Krásný den dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7164
1.6.14 10:45

@MarkétkaBeruška také jsem vyřídila a pomuchlovala. děkujeme :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
1.6.14 12:30

Holky, nevilte o nejake akci pro deti dneska v praze? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
1.6.14 12:33

Hlavně dětem… dneska mi dávají zabrat, jsem na nervy od rána :D Snad se ještě vyjasní, odpoledne někam vyrazíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.6.14 19:31
@MarkétkaBeruška píše:
@martina.se martina.se hmm machr :palec: stejně ten den dětí je fajn, ty akce okolo a tak…mě se teda jako nic netýká, ale dort jsem upekla tak jako tak, jdu aspoň na návštěvu ke známým, ale ráno jsem volala chlapečkovi na hlídání a tak mu tak přeju k tomu dni dětí a ptám se jak se má? Tak prý špatně, musí uklízet :mrgreen: a prý jestli by nemohl raději jít ke mě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

já to nikdy neprožívala, ovšem včera nám to sedlo do noty. A dneska jsme nic neplánovali a ejhle. Výlet (naplánovaný jako krátká procházka) a dopadlo to tak, že 5 hodin courání venku, ještě jsme si nakoupili na pouti dobroty atd.. prostě fajn :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
1.6.14 19:33
@martina.se píše:
já to nikdy neprožívala, ovšem včera nám to sedlo do noty. A dneska jsme nic neplánovali a ejhle. Výlet (naplánovaný jako krátká procházka) a dopadlo to tak, že 5 hodin courání venku, ještě jsme si nakoupili na pouti dobroty atd.. prostě fajn :dance:

jéé tak to byl super den, to jste se fakt měli. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
72725
1.6.14 19:36
@MarkétkaBeruška píše:
jéé tak to byl super den, to jste se fakt měli. :kytka:

jj, jsem sice úplně hotová - fakt jsem původně myslela, že je to tak na hodinu, nakonec jsme nacourali cca 12 km, ovšem rozhodně to stálo za to a maximální spokojenost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
1.6.14 19:45
@martina.se píše:
jj, jsem sice úplně hotová - fakt jsem původně myslela, že je to tak na hodinu, nakonec jsme nacourali cca 12 km, ovšem rozhodně to stálo za to a maximální spokojenost :dance:

to je dobře, ke mně nakonec dorazil ten chlapeček, co ráno škemral že chce přijít a jeho rodiče museli na rychlo odejet, tak jsem zašli na dortík a na hřišťatko a také jsem KO :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
72725
1.6.14 19:47

@MarkétkaBeruška :palec: se nám bude dobře spát - nejen dobrý pocit, ale i fakt KO :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
1.6.14 19:50
@martina.se píše:
@MarkétkaBeruška :palec: se nám bude dobře spát - nejen dobrý pocit, ale i fakt KO :mrgreen:

jj to ano…doufám hlavně že teď už bude jen hezké počasí…teplo, sluníčko - to je moje, já si dokonce hovím i v těch největších pařácích :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
72725
1.6.14 19:55
@MarkétkaBeruška píše:
jj to ano…doufám hlavně že teď už bude jen hezké počasí…teplo, sluníčko - to je moje, já si dokonce hovím i v těch největších pařácích :mrgreen:

tak to jsme dvě. Sice nevim, jak to budu zvládat s pupkem, ovšem moje provozní teplota začíná na 29 st, takže čím víc, tím líp :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
1.6.14 19:58
@martina.se píše:
tak to jsme dvě. Sice nevim, jak to budu zvládat s pupkem, ovšem moje provozní teplota začíná na 29 st, takže čím víc, tím líp :mrgreen:

jo tak to mluvíš mi z duše, a jo ty seš těhotná tak to uvidíš jestli mimčo bude taky teplomilec :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
72725
1.6.14 20:03
@MarkétkaBeruška píše:
jo tak to mluvíš mi z duše, a jo ty seš těhotná tak to uvidíš jestli mimčo bude taky teplomilec :mrgreen:

doufám že jo, protože já miluju vedro :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
1.6.14 20:08
@martina.se píše:
doufám že jo, protože já miluju vedro :mrgreen:

jo tak snad ano :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová