Krásná maminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4228
12.4.12 10:14

Tak já se sice moc nemalovala ani před těhotenstvím,ale…po porodu - ne že bych nechtěla být pěkná,to ne,ale maloji se mminimálně,jen když někam jdeme - myšleno nákup,práce,výlet,čekáme-li návštěvu.U pořádné kadeřnice jsem byla naposledy v říjnu,v lednu jsem byla taky - u jiné a nespokojenost.Na mých vlasech je to znát,přiznám se,že je mám jako když hrom do pažitky…,mám odrosty,štve mě to,ale není kdy zajít.Dokonce jsem uvažovala,že je vezmu strojkem :lol: stejně už jsem skoro plešatá :lol: Šatník,snažím se být doma oblečená pěkně,ale většinou to nevýjde a lítám v tričku nebo dokonce v pyžamu.Momentálně je pro mě důležitější spokojené dítě a to nenechám plakat,kvůli malování se v koupelně.První měsíc po porodu to byl takový frmol,že jsem nestíhala ani jíst,kdyby mi manžel nechystal jídlo a čistit si zuby? Stíhala jsem,ale až večer :oops: Hodně to záleží na tom jaké máš miminko…nám prďolka tři měsíce pořád plakal kvůli prdíkům,takže se cvičilo,masírovalo,pak krmilo,cvičilo,masírovalo,krmilo,cvičilo,masírovalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mark76
12.4.12 10:14

@avm3 Tam nejde jen o líčení, ale o celkovou vizáš. Souhlasím s tebou v tom převlíkání. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
14679
12.4.12 10:17
@Gladys píše:
Mě se za poslední roky hodně změnil vkus. Když jdu po nákupáku a vidím maminky, vysolárkované, namejkapované, odbarvené, na podpatcích, v upnutých džínách, tak se přiznávám, že se mi zkrátka nelíbí :nevim:
Navíc jsem se začla líbit sama sobě nenamalovaná :lol: Když si na sebe něco napatlám, tak mi to najednou připadá hrozně ošklivé. Přitom jsem dřív byla nabarvená na zrzato, bez linek jsem si přišla jak bez očí…

ono je rozdíl mezi maminkami co zmiňuješ, pač to jsou ti co mají děti jako modní doplněk.
a přirozeně upravenou maminkou, která jde z dětmi ven, hezky a prakticky oblečená.

Takový to rozdíl je vydět u dětských koutků a hřišť.

Znám i takovou maminku, která když vyjde do města z dětma, tak bych jí nejraději dala nějakou tu korunu, aby se trochu upravila. Popravdě vypadá jako strašák :cert: a byla to taková pěkná ženská.

Vše lze zkoordinovat. já jsem z 5 dětí a nepamatuji si, že by mamka nebyla upravená. Vždy měla vlasy natočené a byla nalíčená. Všechny jsme slušně vychované a nic nám nechybělo. :nevim:

Takže v počtu dětí to nebude. Budeto je v pohodlnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
12.4.12 10:20
@markéta-401 píše:
@avm3 Tam nejde jen o líčení, ale o celkovou vizáš. Souhlasím s tebou v tom převlíkání. :pankac:

No dyŤ o tom jsem psala … ale já třeba i před tím šla ke kadeřnici tak 2× do roka, na kosmetice jsem byla 2× a to jen proto, že ot dělá známá. Každopádně se za ní zase chystám.
Shrnu to - maluju se hodně málo, mastné a rozcuchané vlasy nemám, chodím čistě oblečená doma i venku a ven se převlíkám … Bez namazané pleti jsem jak žiznívá …
Jsou vyjímky, když jsem měla 39° teploty a zánět prstu, nebo když byla malá nemocná a já ji skoro celý den nosila, tak mi bylo všechno okolo jedno …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
12.4.12 10:21

pokud se nechystám do města tak si denně dávám jen řasenku a lesk, jinak se nalíčím se vším všudy, před porodem jsem se žehlila denně, ted už jen po umytí, protože mi to zabere nejmín hodinu a půl, myslím, že když je žena pěkně oblečená, vonavá, a upravená cítí se fajn a okolí to ocení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
@avm3 píše:
A kde je napsáno, že krásná je jen nalíčená žena??? Já se nikdy moc nemalovala a teď se nemaluju vůbec. Ale rozhodně musím pleť pravidelně mazat, sem projedu peelingem, vlasy si taky foukám, ať nemám každý vlas jiným směrem … Ale co spíš, tak někdy na vsi ty ženy rezignují tak, že venku chodí v teplákách. já když jdu ven, tak se vždycky převleču a snad s výjimkou léta nechodím po vsi v tom v čem doma.
Toť můj názor :D
Ale moc pěkné téma :)

naprostý souhlas, proč by měla být krásná jen namalovaná ženská? :nevim: Některým to spíš škodí než prospívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879

Děti budu mit za chvili 3 a ven chodím upravená pokaždý :nevim: .A to mám vlasy do pasu že fakt da práci je umýt nebo učesat. Neupravená jsem vyšla asi 2× to jsme jeli na pohotovost jinak nikdy. Fakt ale je že mi stačí jen 5 minut . Žádný dlouhý líčení jen upravit a jít. Přes den se moc nemaluju mám ráda přírodní vzhled takže jen jemně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
12.4.12 10:28

já se snažím o sebe dbát a být upravená i když jsem doma
být namalovaná a mít na sobě hezké oblečení beru jako samozřejmost stejně tak, že si ráno vyčistím zuby
jsem blondýna a mám růžovou pleť, takže bez make-upu si připadám šíleně nevýrazně (nemám žádné obočí ani řasy) a jsem jako spařené prasátko, takže když se namaluju, tak si připadám asi tak o milion procent líp
nemám ráda ale žádné extrémy, takže líčení je velice přirozené a jednoduché a zabere mi asi tak 10minut, vlasy si stočím do uzlu (otázka asi dvou minut) a jsme upravená celý den
na oblečení si celkem taky dost potrpím, mít na sobě hezké oblečení zabere úplně stejně času, jako mít na sobě „halabala“ oblečení
chápu, že spousta maminek na to není, nebo je to nebaví, ale pro mě je můj zevnějšek stejně tak důležitý jako duše, takže se snažím o sebe pečovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.12 10:33

ahoj, tak já se o sebe snažím tedy dbát, doma to je horší ale když někam jdu tak se vždy namaluju, učesu, lépe obléknu, mě to přijde normální.. mám dvě děti a čas si vždy najdu, stačí chvíle.. žádné uřvané dítko za zády nemám, malá se dokáže zabavit i sama když se snažím něco udělat nebo se třeba vypravit ven.. já v tom nevidím problém.. vždy´t člověk nemusí být za modelku ale taková běžná úprava by asi měla být a to, že není čas a podobně jsou jen výmluvy, vždy´t to zabere pár minut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
12.4.12 10:35

On je taky rozdíl v tom pečovat o sebe a nebo maskovat (nebo jak to nazvat) …
Např o pleť … je důležitější péče - mazaní, čistění, než patlat tuny make-upu. Nebo vlasy - pravidelné mytí, dobré šampony. Než barvit a barvit a pak mít zmaštěné a zničené vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
12.4.12 10:36
@lenkatrenka píše:
Tak jak už tu psala Rosslyn - moc nevěřím tomu, že si maminka nenajde 10minut.. Na internet nebo plkání tady si ten čas ta mamina taky najde a mnohdy je to déle jak na 10minut za celý den :think: :nevim: ale pochopitelně, pokud ten zájem nebude, tak se vždycky najde dalších 10 důvodů proč to nejde, to je jasný :palec:

Hele, ona to není žádná sranda, mezitím mi slečna vyházela šminkovní kufřík a prala se se mnou o každý kousek…aktuálně jsem vytahala všechno z pod gauče a můžu vesele začít znova :mrgreen: Ještě vyžehlit vlasy a můžu jít na lov :mrgreen: Jenom musím vymyslet, jakou skříňku v koupelně nechám vyrabovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.12 10:36
@pandicka píše:
být namalovaná a mít na sobě hezké oblečení beru jako samozřejmost stejně tak, že si ráno vyčistím zuby
jsem blondýna a mám růžovou pleť, takže bez make-upu si připadám šíleně nevýrazně (nemám žádné obočí ani řasy) a jsem jako spařené prasátko, takže když se namaluju, tak si připadám asi tak o milion procent líp
nemám ráda ale žádné extrémy, takže líčení je velice přirozené a jednoduché a zabere mi asi tak 10minut, vlasy si stočím do uzlu (otázka asi dvou minut) a jsme upravená celý den
na oblečení si celkem taky dost potrpím, mít na sobě hezké oblečení zabere úplně stejně času, jako mít na sobě „halabala“ oblečení
chápu, že spousta maminek na to není, nebo je to nebaví, ale pro mě je můj zevnějšek stejně tak důležitý jako duše, takže se snažím o sebe pečovat

tak mám přesně stejný názor.. navíc já mám dost dlouhé vlasy, mastí se a potřebuju je často mýt a neumím si představit jít třeba s mastnýma vlasama… a žádné dítko tím netrpí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
12.4.12 10:37

Tak já myslím, že je to každého věc, jak vypadá. Když se někdo nechce „upravit“ a nevadí mu to, tak je to snad jedno, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
12.4.12 10:38

Já třeba make-up nenosim a nepoužívám vůbec mám doma jeden už asi 4 roky :oops: a asi už nebude použitelnej. Přes léto se opálim a to se nemaluju vůbec a přes zimu jen pudr a tvářenku a jdu. Pět minut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
12.4.12 10:39
@pandicka píše:

spařené prasátko :mrgreen: hezké :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria