Krásná maminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7090
12.4.12 18:17
@bára2221 píše:
mě by teda zajímalo kolik taková kosmetika stojí?nikdy jsem na tom nebyla..ale jak já bych se nechávala alespoň chvilku opečovávat jéééé :pankac: :D

Já byla jednou a už bych to nechtěla zažít.Možná to bylo tou paní,ale když mi čistila pory tím kovovým nesmyslem,tak mi tekly slzy 8o :mrgreen: .Stálo mě to kolem 500 a chodí se tak jednou do měsíce takže to není tak drahé,ale já už se podruhé bála :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
12.4.12 18:19

@fifinka609 :-O jé já myslela že je to příjemná záležitost ..a je to pak nějak znát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
12.4.12 18:24

mě dělala kosmetiku kamaradka,uplně supeeeeer relax,ale bohužel se mi odstěhovala.jezdila ke mě domu tak jsme to krasně zvladly večer.
ted nemam hlidani a tudiž žadnou kosmetiku.
až budou obě děti ve školce a škole tak budu jezdit k pani,ktera vše děla pod nějakou lampou a pry to je nebesky :mrgreen: tak na to se těšim.
ja odpočivala na nehtikach,ale moje nehtařka se taky odstěhovala,byla jedina od ,ktery mi nehty držely tak na to kašlu.ono davat 500 každy měsic a za tyden nemit nic nebo hnus je až dost.
tak kosmetika ma byt a většinou byva opravdu přijemna zaležitost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
12.4.12 18:38

Jo a měla jsem obličej rudý ještě den potom,že jsem nemohla mezi lidi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
12.4.12 18:41

Taky si tu trochu přihodím. Já se maluju od 14 let a ne teda nijak výrazně,jen řasenku a lesk na rty, občas stíny a když někam jdeme tak ještě pudr. Když se ráno nestihnu namalovat, tak si přijdu jako nahatá. Oblečení mám ráda, jsem jak říká moje tchýně „hadrářka“ a pořád kupuju něco nového. Jsem sice trochu prostorově výrazná,ale kvůli tomu nebudu chodit v pytli od brambor. Mám ráda moderní věci a taky je nosím, je jasné že bokovky a tričko do pasu si nevezmu i když je to in,mám pořád nějakou soudnost. Takže legíny a delší top nebo tunika a džíny to je moje. Jsem sice prcek,ale na podpatkách mě šíleně bolí nohy,takže mám radši balerínky a něco nižšího. Vlasy se mi kroutí i když je vyžehlím,tak za hodinku už to je jako kdybych na to žehličkou vůbec nesáhla. Kadeřnici navštěvuji jednou za 2 měsíce,ono toho na těch mých vlnkách moc udělat nejde :lol: . Je pravda,že slušně se obléknout je teď už záležitost pár korun,není potřeba chodit do značkových obchodů,aby člověk vypadal slušně a péče o sebe samu by měla být radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
12.4.12 18:42
@fifinka609 píše:
Jo a měla jsem obličej rudý ještě den potom,že jsem nemohla mezi lidi :mrgreen:

chudaku tak ta pani dělala asi kosmetiku 100 let a nějak zapomněla na nove trendy a metody.takhle vypadala moje mamina,co si pamatuju :mrgreen: vyzkoušej jinou,byvaj i šikovny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišis
12.4.12 19:45

Doma se upravuju taky. Ráno dám trochu řasenky samozřejmě po hygieně :-) upravím vlasy a obleču pěkne věci. Kdysi jsem na to kašlala. Ráno vlasy do spony, nenamalovaná (já nejsem nenamalovaná pěkná) na kolenach ďury. Pak jsem si uvědomila že se dívím že ještě pošták na te babetě neujel jak mě viděl. Tak se to tak před rokem nějak otočilo a upravuji se i doma a svou roli v tom hraje i manžel. Chci se líbit sama sobě a i jemu. Těm c jsou hezké i nenamalované závidím.

• Citovat
  • Upravit
Jenika
12.4.12 19:53

„Ono když jsi matka týden, tak je to jiné než rok“. Prní co jsem četla a hned mě to nazvedlo. Opravdu nechápu. Naopak , čím je dítě větší, tak mám pocit, že se dá stihnou víc a chtít být za krásnou, to snad ani nemá nic s dítětem společnýho. Prostě budťo to chci a nebo ne. A to co chci, na to si čas vždy udělám. A nemusím na to potřebovat kadeřnice, kosmetičky atd. A trochu se nalíčit, umýt vlasy a pěkně se obléct, na to snad nepotřebuju tolik času.

• Citovat
  • Upravit
22614
12.4.12 19:53
@Vrtul píše:
@atominnka jo jo z kt, mary kay používám také, dražší ale super
;) tak ona zase vydrží ;) já teda používám i jiné, ale ty základní věci mám od mary kay
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
12.4.12 20:07
@Jenika píše:
„Ono když jsi matka týden, tak je to jiné než rok“. Prní co jsem četla a hned mě to nazvedlo. Opravdu nechápu. Naopak , čím je dítě větší, tak mám pocit, že se dá stihnou víc a chtít být za krásnou, to snad ani nemá nic s dítětem společnýho. Prostě budťo to chci a nebo ne. A to co chci, na to si čas vždy udělám. A nemusím na to potřebovat kadeřnice, kosmetičky atd. A trochu se nalíčit, umýt vlasy a pěkně se obléct, na to snad nepotřebuju tolik času.

Hahaha… a jak velké máš děti? Zlaté mimino prvního půl roku… to se fakt člověk i nudí… s tím, aby se člověk o sebe staral, s tím to opravdu nesouvisí, ale s časem, který má pro sebe, s tím určitě jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
12.4.12 20:22
@Gina108 píše:
Jsem přece krásná i v džíních a bez mejkapu ;) tak co na sebe budu patlat srágory a rvát se do fiží. :nevim:
:pankac: :mrgreen: stačí oholit, učesat, hadry bez fleků  :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
12.4.12 20:23

Kosmetika bývá příjemná a cena se odvíjí od toho, kdo ji dělá a co vám s obličejem provádí. Já třeba občas zajdu na učňák k holkám, co se učí na kosmetičku. Jsou šikovné a super levné. A hned vedle jsou učenky na kadeřnici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
12.4.12 20:38
@Jenika píše:
„Ono když jsi matka týden, tak je to jiné než rok“. Prní co jsem četla a hned mě to nazvedlo. Opravdu nechápu. Naopak , čím je dítě větší, tak mám pocit, že se dá stihnou víc a chtít být za krásnou, to snad ani nemá nic s dítětem společnýho. Prostě budťo to chci a nebo ne. A to co chci, na to si čas vždy udělám. A nemusím na to potřebovat kadeřnice, kosmetičky atd. A trochu se nalíčit, umýt vlasy a pěkně se obléct, na to snad nepotřebuju tolik času.

taky mě to drobet rozhodilo, hned první příspěvek  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
12.4.12 20:50

Ahojky,já si vždycky dala záležet na tom,jak vypadám,je to pro mě hodně důležitý,ne kvůli okolí,ale kvůli vlastnímu pocitu.Jsem dva měsíce po porodu a péči o sebe zvládám bez problému.Je pravda,že mám hodnou holčičku,ale měla i hodně uplakaný období a nikdy jsem neupravená z bytu neodešla.Sprchuju se ráno i večer,vlasy si myju denně,prostě zvyk,holím se taky denně,když už jsem v tý vaně tak to v rychlovce vezmu všechno :mrgreen: Napatlám se tělovým mlíkem,parfém a deodorant samozřejmost.Nehty mám taky vždycky upravený a nalakovaný decentním lakem,protože podle mě se podle nehtů pozná,jak o sebe člověk opravdu dbá.Líčím se,řasenka,make-up,zdravíčka,lesk.V těhotenství jsem hodně přibrala-23kg :cert: Ale snažím se s tím něco dělat,jím zdravě a každý den doma cvičím,už „jen“ 7kg a jsem na původní váze.I doma nikdy nechodim neupravená a ve vytahaných teplácích,mám doma přece chlapa a i kvůli němu chci nějak vypadat,abych ho pořád přitahovala,stejně tak se snaží i on a hodně o sebe dbá.
Jinak vzhledem k tomu,že každý den chodim na dlouhý procházky s kočárkem nehrozí podpatky,ale hezky se oblíknu vždycky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
12.4.12 21:24

@Jenika tak douufám, že jsi přímo nevyletěla z kůže:) Šlo mi o to, že když jsem byla novopečená maminka, tak jsem to viděla stejně jako zakladatelka, že jsem nechápala maminky, co chodí ven s těmi nastrojenými dítky a samy jsou nenamalované atp. Teď už to chápu :) jako nechodím jak houmeles, nosím sukně a šaty a myté vlasy:) jenom nejsou pokaždé vyžehlené a obličej pokaždé namalovaný:)@ vrtul se omlouvám:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí