Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@nikitanikita píše:
děkuji za lichotku:-)ikdyz mohlo by to byt lepsi
Tak to tady čtu a trochu přemýšlím.Já nechodím ke kadeřnici ani na kosmetiku,vlasy si teda barvím,ale jen doma,používám řasenku,stíny a lůj na rty,když jedu třeba do města.Sprchuju se každý den večer a používám deodorant a nějaký parfém,toť vše.
také myslím,že vypadáš dobře a manžel tě určitě neopustí kvůli tomu,že se nemaluješ! ![]()
@janinka4444 píše:
Tak to tady čtu a trochu přemýšlím.Já nechodím ke kadeřnici ani na kosmetiku,vlasy si teda barvím,ale jen doma,používám řasenku,stíny a lůj na rty,když jedu třeba do města.Sprchuju se každý den večer a používám deodorant a nějaký parfém,toť vše.
také myslím,že vypadáš dobře a manžel tě určitě neopustí kvůli tomu,že se nemaluješ!
to by byl debil…(ten manžel)
@bára2221 píše:
to by byl debil…(ten manžel)
No asi jo,pak by zase za to malování ani nestál! ![]()
@meringa píše:
Holky, nemělo to být odlehčené téma?
Jako vždy se to zase zvrtlo. ![]()
@janinka4444 píše:
také myslím,že vypadáš dobře a manžel tě určitě neopustí kvůli tomu,že se nemaluješ!
Kdyz jí miluješ není co řešit
zivot neni o krase ale nekdo to tak má ..neberu to nikomu je to kazdeho vec ![]()
Já jsem ráda za svého muže…jsme prostě " přírodňáci ", takže u nás frčí pohorky, pláštěnky a outdoor. Nemá rád navoněný bárbíny a je raději, když běhám s rozpuštěnýma vlasama po kopci a jsem za cácoru. Né že bych neměla podpatky, mám a dost, ale obouvám jen vyjímečně, když chci být za dámičku. Poslední dobou je to čím dál tím míň.
Každá máme své priority. Pro někoho je důležité to, aby se za ním někdo otočia a cítí se dobře.
Pro mě je důležité vidět, že jsme někde v přírodě, kde je nám dobře, i když malá nonstop vypadá jako cikáně, od bahna, všude listí, větvičky. A na dobu, kdy jsem na sebe musela patlákovat kilo make-upu vzpomínám s úsměvem.
Ale jak říkám, každý jak uzná za vhodné.
A určitě si nemyslím, že by nějaký muž opouštěl ženu proto, že nenosí make-up. Blbost. Snad ví, co si vybral za typ. A taky doufám, že lidi spolu nejsou proto, jak vypadají, ale proto, jací jsou a že si vyhovují navzájem.
@nikitanikita píše:
Kdyz jí miluješ není co řešit![]()
zivot neni o krase ale nekdo to tak má ..neberu to nikomu je to kazdeho vec
@beckie píše:
Já jsem ráda za svého muže…jsme prostě " přírodňáci ", takže u nás frčí pohorky, pláštěnky a outdoor. Nemá rád navoněný bárbíny a je raději, když běhám s rozpuštěnýma vlasama po kopci a jsem za cácoru. Né že bych neměla podpatky, mám a dost, ale obouvám jen vyjímečně, když chci být za dámičku. Poslední dobou je to čím dál tím míň.
Každá máme své priority. Pro někoho je důležité to, aby se za ním někdo otočia a cítí se dobře.
Pro mě je důležité vidět, že jsme někde v přírodě, kde je nám dobře, i když malá nonstop vypadá jako cikáně, od bahna, všude listí, větvičky. A na dobu, kdy jsem na sebe musela patlákovat kilo make-upu vzpomínám s úsměvem.
A určitě si nemyslím, že by nějaký muž opouštěl ženu proto, že nenosí make-up. Blbost. Snad ví, co si vybral za typ. A taky doufám, že lidi spolu nejsou proto, jak vypadají, ale proto, jací jsou a že si vyhovují navzájem.
jinak vam všem děkujuuuuuuu
jsme silny žensky a budeme bojovat,hlavně kvuli našim dětem
![]()
Jen ještě doplním,že drtivá většina chlapů,které znám mají radši ženy nenamalované(teda pokud si to se svým vzhledem ty ženy můžou dovolit).Předpokládat,že je menší pravděpodobnost,že ti chlap uteče,když se namaluješ je tak naivní až je mi tě malinko líto,že si to myslíš brrrrrr.Jinak myslím,že čas by si na sebe člověk udělat měl,protože to jak se člověk sám o sebe stará přímo souvisí s tím,jak je na tom psychicky.A to je zvláště na mateřské dost důležité,aby si člověk udržel nějaké sebevědomí
@Paoloska píše:
Mrkněte na diskusi Povedené video. To je přesný!
jj to znam to je presne ![]()
@Gina108 píše:
Jsem přece krásná i v džíních a bez mejkaputak co na sebe budu patlat srágory a rvát se do fiží.
@beckie píše:
Přesně jak u nás, někdy mám pocit, že jsem chodící reklama na Hudy sport ![]()
Furt s baťohem, sportovní kalhoty, outdorový nepromokavý boty a manžel to samý, je to horolezec a na nějakou módu si teda nepotrpí ![]()
Nemaluju se, ale já jsme se nemalovala až na vyjímky nikdy a manžel není fanda mejkapu. Jednu dobu jsem zkoušela bejt za dámu, nosit sukně, sáčka, podpatky, ale zjistila jsem, že mi to prostě nejde, nebaví mě to a nejsem to já. I když pěkně žensky oblečená a hezky namalovaná ženská vypadá hezky.
Ale já jsme přírodní, sportovní typ, co jde radši na louku, do lesa než na promenádu nebo na ples, s tím nic nenadělám.
Ale jinak na sebe dbám, sprchuju se, navštěvuju kadeřnici, občas i kosmetiku, takže jako nějaký chlupatý yeti nevypadám ![]()