame sve preference a pro mne mezi ne patri prave zminovana uprava sveho vzhledu a na tom si já zakladam. Ikdyz na sebe denne neplacam tuny pudru, ale chodim ucesana, upravena a pekne oblecena treba jen pro svuj dobry pocit.
Deti mam a hned dve. Upravu sveho vzhledu, stejne tak jako i par veci kolem domacnosti si udelam pred tim nez deti vstanou nebo behem odpoledniho spani. Tudiz mam v prubehu dne vice casu na deti . Zalezi na kazdem jak si svuj cas zorganizuje, je to jenom o tom. Samozrejme se muze stat, ze mne dite zaspini, poblinka atp, ale preci kvuli tomu nebudu chodit preventivne neupravena a ve starych hadrech. ![]()
No jestli jsem mym prispevkem nekoho urazila, pobourila, tak se omlouvam. Proste jsem jen reagovala pro mne na nemsmyslny prispevek. Tot vse. Loucim se a uz vam to tu radeji preventivne nebudu kazit. Preji peknou zabavu.
@Brrrrr píše:
Do nikoho se nenavazim, pouze jsem reagovala na jeji prispevek ve kterem psala, ze dve hodinyv kouplene proste travit nemuze a nemini se o tom dohadovata basta fidly.Jasne je to jeji vec a já ji to neberu, pouze jsem zareagovala na obsah daneho prispevku a zalezi na tom jak to kdo vezme.
Jsme preci na verejne diskusi a kazdy v ramci slusnych mravu si zde muze napsat svuj nazor, tot jsem udelala i já. Nicmene uprava nezabere vic jak 20 minut. Dle meho si ovsem pani protireci tim co pise, uz z toho hlediska , ze na netu travi hodiny, ikdyz tedy s ditetem, ktere ji pritom sedi na kline.
![]()
Kazdy mame sve preference a pro mne mezi ne patri prave zminovana uprava sveho vzhledu a na tom si já zakladam. Ikdyz na sebe denne neplacam tuny pudru, ale chodim ucesana, upravena a pekne oblecena treba jen pro svuj dobry pocit.
Deti mam a hned dve. Upravu sveho vzhledu, stejne tak jako i par veci kolem domacnosti si udelam pred tim nez deti vstanou nebo behem odpoledniho spani. Tudiz mam v prubehu dne vice casu na deti . Zalezi na kazdem jak si svuj cas zorganizuje, je to jenom o tom. Samozrejme se muze stat, ze mne dite zaspini, poblinka atp, ale preci kvuli tomu nebudu chodit preventivne neupravena a ve starych hadrech.
No jestli jsem mym prispevkem nekoho urazila, pobourila, tak se omlouvam. Proste jsem jen reagovala pro mne na nemsmyslny prispevek. Tot vse. Loucim se a uz vam to tu radeji preventivne nebudu kazit. Preji peknou zabavu.
Toš tak s tím bych souhlasila ![]()
Já osobně jsem 2 měsíce po porodu neměla na úpravu doma čas. Ale když jsem vytáhla paty z domu, tak jsem tu fasádu na obličej hodila, bez fasády jsem nikam nešla
.
Teď jsem po MD pracující a ranní úprava fasády mě trvá 30-40minut a cítím se hlavně fajn a baví mě to na mě něco tvořit.
Na toto jsem měla dobrý vzor a to mou matku, kterou jsem nikdy nezažila, že by šla do práce neupravená, nenalíčená s nenadělanou hlavou.
Závěrem chci jen říct, že zkrášlení ženy přináší své ovoce
a hlavně to také zapracuje na ženském sebevědomí, což je dost důležité
pro nás „ženy“
@Brrrrr píše:
Do nikoho se nenavazim, pouze jsem reagovala na jeji prispevek ve kterem psala, ze dve hodinyv kouplene proste travit nemuze a nemini se o tom dohadovata basta fidly.Jasne je to jeji vec a já ji to neberu, pouze jsem zareagovala na obsah daneho prispevku a zalezi na tom jak to kdo vezme.
![]()
Deti mam a hned dve. Upravu sveho vzhledu, stejne tak jako i par veci kolem domacnosti si udelam pred tim nez deti vstanou nebo behem odpoledniho spani. Tudiz mam v prubehu dne vice casu na deti . Zalezi na kazdem jak si svuj cas zorganizuje, je to jenom o tom. Samozrejme se muze stat, ze mne dite zaspini, poblinka atp, ale preci kvuli tomu nebudu chodit preventivne neupravena a ve starych hadrech.
![]()
ja tu o neupravenych hadrech,vlasech vubec nemluvila..bavila jsem se o malovani…ja si vubec neprotirecila rekla jsem ze nebudu travit 2hod v koupelne(receno obrazne)a ty se toho chytnes hned jak slepice po flusu(asi mas nejaky komplex)..mam jine priority a nehodlam tady cist kecy o tom ze me manzel opusti!!!Vis o me a me rodine uplne kuloví takze se radeji starej o sebe!!A to jestli sedim u Pc s malou je taky moje vec(ty jim treba zase hulís pod nos a jiné,samozrejme to nepriznas:-)…nesedim tu nostop jak ty pises,ono totiz napsat par prispevku neni problem stiham u toho uvarit a jine veci:-P..ale asi zase tvoje dedukce(asi jsi jasnovidka)..takze se mej krasne klidne si dal maluj tunu make up a na me se vykasly!!! ![]()
@Jenika píše:
„Ono když jsi matka týden, tak je to jiné než rok“. Prní co jsem četla a hned mě to nazvedlo. Opravdu nechápu. Naopak , čím je dítě větší, tak mám pocit, že se dá stihnou víc a chtít být za krásnou, to snad ani nemá nic s dítětem společnýho. Prostě budťo to chci a nebo ne. A to co chci, na to si čas vždy udělám. A nemusím na to potřebovat kadeřnice, kosmetičky atd. A trochu se nalíčit, umýt vlasy a pěkně se obléct, na to snad nepotřebuju tolik času.
Souhlasím, mám to stejně ![]()
Prostě a jednoduše, když si najdu čas na napsání příspěvku na emiminu - tak si najdu ty dvě minuty na make-up (já ho teda nandávám max 30sekund
), pak někdy další minutku na řasenku a hubu si mažu průběžně…učesat vlasy mi taky jaksi nedělá problém, zvládám to i s dvouletým dítětem!!! ![]()
Jaký si to uděláš…
Alke tad už bylo více debat, to je furt dokolečka
.
Jasně, že je to o tom, jaký si to uděláš… Já opravdu znám ženský, který smrděj a sváděj to an dítě
. A nejsou schopny o sebe dbát a může za to dítě ![]()
@byron píše:
Alke tad už bylo více debat, to je furt dokolečka.Jasně, že je to o tom, jaký si to uděláš… Já opravdu znám ženský, který smrděj a sváděj to an dítě
. A nejsou schopny o sebe dbát a může za to dítě
No to je totiž pořád dokola a dokola, někdo si nestihne ráno vyčistit zuby, někdo nestíhá vařit a uklízet, protože má dítě atd. atd… někdy mi přijdou ty děti jako koule u nohy.
Já mám naštěstí dítě normální a stihnu všechno, co potřebuju a pokud to nestihnu, tak je to jenom moje lenost a blbost. Nic víc, nic míň…
@RyBANA píše:
Souhlasím, mám to stejně![]()
Prostě a jednoduše, když si najdu čas na napsání příspěvku na emiminu - tak si najdu ty dvě minuty na make-up (já ho teda nandávám max 30sekund
Jaký si to uděláš…), pak někdy další minutku na řasenku a hubu si mažu průběžně…učesat vlasy mi taky jaksi nedělá problém, zvládám to i s dvouletým dítětem!!!
@byron píše:
Alke tad už bylo více debat, to je furt dokolečka.Jasně, že je to o tom, jaký si to uděláš… Já opravdu znám ženský, který smrděj a sváděj to an dítě
. A nejsou schopny o sebe dbát a může za to dítě
Je, ale furt mě to baví…číst, na co všechno se člověk dokáže vymluvit ![]()