Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sice nechápu pointu, ale u mě byl hooodně podobný vývoj! Po letech krátkých sestřihů jsme se stěhovali v já v novém bydlišti byla líná najít vyhovující kadeřnici! A vlasy rostly a rostly, mmt je mám do půl zad
Jsou hodně husté, takže slýchám často chválu - a kadeřnici už hledat nebudu ![]()
Příspěvek upraven 07.03.19 v 19:37
Nemyslím si, že dlouhé vlasy nutně znamenají to, že žena začne být krásnější. Ale nejspíš ti prostě ty delší sluší víc. Osobně teda taky preferuju delší vlasy.
@Lenka_Hal píše:
To nevim, ale doma mam zakazano se ostrihat
a jak je nejčastěji nosíš, culík, cop nebo navolno?
Nevím hele, mojeho chlapa baví mi vlasy cesat, ale říkal že mi slusely víc krátké, že sem v nich vypadala mladší
ale fakt těžko říct jestli je to vlasama, na mě se chlapi otaci ať mám holou hlavu, krátký sestřih, mikádo nebo vlasy do půl zad ![]()
Já teda upřímně nepoznala v životě chlapa, oterý by preferoval krátké vlasy před dlouhými, čímž neříkám, že nejsou… ale kdykoliv jsem před nějakým zmínila, že se nechám ostříhat (nosím vlasy do půl zad a občas mě chytne amok nechat se ostříhat na mikado), tak reakce byly vždycky negativní. Takže já si myslím, že chlapi obecně na vlasy koukají, přece jenom hezké dlouhé vlasy jsou hodně ženské ![]()
Me baby s kratkymi vlasy prijdou jako lesby nebo babochlapy tak to maji treba i chlapi ![]()
Tak já jsem měla jednou jedinkrát dost krátký vlasy, skoro po uši a už bych do toho nešla, připadala jsem si jak dement
teď mám zhruba do té půlky zad, ale za dva týdny mířím ke kadeřnici ![]()
Není o délce vlasů (tedy ne obecně). Třeba ti to takhle sluší víc. Ono to není o tom, jak se vidíš sama, ale o tom, jak tě vidí ostatní.
@pe-terka píše:
a jak je nejčastěji nosíš, culík, cop nebo navolno?
Normalne navolno, pri sportu v culiku. Moc dlouho to stazene nesnesu. Mam jich moc, musi to drzet 3-4 tluste gumicky,po nejake dobe by me bolela hlava…
@Kaci89 píše:
Me baby s kratkymi vlasy prijdou jako lesby nebo babochlapy tak to maji treba i chlapi
Nemají ![]()
@Lenka_Hal píše:
Normalne navolno, pri sportu v culiku. Moc dlouho to stazene nesnesu. Mam jich moc, musi to drzet 3-4 tluste gumicky,po nejake dobe by me bolela hlava…
Zkus měděnej drát
![]()
Ahoj děvčata. Vždycky jsem měla krátké vlasy a myslím si, že mi to vždycky docela slušelo, že jsem typ na krátký sestřih. Poslední půlrok byl trochu shon a nechtělo se mi ke kadeřnici a vlasy narostly. A najednou si všímám toho, že se za mnou na ulici tu a tam otočí chlap, v autobuse se na mě usměje, atd… Předtím se po mě teda chlapi moc netloukli. Mají opravdu delší vlasy takovou moc? Protože s krátkými jsem si připadala mnohem víc sexy:) Jaké máte zkušenosti?
P. S. Zůstávám v anonymitě, protože sem chodí i některé kolegyně a příbuzenstvo, nerada bych jim odhalila, co tu jinak řeším:) Jsou to věci, o kterých nechci, aby se moc vědělo…