Krásná maminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4228
13.4.12 13:20

Brrr…když se tady navážíš…neodpověděla jsi mi na otázku?Docela by mě zajímala odpověď.A když jsme u toho Nik Ti něco udělala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
13.4.12 13:29

Brrr tady není. Buď se maluje nebo si hraje s dítětem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
13.4.12 14:05

ahoj, ja se mazu jednou za cas, ani v jednom tehotenstvi jsem se memazala a kdyz, tak jen obyc telovym mlekem a strii nemam ani jednu :pankac:
tohle je vazne o genetice. nekdo se muze mazat predrazenyma kremama od rana do vecera a stejne je mit bude. pokud je kuze malo elasticka, ani kremy za tisice to nezachrani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
13.4.12 14:07
@Paoloska píše:
Brrr tady není. Buď se maluje nebo si hraje s dítětem :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišis
13.4.12 14:15

Já se mazal o sto šest a mám břicho jak.....no hruza :-(

• Citovat
  • Upravit
Brrrrr
13.4.12 14:57

.

Do nikoho se nenavazim, pouze jsem reagovala na jeji prispevek ve kterem psala, ze dve hodinyv kouplene proste travit nemuze a nemini se o tom dohadovata basta fidly. :-) Jasne je to jeji vec a já ji to neberu, pouze jsem zareagovala na obsah daneho prispevku a zalezi na tom jak to kdo vezme.

Jsme preci na verejne diskusi a kazdy v ramci slusnych mravu si zde muze napsat svuj nazor, tot jsem udelala i já. Nicmene uprava nezabere vic jak 20 minut. Dle meho si ovsem pani protireci tim co pise, uz z toho hlediska , ze na netu travi hodiny, ikdyz tedy s ditetem, ktere ji pritom sedi na kline. :pocitac: :zed:

Kazdy mame sve preference a pro mne mezi ne patri prave zminovana uprava sveho vzhledu a na tom si já zakladam. Ikdyz na sebe denne neplacam tuny pudru, ale chodim ucesana, upravena a pekne oblecena treba jen pro svuj dobry pocit.

Deti mam a hned dve. Upravu sveho vzhledu, stejne tak jako i par veci kolem domacnosti si udelam pred tim nez deti vstanou nebo behem odpoledniho spani. Tudiz mam v prubehu dne vice casu na deti . Zalezi na kazdem jak si svuj cas zorganizuje, je to jenom o tom. Samozrejme se muze stat, ze mne dite zaspini, poblinka atp, ale preci kvuli tomu nebudu chodit preventivne neupravena a ve starych hadrech. :roll:

No jestli jsem mym prispevkem nekoho urazila, pobourila, tak se omlouvam. Proste jsem jen reagovala pro mne na nemsmyslny prispevek. Tot vse. Loucim se a uz vam to tu radeji preventivne nebudu kazit. Preji peknou zabavu.

• Citovat
  • Upravit
1187
13.4.12 22:23
@Brrrrr píše:
Do nikoho se nenavazim, pouze jsem reagovala na jeji prispevek ve kterem psala, ze dve hodinyv kouplene proste travit nemuze a nemini se o tom dohadovata basta fidly. :-) Jasne je to jeji vec a já ji to neberu, pouze jsem zareagovala na obsah daneho prispevku a zalezi na tom jak to kdo vezme.

Jsme preci na verejne diskusi a kazdy v ramci slusnych mravu si zde muze napsat svuj nazor, tot jsem udelala i já. Nicmene uprava nezabere vic jak 20 minut. Dle meho si ovsem pani protireci tim co pise, uz z toho hlediska , ze na netu travi hodiny, ikdyz tedy s ditetem, ktere ji pritom sedi na kline. :pocitac: :zed:

Kazdy mame sve preference a pro mne mezi ne patri prave zminovana uprava sveho vzhledu a na tom si já zakladam. Ikdyz na sebe denne neplacam tuny pudru, ale chodim ucesana, upravena a pekne oblecena treba jen pro svuj dobry pocit.

Deti mam a hned dve. Upravu sveho vzhledu, stejne tak jako i par veci kolem domacnosti si udelam pred tim nez deti vstanou nebo behem odpoledniho spani. Tudiz mam v prubehu dne vice casu na deti . Zalezi na kazdem jak si svuj cas zorganizuje, je to jenom o tom. Samozrejme se muze stat, ze mne dite zaspini, poblinka atp, ale preci kvuli tomu nebudu chodit preventivne neupravena a ve starych hadrech. :roll:

No jestli jsem mym prispevkem nekoho urazila, pobourila, tak se omlouvam. Proste jsem jen reagovala pro mne na nemsmyslny prispevek. Tot vse. Loucim se a uz vam to tu radeji preventivne nebudu kazit. Preji peknou zabavu.

Toš tak s tím bych souhlasila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
13.4.12 22:44

Já osobně jsem 2 měsíce po porodu neměla na úpravu doma čas. Ale když jsem vytáhla paty z domu, tak jsem tu fasádu na obličej hodila, bez fasády jsem nikam nešla :D .

Teď jsem po MD pracující a ranní úprava fasády mě trvá 30-40minut a cítím se hlavně fajn a baví mě to na mě něco tvořit.

Na toto jsem měla dobrý vzor a to mou matku, kterou jsem nikdy nezažila, že by šla do práce neupravená, nenalíčená s nenadělanou hlavou.

Závěrem chci jen říct, že zkrášlení ženy přináší své ovoce :palec: a hlavně to také zapracuje na ženském sebevědomí, což je dost důležité :dance: pro nás „ženy“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
14.4.12 08:45
@Brrrrr píše:

:-D :-D :-D:-D ja tu o neupravenych hadrech,vlasech vubec nemluvila..bavila jsem se o malovani…ja si vubec neprotirecila rekla jsem ze nebudu travit 2hod v koupelne(receno obrazne)a ty se toho chytnes hned jak slepice po flusu(asi mas nejaky komplex)..mam jine priority a nehodlam tady cist kecy o tom ze me manzel opusti!!!Vis o me a me rodine uplne kuloví takze se radeji starej o sebe!!A to jestli sedim u Pc s malou je taky moje vec(ty jim treba zase hulís pod nos a jiné,samozrejme to nepriznas:-)…nesedim tu nostop jak ty pises,ono totiz napsat par prispevku neni problem stiham u toho uvarit a jine veci:-P..ale asi zase tvoje dedukce(asi jsi jasnovidka)..takze se mej krasne klidne si dal maluj tunu make up a na me se vykasly!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
14.4.12 08:56
@Jenika píše:
„Ono když jsi matka týden, tak je to jiné než rok“. Prní co jsem četla a hned mě to nazvedlo. Opravdu nechápu. Naopak , čím je dítě větší, tak mám pocit, že se dá stihnou víc a chtít být za krásnou, to snad ani nemá nic s dítětem společnýho. Prostě budťo to chci a nebo ne. A to co chci, na to si čas vždy udělám. A nemusím na to potřebovat kadeřnice, kosmetičky atd. A trochu se nalíčit, umýt vlasy a pěkně se obléct, na to snad nepotřebuju tolik času.

Souhlasím, mám to stejně :mrgreen:

Prostě a jednoduše, když si najdu čas na napsání příspěvku na emiminu - tak si najdu ty dvě minuty na make-up (já ho teda nandávám max 30sekund :mrgreen: ), pak někdy další minutku na řasenku a hubu si mažu průběžně…učesat vlasy mi taky jaksi nedělá problém, zvládám to i s dvouletým dítětem!!! :lol:

Jaký si to uděláš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
14.4.12 09:08

Alke tad už bylo více debat, to je furt dokolečka :mrgreen: .

Jasně, že je to o tom, jaký si to uděláš… Já opravdu znám ženský, který smrděj a sváděj to an dítě :lol: . A nejsou schopny o sebe dbát a může za to dítě :D

• Citovat
  • Upravit
20296
14.4.12 09:27

Však za všechno můžou děti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
14.4.12 09:31
@byron píše:
Alke tad už bylo více debat, to je furt dokolečka :mrgreen: .Jasně, že je to o tom, jaký si to uděláš… Já opravdu znám ženský, který smrděj a sváděj to an dítě :lol: . A nejsou schopny o sebe dbát a může za to dítě :D

No to je totiž pořád dokola a dokola, někdo si nestihne ráno vyčistit zuby, někdo nestíhá vařit a uklízet, protože má dítě atd. atd… někdy mi přijdou ty děti jako koule u nohy.
Já mám naštěstí dítě normální a stihnu všechno, co potřebuju a pokud to nestihnu, tak je to jenom moje lenost a blbost. Nic víc, nic míň…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lusis
14.4.12 09:31
@RyBANA píše:
Souhlasím, mám to stejně :mrgreen:

Prostě a jednoduše, když si najdu čas na napsání příspěvku na emiminu - tak si najdu ty dvě minuty na make-up (já ho teda nandávám max 30sekund :mrgreen: ), pak někdy další minutku na řasenku a hubu si mažu průběžně…učesat vlasy mi taky jaksi nedělá problém, zvládám to i s dvouletým dítětem!!! :lol:

Jaký si to uděláš…
:palec: make-up mi taky zabere maximálně půl minuty a výsledek o 100% lepší :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
20296
14.4.12 09:33
@byron píše:
Alke tad už bylo více debat, to je furt dokolečka :mrgreen: .Jasně, že je to o tom, jaký si to uděláš… Já opravdu znám ženský, který smrděj a sváděj to an dítě :lol: . A nejsou schopny o sebe dbát a může za to dítě :D

Je, ale furt mě to baví…číst, na co všechno se člověk dokáže vymluvit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria