Kratší mandibula v 13 tt na screeningu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85
2.8.19 22:09

@blumen je naprosto v pořádku jiný doktor se chytal za hlavu proč vůbec tohle říkal ve 13 týdnu když se vše ještě vyvíjí říkal že spíš naopak má bradičku ukázkovou 👶 👶 👣 a že jsem se táhla do fn v Hradci Králové úplně zbytečně :hug: děkuji za podporu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
2.8.19 22:26
@Anonymní píše:
@borovhan to jste odvážná tady pomalu určit diagnózu a posílat paní rovnou na stránky :nevim: :nevim:

A co je na tom špatně? Kdybyste věděla, kolik maminek mi volá z porodnic, že se jim na zádech dusí dítě a nikdo si s tím neví rady, přitom stačí jen nepokládat na záda, ale polohovat na bok. PR syndrom je vzácný, ale maminky, které s ním mají zkušenosti vědí, že existuje, a že to není žádné drama, stačí, jen vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85472
3.8.19 07:50
@Kyticka611 píše:
@blumen je naprosto v pořádku jiný doktor se chytal za hlavu proč vůbec tohle říkal ve 13 týdnu když se vše ještě vyvíjí říkal že spíš naopak má bradičku ukázkovou 👶 👶 👣 a že jsem se táhla do fn v Hradci Králové úplně zbytečně :hug: děkuji za podporu

To mam radost :) mne ted pro zmenu zminili, ze ma miminko versi hlavu a porad premerovali. Rikam, ze vetsi ji melo uz to prvni (to taky resili) a je zdrave normalni dite. Tak nad tim pak mavli rukou a ja na to zapomnela (co se budu stresovat opet). A ted bylo vse v
poradku :D pro zmenu se v necem spletla doktorka na pohotovosti a nechala me hospitalizovat a druhy den jiny doktor a zase vse v poradku a domu. Pak se v tom vyznej. Hodne stesti dal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí