Krátké a dlouhé vlasy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3224
7.3.19 19:50
@Anonymní píše:
Ahoj děvčata. Vždycky jsem měla krátké vlasy a myslím si, že mi to vždycky docela slušelo, že jsem typ na krátký sestřih. Poslední půlrok byl trochu shon a nechtělo se mi ke kadeřnici a vlasy narostly. A najednou si všímám toho, že se za mnou na ulici tu a tam otočí chlap, v autobuse se na mě usměje, atd… Předtím se po mě teda chlapi moc netloukli. Mají opravdu delší vlasy takovou moc? Protože s krátkými jsem si připadala mnohem víc sexy:) Jaké máte zkušenosti?
P. S. Zůstávám v anonymitě, protože sem chodí i některé kolegyně a příbuzenstvo, nerada bych jim odhalila, co tu jinak řeším:) Jsou to věci, o kterých nechci, aby se moc vědělo…

většina chlapu preferuje vlasy dlouhý ale třeba ten muj by si nevšiml ani kdybych přišla plešata. kouká se výhradně na postavu a to co je na krku ho nezajímá. takže když se ho ptám jaký vlasy měla ta či ona tak není schopen odpovědět jestli byla blondýna, černovlasá nebo jestli byla na ježka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
7.3.19 19:54

Já měla donedávna vlasy do půli zad, manžel byl pořád proti ostříhání. Pak jsme přišla s delším mikádem a on mi druhý den v koupelně říká:,, Na tobě je něco jinak, Ježíš, ty máš ostříhaný vlasy. Ani jsem si toho včera nevšiml. " Takže tomu, že to chlapi nějak extra vnímají, moc nevěřím. Ale za mě, polodlouhé a dlouhé vlasy, pokud dotyčné sluší a jsou upravené, jsou prostě ženštější. Žena v nich vypadá křehčeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.19 19:57

Asi té mužské duši nerozumím :) Děkuju za sdílení názorů :)

• Citovat
  • Upravit
25179
7.3.19 19:59
@axelina píše:
většina chlapu preferuje vlasy dlouhý ale třeba ten muj by si nevšiml ani kdybych přišla plešata. kouká se výhradně na postavu a to co je na krku ho nezajímá. takže když se ho ptám jaký vlasy měla ta či ona tak není schopen odpovědět jestli byla blondýna, černovlasá nebo jestli byla na ježka
,

ale jaký měla prsa, to by věděl, že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3127
7.3.19 20:01

já je mám po zadek a dost mi je cizí lidi chválí, dneska prodavačka ve Vaňokvce, takže asi na tom něco bude ;) děda vždycky říkal, že ženská je nejkrásnější s dlouhýma vlasama a v šatech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
7.3.19 20:05
@adriana24 píše:
já je mám po zadek a dost mi je cizí lidi chválí, dneska prodavačka ve Vaňokvce, takže asi na tom něco bude ;) děda vždycky říkal, že ženská je nejkrásnější s dlouhýma vlasama a v šatech

To je blbost. Ženská je nejhezčí bez šatů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
7.3.19 20:09
@Prof. Farnsworth píše:
To je blbost. Ženská je nejhezčí bez šatů ;)

Ale ty vlasy si muze nechat,ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190

Jo,je to tak,at se nam to libi nebo ne,ale vetsina muzu se za dlouhymi vlasy instinktivne otaci :roll: Jednu dobu jsem mela dlouhe blond (svoje-byla jsem nejak lina barvit ci strihat) a chlapi se mohli zblaznit.Me ale tento druh pozornosti vylozene vadi,takze jsem to velmi rychle zase zkratila a obarvila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
@Lenka_Hal píše:
Ale ty vlasy si muze nechat,ne? :lol:

Rozhodně. Ostatně, za co by se muž při sexu přitahoval, že :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
7.3.19 20:11

Nejsou vlasy, jako vlasy. Ale pokud má žena kvalitní a pěstěné vlasy, je to obrovská devíza.Dle vlastní zkušenosti vím, že dlouhé vlasy dělají s některými chlapy hotové divy/proč asi se musí muslimky zahalovat, že?/.Pokud bych se ostříhala na krátko/což nehrozí/, myslím, že by to manžel rozdýchával velmi dlouho. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
7.3.19 20:17

Ono taky zalezi jestli dlouhy+upraveny+pekna barva vlasu. Styl oblekani, liceni… o zensky co maji dlouhy, urousany, nemyty vlasy, okousany nehty, teplaky a mikinu starýho, taky nikdo nezavadi :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
7.3.19 20:25

Já mám poprvé krátké a už se těším až dorostou :srdce: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
7.3.19 20:27

Dlouhe vlasy jsou symbolem zenskosti stejne jako oble boky a plne tvary. Jasneze dlouhe huste vlasy jsou top

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
7.3.19 20:28

Muj nazor na vec je, ze kratke vlasy nosi stare babky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.19 20:33
@Aduš8 píše:
Já měla donedávna vlasy do půli zad, manžel byl pořád proti ostříhání. Pak jsme přišla s delším mikádem a on mi druhý den v koupelně říká:,, Na tobě je něco jinak, Ježíš, ty máš ostříhaný vlasy. Ani jsem si toho včera nevšiml. " Takže tomu, že to chlapi nějak extra vnímají, moc nevěřím. Ale za mě, polodlouhé a dlouhé vlasy, pokud dotyčné sluší a jsou upravené, jsou prostě ženštější. Žena v nich vypadá křehčeji.

No, co. Doma to viděl denně, tak se mu to vrylo do podvědomí a chvilku trvá než se 20let stará informace přepíše.

To u nových, neokoukaných objektů je to raz dva. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová