Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hlavně dětem… dneska mi dávají zabrat, jsem na nervy od rána
Snad se ještě vyjasní, odpoledne někam vyrazíme ![]()
@MarkétkaBeruška píše:
@martina.se martina.se hmm machrstejně ten den dětí je fajn, ty akce okolo a tak…mě se teda jako nic netýká, ale dort jsem upekla tak jako tak, jdu aspoň na návštěvu ke známým, ale ráno jsem volala chlapečkovi na hlídání a tak mu tak přeju k tomu dni dětí a ptám se jak se má? Tak prý špatně, musí uklízet
a prý jestli by nemohl raději jít ke mě
![]()
![]()
já to nikdy neprožívala, ovšem včera nám to sedlo do noty. A dneska jsme nic neplánovali a ejhle. Výlet (naplánovaný jako krátká procházka) a dopadlo to tak, že 5 hodin courání venku, ještě jsme si nakoupili na pouti dobroty atd.. prostě fajn ![]()
@martina.se píše:
já to nikdy neprožívala, ovšem včera nám to sedlo do noty. A dneska jsme nic neplánovali a ejhle. Výlet (naplánovaný jako krátká procházka) a dopadlo to tak, že 5 hodin courání venku, ještě jsme si nakoupili na pouti dobroty atd.. prostě fajn
jéé tak to byl super den, to jste se fakt měli. ![]()
@MarkétkaBeruška píše:
jéé tak to byl super den, to jste se fakt měli.
jj, jsem sice úplně hotová - fakt jsem původně myslela, že je to tak na hodinu, nakonec jsme nacourali cca 12 km, ovšem rozhodně to stálo za to a maximální spokojenost ![]()
@martina.se píše:
jj, jsem sice úplně hotová - fakt jsem původně myslela, že je to tak na hodinu, nakonec jsme nacourali cca 12 km, ovšem rozhodně to stálo za to a maximální spokojenost
to je dobře, ke mně nakonec dorazil ten chlapeček, co ráno škemral že chce přijít a jeho rodiče museli na rychlo odejet, tak jsem zašli na dortík a na hřišťatko a také jsem KO ![]()
@MarkétkaBeruška
se nám bude dobře spát - nejen dobrý pocit, ale i fakt KO ![]()
@martina.se píše:
@MarkétkaBeruškase nám bude dobře spát - nejen dobrý pocit, ale i fakt KO
jj to ano…doufám hlavně že teď už bude jen hezké počasí…teplo, sluníčko - to je moje, já si dokonce hovím i v těch největších pařácích ![]()
@MarkétkaBeruška píše:
jj to ano…doufám hlavně že teď už bude jen hezké počasí…teplo, sluníčko - to je moje, já si dokonce hovím i v těch největších pařácích
tak to jsme dvě. Sice nevim, jak to budu zvládat s pupkem, ovšem moje provozní teplota začíná na 29 st, takže čím víc, tím líp ![]()
@martina.se píše:
tak to jsme dvě. Sice nevim, jak to budu zvládat s pupkem, ovšem moje provozní teplota začíná na 29 st, takže čím víc, tím líp
jo tak to mluvíš mi z duše, a jo ty seš těhotná tak to uvidíš jestli mimčo bude taky teplomilec ![]()
@MarkétkaBeruška píše:
jo tak to mluvíš mi z duše, a jo ty seš těhotná tak to uvidíš jestli mimčo bude taky teplomilec
doufám že jo, protože já miluju vedro ![]()
@martina.se píše:
doufám že jo, protože já miluju vedro
jo tak snad ano
![]()